Ne morem se sprostiti pri seksu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- metulcica01
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 6. 2010
Žuvjo!
Imam problem, ki se vleče že kar nekaj časa in bi bila zelo hvaležna, če bi mi kdo pri tem pomagal, ali pa, da bi vsaj vedela, da je imela katera tudi podoben problem.
Imam fanta s katerim sva skupaj slabih 5 mesecev. Nedolžnost sem izgubila pred petimi leti, nato pa sem imela 4 različne spolne partnerje, s katerimi sem seksala samo enkrat (samo za eno noč), do sedaj, ko imam fanta s katerim sva skupaj. Vsi ti "one nigt standi" so bili katastrofalni, kar pomeni, da je bilo v igri velikokrat ogromno alkohola, zato - kakor se spomnim - skoraj nobenemu ni prišlo (pa tudi meni ne), kar me je na tem področju totalno zafurstriralo in imam občutek, da sem v postelji totalen hlod in, ker sem v to prepričana se potem tako tudi obnašam.
Problem pri nama je, da se ne morem in ne morem sprostiti, po mojem mnenju pa sem tudi premalo mokra, zato največkrat v postelji ne počnem nič - samo čakam, da je mimo.
S tem fantom sva do sedaj imela spolni odnos le nekajkrat, vendar mu tudi ni vedno prišlo. Je problem v moji "lesenosti" in dejstvu, da se niti malo ne potrudim? Kolikor vem, moškim skoraj vedno pride, samo da ga vtaknejo noter?
Če katera ve kaj naj storim naj mi prosim pomaga, saj mi ta stvar povzroča zelo velike frustracije in mi zbija samozavest. Ima katera podobne izkušnje?
Hvala za pomoč.
Imam problem, ki se vleče že kar nekaj časa in bi bila zelo hvaležna, če bi mi kdo pri tem pomagal, ali pa, da bi vsaj vedela, da je imela katera tudi podoben problem.
Imam fanta s katerim sva skupaj slabih 5 mesecev. Nedolžnost sem izgubila pred petimi leti, nato pa sem imela 4 različne spolne partnerje, s katerimi sem seksala samo enkrat (samo za eno noč), do sedaj, ko imam fanta s katerim sva skupaj. Vsi ti "one nigt standi" so bili katastrofalni, kar pomeni, da je bilo v igri velikokrat ogromno alkohola, zato - kakor se spomnim - skoraj nobenemu ni prišlo (pa tudi meni ne), kar me je na tem področju totalno zafurstriralo in imam občutek, da sem v postelji totalen hlod in, ker sem v to prepričana se potem tako tudi obnašam.
Problem pri nama je, da se ne morem in ne morem sprostiti, po mojem mnenju pa sem tudi premalo mokra, zato največkrat v postelji ne počnem nič - samo čakam, da je mimo.
S tem fantom sva do sedaj imela spolni odnos le nekajkrat, vendar mu tudi ni vedno prišlo. Je problem v moji "lesenosti" in dejstvu, da se niti malo ne potrudim? Kolikor vem, moškim skoraj vedno pride, samo da ga vtaknejo noter?
Če katera ve kaj naj storim naj mi prosim pomaga, saj mi ta stvar povzroča zelo velike frustracije in mi zbija samozavest. Ima katera podobne izkušnje?
Hvala za pomoč.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
metulcica01 napisal/-a: Kolikor vem, moškim skoraj vedno pride, samo da ga vtaknejo noter?
Narobe veš. Ni ničesar bolj odbijajočega kot punca, ki je kot hlod in le čaka, da bo konc vsega.
A ti sploh ugaja seks? Uživaš zdraven? Občutek sem dobila, da imaš velik odpor do vsega tega (moraš pri sebi razjasnit zakaj).
Se samozadovoljuješ? Nebi škodlo, da se začneš da malce spoznaš čare in užitke seksa in vsega povezanega z njim
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- tomažinka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 3. 2009
jaz sem rabila več let da sem pridobila nekaj sproščenosti. predvsem pa sem si morala spremenit mentaliteto.
mogoče te je sram da si bila s tistimi tipi za eno noč?
jaz sem dolgo časa imela tipa, ki je poskrbel samo zase in še zdaj se nisem rešla tega razmišljanja, da moram jaz poskrbet da bo tip zadovoljen, zame pa ni tako pomembno. še zdaj večkrat jaz fafam, kot pa da jo meni kdo liže.
tukaj je treba spremenit odnos do sebe, in sebe postavit na prvo mesto.
očitno se počutiš kot predmet.
jst bi ti svetovala da obiščeš dr.Slavkota Ziherla - to je psihiater sexolog.
mogoče te je sram da si bila s tistimi tipi za eno noč?
jaz sem dolgo časa imela tipa, ki je poskrbel samo zase in še zdaj se nisem rešla tega razmišljanja, da moram jaz poskrbet da bo tip zadovoljen, zame pa ni tako pomembno. še zdaj večkrat jaz fafam, kot pa da jo meni kdo liže.
tukaj je treba spremenit odnos do sebe, in sebe postavit na prvo mesto.
očitno se počutiš kot predmet.
jst bi ti svetovala da obiščeš dr.Slavkota Ziherla - to je psihiater sexolog.
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
Lesena si in premalo mokra zato, ker nimaš pošlihtanih stvari v glavi glede seksa in si, kot sama praviš, zafrustrirana. Najboljši nasvet je, da spremeni svoj odnos do spolnosti in se sprosti.
Najprej bi morala dojeti, da je seks dejansko kulj zadeva, v kateri uživaš. Pozabi na faile s tipi za eno noč. Potem pa fantaziraj, če še zmeraj nisi dovolj mokra. Konec koncev uporabi lubrikant.
Ni lahko, vem, ampak vsaj potrudiš se lahko in če ne bo šlo zlepa, fake it until you make it.
In btw, moškim ne pride takoj, ko ga vtaknejo noter. Seveda je problem v tvojem hlodizmu in dejstvu, da se niti malo ne potrudiš. Kdo si pa želi leseno dilo v postelji, ki samo čaka, da zadeva mine?
Najprej bi morala dojeti, da je seks dejansko kulj zadeva, v kateri uživaš. Pozabi na faile s tipi za eno noč. Potem pa fantaziraj, če še zmeraj nisi dovolj mokra. Konec koncev uporabi lubrikant.
Ni lahko, vem, ampak vsaj potrudiš se lahko in če ne bo šlo zlepa, fake it until you make it.
In btw, moškim ne pride takoj, ko ga vtaknejo noter. Seveda je problem v tvojem hlodizmu in dejstvu, da se niti malo ne potrudiš. Kdo si pa želi leseno dilo v postelji, ki samo čaka, da zadeva mine?
Because I can.
-
undercover - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 8. 2009
nič ne pride vsakemu če ga samo utakne noter.. tako kot znamo biti ženske zahtevne so tudi nekateri moški.. potrudi se .. sprostiti se boš morala če že sama veš da se ne dovolj in pa ne vem no meni je sex nekaj kar mi pomeni zelo veliko saj se pri tem zbližava res tisto 100%.. saj je v meni.. tako da ne jemlji to kot nekaj samoumevnega..potrudi se da boš uživala in ti in on
če ne pa uporabita lubrikante al ka pač so tta mazila usa neka..
če ne pa uporabita lubrikante al ka pač so tta mazila usa neka..
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:30, skupaj popravljeno 1 krat.
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
nisi še zrela za seks. zakaj si delaš neprijetne spomine? zmigaj se, ugotovi kaj ti paše pri seksu, kaj paše partnerju, uživajta, predajajta se drug drugemu. slab seks prinese slej ko prej tudi težave na drugih področjih.
bo držalo, da so nekateri tko potrebni, da bi fukali tudi luknjo v deblu... ampak saj se menda ne želiš primerjati s čim takim? sicer pa seksa ni problem dobit, večja umetnost je dobit dober seks. pri tem pa velik pomeni to, kako se človeka ujameta, kemija, ipd. pri seksu za eno noč je ponavadi prisotno tudi malo strahu, nesproščenost, in se nikakor ne more primerjat s seksom z nekom, do katerega nekaj čutiš ali pa sta si vsaj kompatibilna.
bi si upala rečt, da je vajina zveza tudi na drugih področjih bolj tako tako. pogovorta se, odprita se drug drugemu in začnita uživat. oba.
bo držalo, da so nekateri tko potrebni, da bi fukali tudi luknjo v deblu... ampak saj se menda ne želiš primerjati s čim takim? sicer pa seksa ni problem dobit, večja umetnost je dobit dober seks. pri tem pa velik pomeni to, kako se človeka ujameta, kemija, ipd. pri seksu za eno noč je ponavadi prisotno tudi malo strahu, nesproščenost, in se nikakor ne more primerjat s seksom z nekom, do katerega nekaj čutiš ali pa sta si vsaj kompatibilna.
bi si upala rečt, da je vajina zveza tudi na drugih področjih bolj tako tako. pogovorta se, odprita se drug drugemu in začnita uživat. oba.
-
HčiLune - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 9. 2009
pomoje sploh ni to tolk pomembno kolk je kdo star in kolk partnerjev je že mel itd.itd. Če praviš da se ne morš sprostit je težava nekje v tebi. ti morš ugotovit zakaj se ne morš sprostit. če te teži kaj v zvezi s šolo, družino..(zdej samo naštevam) in te misli nosiš s sabo v posteljo, vrjemi da tut tvoj fant čuti da nisi sproščena in posledično tut on ne more maximalno uživat. al pa če seksaš samo zato da bo on zadovoln (tebi pa sploh ni do tega)- napaka.. mogoče on ni pravi za tebe? a ti je seksualno privlačen? nevem. vsekakor tko ko je ena že prej rekla je škoda da bi si nabirala neprijetne spomine.
pomoje je najbolš da se usedeta in se pomenita. js mislim da je zelooo pomembno da se 2 znata sproščeno tut pomenit o seksu, kako komu paše, kaj ne, kaj si želi... in če bota rešla zadeve in če sta za skupi bo seks vedno boljši pol vidiš ščasoma da seks ni samo seks ampak vlk več (tut če komu kdaj ne pride)
upam da se vse dobro izteče
LP
pomoje je najbolš da se usedeta in se pomenita. js mislim da je zelooo pomembno da se 2 znata sproščeno tut pomenit o seksu, kako komu paše, kaj ne, kaj si želi... in če bota rešla zadeve in če sta za skupi bo seks vedno boljši pol vidiš ščasoma da seks ni samo seks ampak vlk več (tut če komu kdaj ne pride)
upam da se vse dobro izteče
LP
..worrying is dreaming in the wrong direction..
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
nisi napisala koliko si stara - predvidevam da okrog 20? Sama sem spolno aktivna že nekaj let in sem imela na začetku podoben problem. Šele dve leti nazaj sem se naučila uživati in pokazati moškemu kaj mi ustreza -od takrat naprej je orgazem nepogrešljiv spremljevalec. Menim da je problem ravno v tem, da se fant ne potrudi dovolj da bi te sprostil, tebi pa je neprijetno povedati kaj želiš.
Lahko rečem samo da ga prosi da na začetku ostane 'down there' malce dlje časa ti pa se poskusi popolnoma sprostiti in postavi roko tja kjer jo želiš brez pomislekov. Verjetno tudi ne bo imel nič proti če mu govoriš kaj naj počne in enako on tebi. Vem da bo malce čudno ampak nekje je treba začeti - sploh pa dirty talk včasih tudi odpira zapore v glavi...
Lahko rečem samo da ga prosi da na začetku ostane 'down there' malce dlje časa ti pa se poskusi popolnoma sprostiti in postavi roko tja kjer jo želiš brez pomislekov. Verjetno tudi ne bo imel nič proti če mu govoriš kaj naj počne in enako on tebi. Vem da bo malce čudno ampak nekje je treba začeti - sploh pa dirty talk včasih tudi odpira zapore v glavi...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov