Ne javlja se vec. Punce, prosim pomoc!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
s0nckic4 napisal/-a:mah, pomoje ji nisi bil všeč. cifro je pa dala ker si težil za njo.
če je meni tip hud mi lahko vsak dan piše pa me ne bo motilo. če mi pa ni mi bo pa 1x na teden preveč.
O cem se pogovarjas? O cemerkoli. Ma lahko mi pove kaj je pocel pretekle dni, glede na to, da ga ne poznam dobro, ker sva se sele spoznala nekaj dni nazaj, kaj pocne v lajfu, s cim se ukvarja...pa valda je fajn, da je tip smesen in me zna nasmejat. Pogovarjat se s takim clovekom je pravi balzam za duso
- velvet
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 12. 2012
slovenc79 napisal/-a:ja, ti si rekla da takih ljudi ni "nihče več ne naroča" si napisala
verjamem da se velik folka dolgočasen zdim, ampak, poznam dobro picerijo kjer vedno naročam, vedno jo hitr dobim in vsakič uživam v okusu in sem srečen in sit
in kaj je narobe s tem?
mene to asociira na Jurčičevo Telečjo pečenko haha, moj namen ni napadat ampak ja si očitno dolgočasen in monoton človek, bi rekel Jurčič haha
Za avtorja teme. Moje mnenje je, da veliko samskih punc gre ven z namenom, da spoznajo tipa in ne samo zato, da se znorijo. Koliko stare punce pa spoznavaš? Sicer se pa strinjam, da je za smse najboljše da imajo pridih humorja, pa ne napadi takoj z vprašanjem kako je, kaj počne.. ampak s čim drugim, bodi izviren
With one pretty song
-
jerl - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 8. 2011
- Kraj: Ljubljana
Punce, ki jih spoznavam so mlade med 21-28 let in ja moja napaka je bila, dati vtis punci, da skrbim zanjo. To seveda ni narobe, ampak če se komaj spoznava boljąe drugače pristopat.
Meni ni teľko spoznavat novih punc in jih nagovorit, problem je bil kasneje, ker sem mislil, da ni v redu, da punca čaka, ker sem mislil, kaj če me pol pozab in ne bo vedla kdo sem, zato sem ľe naslednji dan pisal in klical, seveda včasih je bilo ok, ker nekatere punce so tudi same pisale in klicale. Ampak zdaj vem, da je boljąe počasi, dva dni počakaą da jo kontaktiraą, takrat pa predlagaą pijačo spet čez dva dni, brez podrobnosti, ker to pustimo za takrat ko se dobiva.
Bomo videli čez čas kako mi bo uspelo, včeraj sem ľe dobil novo cifro, tak, da čez vikend bomo videl kaj bo.
Hvala!
Meni ni teľko spoznavat novih punc in jih nagovorit, problem je bil kasneje, ker sem mislil, da ni v redu, da punca čaka, ker sem mislil, kaj če me pol pozab in ne bo vedla kdo sem, zato sem ľe naslednji dan pisal in klical, seveda včasih je bilo ok, ker nekatere punce so tudi same pisale in klicale. Ampak zdaj vem, da je boljąe počasi, dva dni počakaą da jo kontaktiraą, takrat pa predlagaą pijačo spet čez dva dni, brez podrobnosti, ker to pustimo za takrat ko se dobiva.
Bomo videli čez čas kako mi bo uspelo, včeraj sem ľe dobil novo cifro, tak, da čez vikend bomo videl kaj bo.
Hvala!
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Hm meni se zdi normalno, da se tip javi naslednji oz isti dan (če se spoznata po polnoči, hehe)
Če sem kdaj slučajno par dni mogla čakat, mi je padlo totalno dol, pa včasih se sploh nisem javila. Če se hoče it neke glupe igrice, pa se delat nezainteresiranega & hladnega, izvoli s kakšno drugo.
Sam tut jaz nisem tip punce, k bi si vsakič vzela 2 uri, da odgovorim na sms...
Če sem kdaj slučajno par dni mogla čakat, mi je padlo totalno dol, pa včasih se sploh nisem javila. Če se hoče it neke glupe igrice, pa se delat nezainteresiranega & hladnega, izvoli s kakšno drugo.
Sam tut jaz nisem tip punce, k bi si vsakič vzela 2 uri, da odgovorim na sms...
- DonCarleone
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2012
*Abby** napisal/-a:To, dragi fantje, včasih sploh ni tako lahko. Vidiš recimo, da ti en fant izkazuje več prijaznosti, je neizmerno pozoren itd., ampak ne naredi koraka naprej v smislu fizične bližine ... jasno je, da tega ne stori, ker noče biti vsiljiv ... in kaj naj naredi punca? Reče: Ej, vidim, da sem ti všeč, nič ne bo?! Ni to nekako samovšečno? Jaz sem točno to storila kar nekajkrat in zrelejši fantje so to sicer razumeli, ampak noben brez totalne užaljenosti v smislu, kako so upali na nekaj več, pa da sem jaz tudi bila prijzana (????? - res samo prijateljsko, nikoli nisem na kaj namigovala!) itd. In en je celo rekel, da sem si vse narobe interpretirala, čeprav mi je npr. prinesel bonboniero, šel z mano sprehajat zavetiške pse in stalno(!) spraševal kako se počutim, me poskušal objemati (in jaz sem se izmikala) ...
Kar hočem reči je, da je enostavno nemogoče kar tako nekomu, ki si ga dvakrat srečal, reči: alo, jaz sem ti pa všeč ne? No, nič ne bo. Zveni grozovito domišljavo in postavi fanta v neprijeten položaj.
Sicer pa tudi sama še nikoli nisem naletela na kakega tipa, ki bi me zavrnil na takšen ''prijeten'' direkten način. Največkrat se je zgodilo, da je tip enostavno nehal komunicirat z mano ... kot očitno stori tudi veliko punc.
Point: Prav isti ste in zaenkrat še nisem našla idealnega načina, kako nekomu povedat (kdaj, v kakšni situaciji), da ga vidiš kot ''samo prijatelja''.
A daj, bejž no. Po parih minutah spoznanvanja v diskaču si ti uspela nekoga okarektarizirati kot prijaznega, vljudnega fanta? Že človeka ki ga poznaš nekaj let, težko opredeliš njegove karakterne lastnosti ne pa enega random xy tipa, ki se ga spoznavala nekaj minut.
Sorry, ampak, če si dala enemu random tipu svojo cifro, je že samoumevno, da bo pomislil, da ti je všeč, da mu boš dala kakšno priložnost, zagotovo mu ne pada niti na pamet, da bo tvoja prijateljica s tisto minglajoče se stvarco med nogami, ki bo ob prostem času s teboj hodil na sprehode sprehajati tvojega psa.
Nikoli mi ni bilo to jasno, če ti nekdo ni všeč ga ignoriraš, mu nakažeš, da ti enostavno ne odgovarja (sej fantje niti malo nismo butasti, da tovrstnih signalov ne zaznamo). Ampak, očitno nekatere mislite, da je najboljše, da mu daš svojo cifro, ko je že čisto zagret, ga pa z svojim obnašanjem, kar hitro ohladite.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Tipu vse napišem, on se dalje "sprašuje". Sej ne moreš verjet.
Kolega,še enkrat, dokler boš punce spoznaval na alkoholnih zabavah, kjer so vsi pod gasom, se ti bodo take stvari redno dogajale. In drugi dan pošiljal neke SMS-e.
Greva od najboljše možnosti do najslabše:
1. ženske spoznavaj drugje, v okolju, kjer niso pijane in oblečene v svoja najboljša oblačila, ter namazane tako, da komaj prepoznaš obliko obraza
2. če že ne upoštevaš nasveta pod 1., žensko, ko jo spoznaš v diskaču, pelji direkt do avta in na spoznavanje narave in družbe
3. če ne upoštevaš nasveta pod 2., jo naslednji dan pokliči
SMS-at pa ne. Nikoli več. Ker je bedno.
Kolega,še enkrat, dokler boš punce spoznaval na alkoholnih zabavah, kjer so vsi pod gasom, se ti bodo take stvari redno dogajale. In drugi dan pošiljal neke SMS-e.
Greva od najboljše možnosti do najslabše:
1. ženske spoznavaj drugje, v okolju, kjer niso pijane in oblečene v svoja najboljša oblačila, ter namazane tako, da komaj prepoznaš obliko obraza
2. če že ne upoštevaš nasveta pod 1., žensko, ko jo spoznaš v diskaču, pelji direkt do avta in na spoznavanje narave in družbe
3. če ne upoštevaš nasveta pod 2., jo naslednji dan pokliči
SMS-at pa ne. Nikoli več. Ker je bedno.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Poanta je, da so diskači čist mimo, za spoznavanje žensk. Čist.
In ne mi tu buč valit, kako ženske ne dajete telefonskih, če tipa več nočete slišat. Če bi to bilo res, naš prijatelj, ne bi imel tega problema. Ko so ženske pijane v diskaču, kar jih je itak večina, talajo telefonske, ko banane.
Drugi dan se pa valda na spomnijo sploh, ha ha, ali pa se delajo, da ne.
In ne mi tu buč valit, kako ženske ne dajete telefonskih, če tipa več nočete slišat. Če bi to bilo res, naš prijatelj, ne bi imel tega problema. Ko so ženske pijane v diskaču, kar jih je itak večina, talajo telefonske, ko banane.
Drugi dan se pa valda na spomnijo sploh, ha ha, ali pa se delajo, da ne.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
ne vem s čim so se tebi tej diskači tako zamerli. morte očitno v klube začet hodit žurat js sm zunaj spoznala že marsikatero prijetno osebo.
- Eliette
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 10. 2012
Smsi so super (in neosebni)... prvih nekaj dni, meni kasneje začnejo "najedat", ko vidim, da nek fant piše med njegovim delovnim časom, ponoči, podnevi, več smsov naenkrat, če mu ne odpišem v petih minutah. To je popolnoma drugače, ko se že zaljubiš, ampak ko človeka niti poznaš ne... pri marsikateri velja: manj je več. V vsakem primeru je lepše, če te fant pokliče.
- kataya
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 7. 2008
Džeki napisal/-a:Tipu vse napišem, on se dalje "sprašuje". Sej ne moreš verjet.
Kolega,še enkrat, dokler boš punce spoznaval na alkoholnih zabavah, kjer so vsi pod gasom, se ti bodo take stvari redno dogajale.
Prebrala sem le prvo in zadnjo stran, pa sem mislila da gre za kakšnega najstnika, na koncu pa preberem da gre za tipa, ki gre proti 30., že zaposlen... Se strinjam, dokler se bo obnašal kot najstnik, se mu bo to dogajalo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov