Ne javlja se vec. Punce, prosim pomoc!

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
jerl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 8. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jerl » 16. Dec. 2012 17:00

Pozdravljene punce!
Ras bi vas lepo prosil za mnenje in sicer za mojo vecno tezavo, ki ne znam resit.
Ko na novo spoznam punco (na zurki) na zacetku tece vse lepo, malo pleseva in na koncu se tudi lupckava (seveda, ona pravi da je samska). Potem ji dodam na fb ali mi da tel. st., da se zmeniva za naprej. Naslednji dan ji posljem en kratek sms, napisem kot obicajno: Zivjo, kako si kaj pocnes? jaz to pa to pocnem in tako dalje. Mogoce jo tudi poklicem. Ona odgovori parkrat, vendar po treh sms-ih ali klicih ne odgovarja in ne odpise vec. In to se mi je zgodi skoraj vedno.
Nikoli nisem nespostljiv pa tudi ji ne napisem vroca kretenska sporocila. Kaj je tisto kar vas moti, da izgubite zanimanja? Na koncu ji sam napisem: Vredu, potem pa ti zelim vse najboljse. Lp.
Vem, da delam nekaj narobe, vendar ne vem kaj bi lahko bilo. Ko berem po forumih punce pisite, da ne smete ga napasti s sporocili in klici, vendar pri meni se to nikoli ni zgodilo. In blagor tistim, ki se to zgodi, ki se ni treba veliko trudit. Ker sem simpaticen in urejen, nisem napacen (vsaj tako mislim jaz, drugace sploh ne bi spoznal punce in se lupckal).
Res bi vas prosil za mnenje, ker ne vem kako it naprej, ker ne vem kaj delam narobe, vem, da ni glede zunanjost (vizuelnost). Verjetno sem pa dolgocasen in nezanimiv. Drugace pa sem dokoncal studij ekonomije in imam lepo sluzbo v financnem sektorju. Star sem pa med 25 in 30 let iz Lj.
Hvala vam za vsako mnenje in nasvet.
Lep dan/vecer se naprej!
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 16. Dec. 2012 17:14

Preveč si dostopen. In ker je večina žensk in moških tak na trenutke mal imbecilnih, jim je bolj privlačno tisto, kar ni na voljo in še posebej ne tko na pladnju, kakor se ti predstavljaš. Naslednjič izmenjaj številke na bolj spretkan način, tako da ti njo privedeš do tega, da reče če ji daš št. Potem pa ji ne piši takoj naslednji dan, ampak lepo počakaj bodisi na njen štart (ki ga verjetno ne bo, ker so babe povrh tega, da jim je kul nedosegljivo tudi uptight glede prvih korakov..) ali pa ji piši čez par dni, če je za kako kavo. Ne tečnarit z "kako si, kaj delaš, jaz delam to in to to..", ampak kar lepo usekaj, če se te spomni in če bi imela čas za kako kavo. Potem se bosta pa že tam pogovarjala naprej, o tem kaj delata ipd, če bo hotela it. Če pa ne bo hotela it, bi pa brezveze tako ali tako zapravljal čas in denar za smse. IMO.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 16. Dec. 2012 17:56

^ sej če da on njej cifro, potem on nima njene in ji ne more pisat prvi :) se mi pa zdi to dobra sprememba :)

drugače pa mogoče v času komunikacije deluješ preveč zainteresiran, zato se ohladijo.

če greš v soboto ven in dobiš cifro ji piši v ponedeljek. napiši da jo je bilo prav fino spoznat in jo povabi na pijačo v sredo/četrtek ob 7 zvečer. če je zainteresirana bo pristala, če ne bo imela časa bo predlagala drug termin. jaz ji ne bi dala več terminov za pijačo in tudi vmes ne bi nič pisala, mogoče v sredo/čet dopoldan sms, če pijača še velja.

če ni zainteresirana bo našla izgovor brez predloga termina. v tem primeru ne piši več. sploh pa ne tisto, da ji želiš vso srečo. to je tak čustveno izsiljevalski sms, ki se bere "ful sem užaljem, ker me ignoriraš, ampak se delam da mi dol visi" in ženski samo potrdi, da se je prav odločila ker te je ignorirala.
Vsak raj ima svojo kačo.
wasd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a wasd » 16. Dec. 2012 18:09

Zakaj bi bilo to custveno izsiljevanje? Pac ji zeli lepo prihodnost ali w/e. Zdaj so ze lepe zelje za socloveka custveno izsiljevanje ...
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 16. Dec. 2012 18:53

jerl, delaj tako kot delaš zdej. se bo že ena zrela najdla enkrat.

če je ena baba tok glupa in zbirčna da bi jo moraš nevem kok preučit kaj ji napisat, kdaj, v kakšnem tonu.. to itak ne more bit punca ki si jo želiš met, ne? :) take babe si ne zaslužjo sploh nobene pozornosti ampak en ornk šamar da se zbudijo iz teh svojih zafrustriranih pizdarij :P

aja pa če hočeš kkšno resno najt se ogni teh žurerk in najd tapravo zrelo punco ;)
Zadnjič spremenil slovenc79, dne 16. Dec. 2012 20:23, skupaj popravljeno 1 krat.
hej norci :)
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Anjeske » 16. Dec. 2012 19:32

Hm, a obstaja mogoče tuki tud opcija "bejba mal pod gasom, hoče žurat, v momentu se ji zdi kul ideja dat cifro", v realnem življenju pa ni zainteresirana zate? Pač je bla na žurki, fajn se je mela, to je pa tud to.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 16. Dec. 2012 19:32

^^ Jap, se strinjam.

Sicer pa: Jaz sem sporočilo: ''Kako si, kaj delaš? Jaz delam ....'' vedno prebrala kot: ''Neizviren sem, brez smisla za humor in dolgočasen.'' Mogoče poskusi s kakšno šalo, moški s smislom za humor so v blazni prednosti pred tistim, ki tega nimajo.

In ja: ne piši smsov takoj naslednji dan! Ne piši smsov. Sploh. Pokliči enkrat drugi, tretji dan, reci nekaj zabavnega in jo povabi ven. Pa ne na kavo in v kino, prosim.

Stvar je v tem, da je povprečna punca med 20 in 30 (predvidevam, da iščeš nekje v tem starostnem okvirju), ''tvoj'' sms prebrala že odločno prevečkrat. In da je enostavno ne pritegne več. Tako kot nihče več ne naroča navadne šunka-sir-gobice pice. ;)
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 16. Dec. 2012 20:20

*Abby** napisal/-a:Tako kot nihče več ne naroča navadne šunka-sir-gobice pice. ;)

jaz samo táko naročam in jem :D (pa kečap/pelati so tud gor :P)
Zadnjič spremenil slovenc79, dne 16. Dec. 2012 20:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 16. Dec. 2012 20:21

jaz pa najraje vidim, da je vabilo za na kavo. gre za prvo srečanje podnevi in v treznem ozračju in se mi to zdi nekaj najbolj nevtralnega, za prvo bolj resno spoznavanje človeka. pa še priročno je, da se človek hitro izgovori in gre, če se zmenek izkaže za dizaster.

če me tip na tako prvo spoznavanje povabi na kaj preveč vrednega oz organizacijsko zahtevnega bi se mi zdel malenkost obupan. gre za 1. zmenek, in to z osebo ki je sploh še nisi videl pri dnevni svetlobi. ne pa za prvi zmenek med dvema, ki sta flirtala že mesece in se od prej poznata. jaz niti pod razno ne bi privolila, da me zapelje kam..kaj pa če je čisti psiho?
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
jerl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 8. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a jerl » 16. Dec. 2012 20:23

Hvala za nasvete! Res je, verjetno je to, da takoj delujem prevec zaenteresiran in se potem bojijo in se raje umaknejo, ker mislijo, da sem en obupanc in forever along fant. Jaz sem pac taksen, to se ne pomeni, da bi se rad z njo porocil, niti slucajno.

To, da se mi punca po parih smsov odmika in ne javlja vec jemljam kot: Spoznala sva se na zabavi, kar je bilo tam ostane tudi tam. Verjetno punca ima isti cilj, uzivat tisto noc in pika. Zato ne pricakujem najti partnerko na zabavih. Vseeno bi bilo lepo ostati v stiku in it kdaj na kavo pa tako, kot prijatelja pa mogoce s casom imeti kej resnega, vendar sem ugotovil, da je verjetnost da se to zgodi 5 %.

Torej, ce jo spoznam v sredo, petek ali soboto (to so dnevi ko hodim van) ji dam mojo cifro in ji recem, poklici me kej, da greva na kavo, tako nic ne silim in ce bo ona zaentersirana bo sama poklicala ali pisala. Ce prav sem to tudi ze naredil (dal sem moje vizitke) in niso nikoli poklicale, ker pravijo nekatere, da je moski tisti, ki poklice in ne zenska. Torej takrat ji recem, ok, potem ti mi das tvojo cifro in te poklicem cez par dni pa se zmeniva za kavo. Pa brez tistih, kako si pa take brezveznih vprasanj.

Po resnici jaz tudi tega ne maram, ker sem zelo direkten clovek in ne maram pisat tistih smile-ov, ker se mi zdijo zelo otrocji za moskega.

Dejti mi se mal pomagat in predlagat, da bom pristopil na pravilen nacin, ker ne maram biti razocaran, ko spoznam eno simpaticno punco.

Hvala se enkrat!
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 16. Dec. 2012 20:30

bodi to kar so, jerl ;) najdi tako ki ji boš všeč ti in ne tvoj zaigran nastop.

da mora moški klicat pa rečejo zato ker nočejo s tabo bit ampak so hinavske da ti nočejo direkt povedat in dajo pol nalašč napačno cifro.

to igranje nedosegljivosti in take scene da se neki igraš so men tako odvratne da res ne morem bit tiho :)
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 16. Dec. 2012 20:33

Meni pa se smsi brez občasnega smeška zdijo hladni in brezvezni. :D
Mah saj, ko ji daš ti svojo cifro ji lahko rečeš "mi zvrcneš?" in imaš tud ti številko..Samo pač ne potem kontaktriat takoj ob prvi priložnosti, kot nek obupanc.
It was forever..but it didnt last long..
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 16. Dec. 2012 21:23

No, ne vem, jaz sem z ljudmi, s katerimi sem se lupčkala v diskotekah (:D) ponavadi pred tem izmenjala kako besedo ... in bi mogoče namesto ''kave'' predlagala kaj bolj zanimivega ... ogled kake galerije, filma, gledališča, kakšno vožnjo z onimi ''mini formulami'' (kako se jim že reče?), drsanje, streljanje, painball ... nekaj, kar bi pasalo v kontekst nečesa, kar sem izvedela o osebi.

Sicer pa: normalno - vzemi številko, potem pa POKLIČI! Ja, smsi so otročji, če si skoraj 30 pa sploh.

Anyway: Kako si pa kako prejšnjo punco dobil? Poskusi kaj, kar je že kdaj delovalo. ;)

slovenec: Ja, vem. Logično, da ti ješ tako pico, samo mojo teorijo o navadni pici potrjuješ. :D
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 16. Dec. 2012 21:59

*Abby** napisal/-a:slovenec: Ja, vem. Logično, da ti ješ tako pico, samo mojo teorijo o navadni pici potrjuješ. :D

ja ne je ne :P jaz ti povem da mamo eni ljudje radi enostavnost in ne rabimo komplicirat da bi bli srečni :)

iskreno, js sploh ne vem kako tak folk živi sam s sabo.. tud če bi imel vse ne bi bil srečen. in pol taka bolestna zbirčnost pride ven..
Zadnjič spremenil slovenc79, dne 16. Dec. 2012 22:04, skupaj popravljeno 1 krat.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 16. Dec. 2012 22:03

^^ Ljudje, ki naročijo vedno znova navadno pico so dolgočasni, neizvirni, neradovedni, preenostavni, počnejo vse po istem kopitu, ne preizkušajo novih stvari ... jap, povsem potrjuješ mojo teorijo.

P.S.: To, da enkrat za spremembo naročiš pico, ki je še nikoli nisi jedel, ne pomeni, da kompliciraš. :lol:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov