Ne javlja se vec. Punce, prosim pomoc!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- kataya
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 7. 2008
jerl napisal/-a:Kataya, predlagaj kako bi se moral odrasel moški obnašat, ko spozna novo punco.
jerl napisal/-a:Ko na novo spoznam punco (na zurki) na zacetku tece vse lepo, malo pleseva in na koncu se tudi lupckava
Torej kje in kako se te žurke odvijajo?
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
DonCarleone napisal/-a:*Abby** napisal/-a:To, dragi fantje, včasih sploh ni tako lahko. Vidiš recimo, da ti en fant izkazuje več prijaznosti, je neizmerno pozoren itd., ampak ne naredi koraka naprej v smislu fizične bližine ... jasno je, da tega ne stori, ker noče biti vsiljiv ... in kaj naj naredi punca? Reče: Ej, vidim, da sem ti všeč, nič ne bo?! Ni to nekako samovšečno? Jaz sem točno to storila kar nekajkrat in zrelejši fantje so to sicer razumeli, ampak noben brez totalne užaljenosti v smislu, kako so upali na nekaj več, pa da sem jaz tudi bila prijzana (????? - res samo prijateljsko, nikoli nisem na kaj namigovala!) itd. In en je celo rekel, da sem si vse narobe interpretirala, čeprav mi je npr. prinesel bonboniero, šel z mano sprehajat zavetiške pse in stalno(!) spraševal kako se počutim, me poskušal objemati (in jaz sem se izmikala) ...
Kar hočem reči je, da je enostavno nemogoče kar tako nekomu, ki si ga dvakrat srečal, reči: alo, jaz sem ti pa všeč ne? No, nič ne bo. Zveni grozovito domišljavo in postavi fanta v neprijeten položaj.
Sicer pa tudi sama še nikoli nisem naletela na kakega tipa, ki bi me zavrnil na takšen ''prijeten'' direkten način. Največkrat se je zgodilo, da je tip enostavno nehal komunicirat z mano ... kot očitno stori tudi veliko punc.
Point: Prav isti ste in zaenkrat še nisem našla idealnega načina, kako nekomu povedat (kdaj, v kakšni situaciji), da ga vidiš kot ''samo prijatelja''.
A daj, bejž no. Po parih minutah spoznanvanja v diskaču si ti uspela nekoga okarektarizirati kot prijaznega, vljudnega fanta? Že človeka ki ga poznaš nekaj let, težko opredeliš njegove karakterne lastnosti ne pa enega random xy tipa, ki se ga spoznavala nekaj minut.
Sorry, ampak, če si dala enemu random tipu svojo cifro, je že samoumevno, da bo pomislil, da ti je všeč, da mu boš dala kakšno priložnost, zagotovo mu ne pada niti na pamet, da bo tvoja prijateljica s tisto minglajoče se stvarco med nogami, ki bo ob prostem času s teboj hodil na sprehode sprehajati tvojega psa.
Nikoli mi ni bilo to jasno, če ti nekdo ni všeč ga ignoriraš, mu nakažeš, da ti enostavno ne odgovarja (sej fantje niti malo nismo butasti, da tovrstnih signalov ne zaznamo). Ampak, očitno nekatere mislite, da je najboljše, da mu daš svojo cifro, ko je že čisto zagret, ga pa z svojim obnašanjem, kar hitro ohladite.
Nisi prebral vsega ... jaz sem govorila za primer, ko nekoga spoznaš, pa vidiš, da ti ne potegne kot kaj več kot avantura, eventuelno znanec ... in ja, po treh kavah lahko rečem, če me je nekdo pritegnil ali ne, pa drznem si ga ocenit kot nekoga, ki je vljuden, prijazen, zabaven ... ali pa ne. Spoznavaš pa človeka tako ali drugače celo življenje (celotno trajanje odnosa) in to, kar pišeš, nima nikakršnega pomena ...
Jaz sem spoznala kar nekaj fantov, ki so bili v nekem trenutku dovolj simpatični, da sem se poljubljala z njimi, ampak me potem kasneje osebnostno niso prepričali.
- browneyes
- Debatorica
- Na forumu od: 1. 5. 2012
meni je pa to všeč, če mi tip ki ga spoznam zuni takoj ful piše. pod pogojem, da mi je bil všeč, valda. včasih je pa res, da dam cifro sam da se koga rešim ali pa potem drugi dan se malo z njim pogovarjam in mi gre že po 5ih minuah na živce.
če pa je vse ok, mi je pa zelo všeč, da mi skozi pisari. tud če je brezveze. tako vem, da se mu ne da it nekih igric nedosegljivosti. ampak po mojih izkušnjah, taki, ki se hitro zainteresirajo in te oblegujejo na začetku na polno, jih tudi hitro mine in si hitro najdejo novo igračo, ko jim parkrat daš.
za tiste ženske, ki si želimo zveze, je mogoče to zelo dobra taktika. da ful pisariš in se delaš na polno zainteresiran in resen, potem pa spizdiš po par sexih.
za tiste, ki jih rajcajo nedostopni jebači, ki se delajo da imajo itak preveč pičk, da bi se nate takoj drugi dan spomnili, pa mogoče boljša ta taktika, da se delaš hladen in nezainteresiran.
če pa je vse ok, mi je pa zelo všeč, da mi skozi pisari. tud če je brezveze. tako vem, da se mu ne da it nekih igric nedosegljivosti. ampak po mojih izkušnjah, taki, ki se hitro zainteresirajo in te oblegujejo na začetku na polno, jih tudi hitro mine in si hitro najdejo novo igračo, ko jim parkrat daš.
za tiste ženske, ki si želimo zveze, je mogoče to zelo dobra taktika. da ful pisariš in se delaš na polno zainteresiran in resen, potem pa spizdiš po par sexih.
za tiste, ki jih rajcajo nedostopni jebači, ki se delajo da imajo itak preveč pičk, da bi se nate takoj drugi dan spomnili, pa mogoče boljša ta taktika, da se delaš hladen in nezainteresiran.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
jz cifre ne dajem. vedno rečem tipu naj se sam mal potrudi in jo dobi. tako ione night standerji odpadejo ker se jim ne da, tisti ko sem jim pa res všeč pa se potrudijo. če pa mi do tipa ni pa mu direktno rečem da me ne zanima ali pa da imam fanta.
- alek
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 12. 2012
Saj zato pa je brezveze delat neke splošne zaključke. Kar je eni punci čist mim bo drugi mogoče pa všeč . Drugače je tudi meni čisto mim to furanje nedostopnosti pa minevanje dni... Enim je pa to všeč. Seveda je pa tudi odvisno od starosti.
V zvezo grem s punco s katero deliva neke skupne nazore, kak skupni interes (pri meni npr. šport-tek), da lahko udariva kako globoko debato o bilo čem in ne gledam na to če bi na prvem zmenku že seksala, kar naj bi pomenilo po mnenju nekaterih, da s tako ni pametno iti v zvezo.
V zvezo grem s punco s katero deliva neke skupne nazore, kak skupni interes (pri meni npr. šport-tek), da lahko udariva kako globoko debato o bilo čem in ne gledam na to če bi na prvem zmenku že seksala, kar naj bi pomenilo po mnenju nekaterih, da s tako ni pametno iti v zvezo.
-
carrie_ - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2012
Nesanica napisal/-a:jz cifre ne dajem. vedno rečem tipu naj se sam mal potrudi in jo dobi. tako ione night standerji odpadejo ker se jim ne da, tisti ko sem jim pa res všeč pa se potrudijo. če pa mi do tipa ni pa mu direktno rečem da me ne zanima ali pa da imam fanta.
A rečeš, da naj kar sam dobi cifro tudi nekomu , ki ti je res všeč? Kaj pa če je more dobit? Kaj potem tvojim kolegicam teži za cifro?
To direktno, da imam fanta sem tud že jaz uporabila, čeprav ga v resnici nisem imela, ampak je blo v enem ekstremnem primeru, ko me je en ata pecal
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Jap tudi če mi je res všeč. Ja sej ponavadi vedno poznajo nekoga, ki me pozna. Itak v pogovoru dobi dovolj informacij, da če je zainteresiran me lahko najde.
Se mi je že zgodilo, da je klical svojo bivšo za mojo cifro, ker je vedel da jo ona ima. Valda pod pretvezo da je neki službeno.
Se mi je že zgodilo, da je klical svojo bivšo za mojo cifro, ker je vedel da jo ona ima. Valda pod pretvezo da je neki službeno.
-
boom_boom*¸ - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 7. 2008
Avtor teme, nehi analizirat vse mogoče signale od punc ker že samo s tem zveniš zeloooooo desprit.
Če bi jaz v diskaču koga spoznala, bi mi bilo bolj "prijetno" dat cifro kot pa fb, ker prek telefona lahko komunikacija poteka brez da si on ogleda ceu moj fb profil. Zagovarjam to, da tisti ki prosi za številko pol tudi prvi kontaktira, in sicer že naslednji dan po tem, ko se spoznava. Magari s povabilom na kavo, magari pa samo z Živjo, tuki Francl/Micka od včeri, da si lahko še ti shraniš mojo cifro. Kot prvi stik preferiram sms, ker če bi me kdo kr tko klicu, bi mi blo čudno. No, in če se že takoj zmeniva za kavo, se bova pokontaktirala spet na dan kave, če še velja, prej ne. Vsakodnevnih smsov v stilu Kako si, Kaj počneš lepega, Kako preživljaš teden? Jaz ga preživljam tako pa tako, bi bla pa zelo hitr sita. Tudi v primeru smsa Živjo, tu Francl ne bi pol hotla vsaki dve uri novga smsa, če ga sama nič ne vprašam.
Če bi jaz v diskaču koga spoznala, bi mi bilo bolj "prijetno" dat cifro kot pa fb, ker prek telefona lahko komunikacija poteka brez da si on ogleda ceu moj fb profil. Zagovarjam to, da tisti ki prosi za številko pol tudi prvi kontaktira, in sicer že naslednji dan po tem, ko se spoznava. Magari s povabilom na kavo, magari pa samo z Živjo, tuki Francl/Micka od včeri, da si lahko še ti shraniš mojo cifro. Kot prvi stik preferiram sms, ker če bi me kdo kr tko klicu, bi mi blo čudno. No, in če se že takoj zmeniva za kavo, se bova pokontaktirala spet na dan kave, če še velja, prej ne. Vsakodnevnih smsov v stilu Kako si, Kaj počneš lepega, Kako preživljaš teden? Jaz ga preživljam tako pa tako, bi bla pa zelo hitr sita. Tudi v primeru smsa Živjo, tu Francl ne bi pol hotla vsaki dve uri novga smsa, če ga sama nič ne vprašam.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov