ne želja po sexsu

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

siriana
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a siriana » 26. Apr. 2010 8:48

kaj pa ko je problem v fantu?
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 26. Apr. 2010 9:05

V vsakem primeru moraš s pogovorom ugotoviti v čem je težava.
siriana
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a siriana » 26. Apr. 2010 14:19

njegov odgovor je vedno isti:ni časa, ni prilike.. to me moti, nimam več samozavesti, ne zdi se mi normalna zveza..
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 26. Apr. 2010 14:22

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:28, skupaj popravljeno 1 krat.
siriana
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a siriana » 26. Apr. 2010 19:44

isto upam jaz:/
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 26. Apr. 2010 19:46

hmmm...se strinjam. Ker tisto, kar ti pravi nikakor ni vzrok. Bi bil, če bi bilo to parkrat, ne pa vsakič.
siriana
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a siriana » 26. Apr. 2010 20:20

ja..:( vse pa je še bolj čudno, ker je pred par meseci bil še zelo zelo zagret.. Bedasto se počutim. Ni bolj pogosto, da mora fant "priganjat" punco?
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 27. Apr. 2010 20:17

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
orhidelia
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 11. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a orhidelia » 25. Nov. 2010 12:57

živjo!
imam podoben problem, ne pa čist enakega... tudi jaz nisem več tako zagreta za sex, fant pa mi je začel to očitati... samo midva imava še zmeraj spolne odnose vsaj 3-4x na teden, njemu pa je to premalo. kako naj mu razložim, da mi več kot toliko ne paše... ko mu to rečem me zmeraj začne spraševati če me ne privlači več toliko kot prej...

hvala za odgovore
Uporabniški avatar
pjotra
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a pjotra » 25. Nov. 2010 14:40

Alwaleed napisal/-a:Ne samo zamenjat tabletk, temveč jih nehaj jest za kakšno leto. Stranski efekti se ne pojavijo nujno takoj, lahko se pojavijo po letu ali dveh. Iz tvojega opisovanja ni razviden le stranski efekt zmanjšanega libida, temveč tudi depresija, ki se je verjetno ne zavedaš, ker jo je najteže zaznati. Če ti začnejo še noge otekati, potem je pa sploh zadnji čas, ker te lahko kap.

Nehaj jemat KT. Ne jemlji jih vsaj kakšno leto. Opazuj spremembe na sebi. Preden poskusiš s kakšnimi drugimi, počakaj, da boš spet "ti", in si zapomni, kakšna si, ko jih ne jemlješ. Edino tako imaš možnost zaznati, kak efekt imajo tabletke na tvojo psiho.

Se strinjam. Sama sem imela probleme s KT in sem nehala. Sem se postavila nazaj. Poleg tega imaš še znake depresije, kar pa ni lahko. Tega pa ne boš pozdravila z nobenimi tabletami, ampak boš mogla najti vzrok sama pri sebi.

Ne bo lahko, vendar srečno!!!
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 25. Nov. 2010 20:46

orhidelia napisal/-a:živjo!
imam podoben problem, ne pa čist enakega... tudi jaz nisem več tako zagreta za sex, fant pa mi je začel to očitati... samo midva imava še zmeraj spolne odnose vsaj 3-4x na teden, njemu pa je to premalo. kako naj mu razložim, da mi več kot toliko ne paše... ko mu to rečem me zmeraj začne spraševati če me ne privlači več toliko kot prej...

hvala za odgovore

jz ne bi vztrajala v takem razmerju. Če se dogaja to še preden sta skupi 10 let + pol res nima smisla vztrajat. Sploh pa men to ni normalno, iskreno. Če imaš nekoga rad si želiš nenehno njegovih dotikov,seks pa itak pride spontano zraven. Nevem kako lahko nekdo sploh gleda na seks kot obvezo.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 25. Nov. 2010 20:50

Ma to je kar ena sodobna fama, da si v srečni zvezi želiš seksa nonstop. Vse se vrti okrog seksa. In tisti, ki ne bi vsaj 3x dnevno, smo itak frigidni/impotentni.

Ne trdim, da ima tu ona prav in da je 3-4x tedensko absolutno dovolj, to naj vsak sam pri sebi razčisti. Je pa malo čudno, da rečeš, da ona ni normalna, ker si ne želi seksat kadarkoli.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 25. Nov. 2010 20:50

^^ pač ima nižji libido. in nevem kaj bi bilo s tem narobe. ne rabiš ji zdaj še dodatne slabe vesti nabijat.

orhidelia, poskusita malo eksperimetirat, da ponovno dobiš zanimanje za sex. urnik in monotonost sta ubijalca poželenja.

edit: me je jullia prehitela. moj post se na nesanico nanaša :)
Zadnjič spremenil s0nckic4, dne 25. Nov. 2010 21:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 25. Nov. 2010 20:57

jullia_ napisal/-a:Ma to je kar ena sodobna fama, da si v srečni zvezi želiš seksa nonstop. Vse se vrti okrog seksa. In tisti, ki ne bi vsaj 3x dnevno, smo itak frigidni/impotentni.

Ne trdim, da ima tu ona prav in da je 3-4x tedensko absolutno dovolj, to naj vsak sam pri sebi razčisti. Je pa malo čudno, da rečeš, da ona ni normalna, ker si ne želi seksat kadarkoli.
Se strinjam. :gut:
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 26. Nov. 2010 11:34

meni se zdi tu največji problem to, da se on počuti zapostavljenega. občutki ponavadi ne lažejo. mislim, da se je vsakemu že kdaj zgodilo da je čutil, da ni več to to. menim, da ji fant kar tako ne bi govoril, da se čuti užaljenega, če bi bilo drugače pri sexu vse ok.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov