Ne želi prehitevati dogodkov?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- matjazd
- Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2007
Ne moreš pričakovati, da bo cel dan zraven telefona čakal na tvoj sms. Predvidevam, da ima tudi drugo delo kot odgovarjanje na sporočila.
Poleg tega imam občutek, da bi rada, da bi bilo tako kot je bilo v prejšnji vezi, ki je trajala dlje časa. Tukaj tega tipa niti za fanta še nimaš pa bi rada, da bo skoz tebi na razpolago. Ne gre to po enem mesecu. Sam pa mislim, da je na začetku zato takoj zagrabil zate in se ti posvečal, ker si bila samska in se je bal, da ga kdo prehiti.
Poleg tega imam občutek, da bi rada, da bi bilo tako kot je bilo v prejšnji vezi, ki je trajala dlje časa. Tukaj tega tipa niti za fanta še nimaš pa bi rada, da bo skoz tebi na razpolago. Ne gre to po enem mesecu. Sam pa mislim, da je na začetku zato takoj zagrabil zate in se ti posvečal, ker si bila samska in se je bal, da ga kdo prehiti.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Probleme imas, ker si na reboundu in tebi se sanja ne, da si, ter tole s sodelavcem resno tretiras.LaDolceVita napisal/-a:čao, s fantom sva končala dolgoletno zvezo, že pred tem pa sem bila zelo všeč sodelavcu. kar naprej mi je pisal smse, klical, mi dajal komplimente...vsi so vedeli da sem mu všeč. Ko sva s fantom končala, je takoj prišel da sva šla na pijačo in cez par dni je prislo do poljubljanja in nasledni dan sem ga prasala kako sedaj naprej in je rekel da js vem kaj si on zeli od mene in da js povem. Tako sva postala "par", nihče ne ve za naju ker pred skupnimi prijatelji noče izpasti "tisti ki me je speljal", vse lepo in prav ampak js sem zmedena. Zdaj je tako približno en mesec, recimo da je bilo 14 dni ok, zadnje dva tedna pa se mi zdi čuden. Ne kliče več toliko, ne piše več, zadnjič naj bi prespal pri meni ampak je na koncu odšel z izgovorom da se mora naspati. noče se PREVEČ videvat z mano, ker pravi da noče prehitevat dogodkov, res ne vem...zmedena sem. Prej sva se mela fajn, zdj je pa lih tolko da sem se zaljubila mal in me je strah da bo vse skupaj padlo v vodo... kaj naj storim?
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
emanuela napisal/-a:In ti ji predlagaš, da se gre kopat.Saj ne, da se tip kopa ane?
Sej ne rab it na isto kopališče kot tip
Js sm s tem samo mislna, da naj gre nekaj počet in naj ne sedi doma kot kup nesreče in čaka, da ji njen 'fant' odpiše. Pa naj gre na bazen, badminton igrat, psa sprehajat, pecivo pečt, njivo okopavat ... samo, da nekaj počne!
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
mogoče tale tvoj ne ve točno kaj bi rad. si mu bila zelo zanimiva, ko si bla nedosegljiva, zdaj ko te ima, pa očitno nisi več tako. malo je tudi nezrel. kolk sta pa stara?
je pa hudič, če te stvari že takoj na začetku začneš preresno jemat. malo se ohladi, začni delat na sebi. spet se najdi, to naj ti bo v prvem planu. kaj se bo pa dejansko razvilo iz tega, boš pa tako sproti videla. tvoja 'sreča' je malce preveč odvisna od fantove pozornosti, se ti ne zdi..?
je pa hudič, če te stvari že takoj na začetku začneš preresno jemat. malo se ohladi, začni delat na sebi. spet se najdi, to naj ti bo v prvem planu. kaj se bo pa dejansko razvilo iz tega, boš pa tako sproti videla. tvoja 'sreča' je malce preveč odvisna od fantove pozornosti, se ti ne zdi..?
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
s0nckic4 napisal/-a: si mu bila zelo zanimiva, ko si bla nedosegljiva, zdaj ko te ima, pa očitno nisi več tako.
^What she said.
Sploh pa dobi človek filing, da ti nujno rabiš nekoga za zvezo. Če si iz taprve takoj skočila v drugo in se šele potem "mal zaljubila". Delaj na samozadostnosti al pa kaj.
Because I can.
- LaDolceVita
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 6. 2010
stara sva 22 in 27. Ne da rabim zvezo...sploh ni bilo v mojem planu to hotla sem bit nekaj casa sama, ampak je tko prslo, biu mi je vsec, postopoma pa sem se zaljubila vanjga...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
To bi lahko tud njemu rekla in resno mislila ter resno delala na tem.. Če te je tolk časa "čakal", bi pa lahko še par mesecev - pa tudi če ne, ne bi bilo konc sveta.LaDolceVita napisal/-a:hotla sem bit nekaj casa sama, ampak je tko prslo, biu mi je vsec, postopoma pa sem se zaljubila vanjga...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]