Ne želi prehitevati dogodkov?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- LaDolceVita
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 6. 2010
čao, s fantom sva končala dolgoletno zvezo, že pred tem pa sem bila zelo všeč sodelavcu. kar naprej mi je pisal smse, klical, mi dajal komplimente...vsi so vedeli da sem mu všeč. Ko sva s fantom končala, je takoj prišel da sva šla na pijačo in cez par dni je prislo do poljubljanja in nasledni dan sem ga prasala kako sedaj naprej in je rekel da js vem kaj si on zeli od mene in da js povem. Tako sva postala "par", nihče ne ve za naju ker pred skupnimi prijatelji noče izpasti "tisti ki me je speljal", vse lepo in prav ampak js sem zmedena. Zdaj je tako približno en mesec, recimo da je bilo 14 dni ok, zadnje dva tedna pa se mi zdi čuden. Ne kliče več toliko, ne piše več, zadnjič naj bi prespal pri meni ampak je na koncu odšel z izgovorom da se mora naspati. noče se PREVEČ videvat z mano, ker pravi da noče prehitevat dogodkov, res ne vem...zmedena sem. Prej sva se mela fajn, zdj je pa lih tolko da sem se zaljubila mal in me je strah da bo vse skupaj padlo v vodo... kaj naj storim?
-
lovefrance - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Problem je v tem, da si ti šla iz ene zveze v drugo. In ti si od prejšne zveze, ki je trajala več let, navajena ogromne pozornosti in zdaj to novo, 1-mesečno, zvezo jemlješ kot "nadaljevanje" prejemanja pozornosti iz prejšnje zveze. Normalno, da ne moreta bit 24/7 skup in tvoj fant ima prav, ko noče prehitevati dogodkov.
Nekako se mi ne zdi fer do fanta, da bi zdaj od njega zahtevala cele dneve in noči, saj sta šele začela in normalno, da bi on rad, da grejo stvari počasi in u izi. Že to, da po 1 mesecu spi pri tebi, se mi zdi prehitevanje
Samo moje mnenje
Nekako se mi ne zdi fer do fanta, da bi zdaj od njega zahtevala cele dneve in noči, saj sta šele začela in normalno, da bi on rad, da grejo stvari počasi in u izi. Že to, da po 1 mesecu spi pri tebi, se mi zdi prehitevanje
Samo moje mnenje
- LaDolceVita
- Sramežljivka
ja sj to js stekam pa sm mu tud rekla da ne zahtevam od njega da bo 24 ur na dan visel pr men, pa tud da ne prcakujem da bo prjatle pa vse skenslu zarad mene. Sicer je biu pa njegov predlog da js prespim pr njemu ampak sva bla pol pr meni...mogoče sm šla res prehitr v zvezo...ampak na sms mi pa še zmerej lahko odpiše...pa glede na to da on mene jemlje kot svojo punco. Js njega se nikol nism imenovala moj fant, ker pac se mi nekak ne zdi tko...ne vem pr enih stvareh prehiteva pr enih pa bremza z vsem stirim...
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Na miru ga pusti.Če bi ti hotel pisati, bi ti že.Če pa se bo šel nekih igric, pa tako ali tako ni neki material za resno zvezo.Samo ne sili vanj.
Kaj bo pa prinesel čas boš pa tako ali tako videla, mogoče sploh nista kompatibilna da imata probleme že tako hitro.
Kaj bo pa prinesel čas boš pa tako ali tako videla, mogoče sploh nista kompatibilna da imata probleme že tako hitro.
The world is as you are.
- LaDolceVita
- Sramežljivka
ja sj ga pustim na miru...sicer mi je res ful tezko ker sem navajena na bivsega ko sva res klapala pa vse sva si povedala, zdj morm bit pa tiho ... ja sj tud js ze razmislal da sva si pa mogoce res prevec razlicna... bomo vidl kaj bo prinesu cas... po eni strani ga vidim da je nor name, ampak po drugi strani pa zna bit res hladen skorej 4 ure nazaj sm mu poslala sms, ker mi je pac skos on pisu pru, pa da ne bo tko izpadl k da skos nanjga cakam in mi se vedno ni pisu...res da je nekje v termah s ful mulci ampak se vedno. to pomeni da ne misli name...a sem js tolk cudna??
-
LaDolceVita napisal/-a: Js njega se nikol nism imenovala moj fant, ker pac se mi nekak ne zdi tko...
in pol se ti pizdiš, če ti na sms ne odpiše, ker je v termah (kjer očitno ne da telefona v kopalke in gre plavat )?? Ja, čudna si. A si ti sploh prebolela bivšega fanta?
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Am ja.Tudi jaz ko kam grem pač prej povem, če že in ne se ne javljam na uro in ne čekiram mobitela.Tako pač je.Za naprej pa priporočam, da najprej preboliš, potegneš črto in gledaš na vsakega tipa kot osebo zase.
The world is as you are.
- LaDolceVita
- Sramežljivka
ja pac rada bi ga dojemala kot fanta, ampak glede na njegovo obnasanje... tko sem misnla...pa ja sem prebolela biusega, ker je ze nekej casa blo bolj tko...pac prevelika razdalaj pa so se odnosi ohladil. Takrt ko sem mu pisala sploh se niso bli tam tko da... ne vem no...mogoce res pretirava, ne vem vec... tok zmeden anisem bla se nikol...ne vem vec kaj je prou in kaj ne...
-
Prav je, da najprej sama s sabo razčistiš, pol se pa spuščaš v odnos z sočlovekom.
Narobe pa je skakanje iz zveze v zvezo.
Hope it helps!
(pardon za ostre besede)
Narobe pa je skakanje iz zveze v zvezo.
Hope it helps!
(pardon za ostre besede)
- LaDolceVita
- Sramežljivka
ja ja ne sj ni panike, samo rabim da mi nekdo k nima nc zravn pove stvari sj zdj odkar sem nehala z bivsim se ful s kolegicam in kolegi vec vidim, ampak problem je pa v tem, da ta fant je ubistvu del druzbe k smo bli pa najvec skupej...tko da morm zdj si nabrat nove prjatle, ker z biusim sva bla kar se da skupej, pa okrog hodila, s prjatli pa ostalo (vecinoma pa s to druzbo) in so se odnosi z ostalimi prjatli mal ohladil... tko da morm poskrbet najprej za to... to pa 100% pa hvala za odgovore... sj bi se sla kopat, ampak so vsi nekje na morju...sj ne bi sl atja ko on, brez skrbi da ne
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
LaDolceVita napisal/-a:pa glede na to da on mene jemlje kot svojo punco. Js njega se nikol nism imenovala moj fant, ker pac se mi nekak ne zdi tko...
jst sploh ne štekam kaj bi ti pravzaprav rada ...
zahtevaš od njega, da ti je nonstop na voljo, ampak obenem ga nimaš za svojega fanta? ...
kakorkoli .. če si želiš bit z njim mu dej malo miru ... če te on jemlje kot svojo punco, potem si verjetno tudi želi da bi blo tako .. nehaj mu tolko dihat za ovratnik in pusti da se na začetku stvari razvijajo počasi, same od sebe ... ne moreš skočit iz ene zveze v drugo in potem pričakovat da bojo stvari po enem mescu v novi zvezi iste kot po več letih v stari ..
P.S.: mogoče ga pa lih to moti, da te jemlje on kot svojo punco, ti pa njega še nikoli nisi imenovala kot fanta, čeprav od njega zahtevaš da se obnaša kot tvoj fant?
Let's swim to the moon .....
- LaDolceVita
- Sramežljivka
mogoče res... ok, od zdj naprej bom najbolša punca na svetu k ne bo nc zahtevala od njega, samo najlepš se bova mela... upam da? aja drgac pa vem kaj bi rada od njega...rada bi samo da mi da vedt da mu nekej pomenm, da si vzame cas zame...da kam greva skupej...sj ne rabim da sva skos skupej, da se skos slisva...
-
Libido. napisal/-a:P.S.: mogoče ga pa lih to moti, da te jemlje on kot svojo punco, ti pa njega še nikoli nisi imenovala kot fanta, čeprav od njega zahtevaš da se obnaša kot tvoj fant?
amen
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov