Ne doživim orgazma
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sarimari
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 7. 2011
kolegica je imela isti problem...
obstaja tudi možnost, da ti ne pride...
- če nimaš s partnerjem poštimanga odnosa
-če jemlješ KT, ki ti ne ustrezajo, ker baje nekaterim zlo zbijejo libido, zato punce menjajo tabletke
Tako je tej kolegici svetovala ginekologinja. S fantom imata poštimano, je pa zamenjala KT in sedaj čaka, da minejo 3 meseci, če se bo situacija zaradi drugih KT spremenila ali ne...
obstaja tudi možnost, da ti ne pride...
- če nimaš s partnerjem poštimanga odnosa
-če jemlješ KT, ki ti ne ustrezajo, ker baje nekaterim zlo zbijejo libido, zato punce menjajo tabletke
Tako je tej kolegici svetovala ginekologinja. S fantom imata poštimano, je pa zamenjala KT in sedaj čaka, da minejo 3 meseci, če se bo situacija zaradi drugih KT spremenila ali ne...
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Če je jemala kontracepcijske, itak ni imela ovulacije.
- chiquitita
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 4. 2011
Imam podoben problem... s tem, da jaz sem se že neštetokrat samozadovoljevala je pa problem, ker se ne tako kot večina (s prsti, ker mi tko tut ne pride) ampak tko da stiskam noge skupi očitno na neko tako točko in zraven mislim na "opolzke" stvari in mi vedno super pride...sam nevem kako pol tipu povedat kje teb paše s prsti, če ne prakticiram tko sama...hmm.
- femme.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 8. 2010
Tudi jaz odkar seksam sem redko kdaj doživela orgazem med seksom vedno doživim orgazem tako da med seksom tudi "rajcam" (sem prepričana da vse veste o čem govorim).
Je pa tudi odvisno od vsake, moji kolegici pride večkrat med seksom kar je zelo uredu meni in še parim s katerimi sm govorila pa pride le redko.
Ženske smo res tiste, ki najboljše vemo kaj nam najbolje paše, za boljši orgazem pa priporočam masažo vašega partnerja in draženje z masažo vsaj meni je vleikokrat to pomagalo
Je pa tudi odvisno od vsake, moji kolegici pride večkrat med seksom kar je zelo uredu meni in še parim s katerimi sm govorila pa pride le redko.
Ženske smo res tiste, ki najboljše vemo kaj nam najbolje paše, za boljši orgazem pa priporočam masažo vašega partnerja in draženje z masažo vsaj meni je vleikokrat to pomagalo
A girl doesn't need anyone who doesn't need her. - Marilyn Monroe
-
curvelicious - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 2. 2012
- Kraj: Gorenjska
Mi ženske se sploh ne zavedamo da vse te težave izhajajo iz naših buč hehe
Ker posledično če imaš ti v glavi težave, si nesigurna v sebe, v vajino zvezo ali pa se enostavno danes ne počutiš dobro , pa ti je šel dan narobe.. Vse to pripelje do motenj doživljanja orgazma ..
Kdaj pa kdaj moraš odklopit vse , in ne razmišlat kaj moraš še narest doma, med seksom
Ker posledično če imaš ti v glavi težave, si nesigurna v sebe, v vajino zvezo ali pa se enostavno danes ne počutiš dobro , pa ti je šel dan narobe.. Vse to pripelje do motenj doživljanja orgazma ..
Kdaj pa kdaj moraš odklopit vse , in ne razmišlat kaj moraš še narest doma, med seksom
Curves is what i wear best.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]