nasvet!! glede "fanta"

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
imfit
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 5. 2010
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a imfit » 29. Maj. 2010 19:13

se strinjam :)

Jochie napisal/-a:Jaz sem šel tudi na testno vožnjo z novim mercedesom, ker si ga blaaaazno želim....pa je bil užitek vozit ga pa vse...ampak....malo me bankomat zajebava, noče pljunit kolikor bi jaz rad... :wink:

Jochie ta mercedes te je očitno samo izkoristil :D
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 29. Maj. 2010 20:35

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 29. Maj. 2010 21:20

Pozabi na tipa, idi dalje.
siriana
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a siriana » 30. Maj. 2010 9:02

šlatanje je bilo pri nas "moderno" v osnovni, vi bi naj bli stari 18..če je mene kdo takrat šlatal, sem mu parkrat rekla naj da mir, naslednjič je dobil pljusko. nisem šla do svojega fanta/kolega naj onemu drugemu reče, da naj me pusti na miru. Ne razumem pa kaj ti hočeš..praviš ko ga je*be itd., po drugi strani ti je ful bed, ker si zalublena,..najprej bi sama pri sebi morala razčistit kaj hočeš,pomoje vsaj...
xxxm46
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a xxxm46 » 30. Maj. 2010 12:18

siriana napisal/-a:šlatanje je bilo pri nas "moderno" v osnovni, vi bi naj bli stari 18..če je mene kdo takrat šlatal, sem mu parkrat rekla naj da mir, naslednjič je dobil pljusko. nisem šla do svojega fanta/kolega naj onemu drugemu reče, da naj me pusti na miru. Ne razumem pa kaj ti hočeš..praviš ko ga je*be itd., po drugi strani ti je ful bed, ker si zalublena,..najprej bi sama pri sebi morala razčistit kaj hočeš,pomoje vsaj...

hjah lej,ker pač to ni pomagalo, sem pa njemu rekla :D
bed mi je ja,ker sem zalublena...sam če je pa tak kreten,pa ne morem pomagat, život ide dalje.....
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 30. Maj. 2010 12:50

Ja, ja, pač nezreli tipi, najdi si al starejšega al pa počaki da vrstniki odrastejo, mogoče je tale druga opcija bolša, ker se mi po pisanju in opisovanju pripetljajev z tem tipom ne zdiš nekaj zrela, čeprav si 18, komuniciranje po MSN-ju, prvi stik v živo in kar oralni "enostrani" sex :) Pa še bi lahko naštevala.
Bilo je govora o tem kdo je koga izkoristil, res smešno da ene trdite da je tip njo izkoristil, prej obratno (če že more en izkoriščat). Punca se pa ne počuti izkoriščene kot sm razbrala, tko da je čas da prenehamo s tem kdo je koga izkoristil...
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 30. Maj. 2010 12:52

čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 30. Maj. 2010 12:59

:D Napisala sm da je bil le v eno smer in vsi vemo da ni bil recipročen tko da...škoda besed :P
Sej nikjer ne piše da bi ona mogle vrnit z protiuslugo, samo pač se pričakuje manj al več, oz. fant je pričakoval, če bi bla dlje časa skupi oz. v zvezi in če ne bi šlo za prvi kontakt se verjetno ne bi potuhnil in spizdil... Predvidevam, poskusim se postavit v njegovo kožo. Zdej je kar je, šola za drugič :cool:
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 30. Maj. 2010 13:00

čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 30. Maj. 2010 13:25

vem, vem, ko odraste seveda in se zresni po vse kot more bit:) starejšega pa le za primer če bi bila sedaj zrela, kar se mi ne zdi ravno :?
xxxm46
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a xxxm46 » 30. Maj. 2010 14:18

čaki, ka zdej nisem zrela ker mu ga nisem?? ja fak ne..

no kaj pa u primeru da bi mu ga, ka bi bli pa potem razlogi?!
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 30. Maj. 2010 14:20

matjazd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a matjazd » 30. Maj. 2010 14:43

Fant je hotel izkoristit, a mu ni uspelo. Dobil je toliko, da je lahko raziskoval ženski svet, kaj več pa se mu ni posrečilo iztržiti. Drugače pa baba glupa kaj greš neznanca že prvi dan vabit k sebi domov med rjuhe.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 30. Maj. 2010 15:05

horus ti je že odgovoril, sama sm ti tut že parkrat napisala da to da mu ga nisi JE dejansko problem, zej punca al površno bereš al prebereš le tiste komentarje, ki so ti všeč in ti ustrezajo. In ne, ne mislim se več ponavljat, matr ej, se počutim kot povarjena plošča :evil:
1. zmenek-povabilo domov, jah tip je pomoje pričakoval da bota sexala če si ga za prvič že kr domu povabila!
Preden sm jz mojega domu pelala je kr trajal (sm mogla ker je bil lih dež in se nisva mogla sprehajat kot sva imela namet). Kr nekaj vode je preteklo od takrat ko sva se spoznala do takrat ko je bil prvič pri meni.
Tko da ne se čudit, pač izkušnja več, za naprej.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 30. Maj. 2010 15:11

matjazd napisal/-a:Fant je hotel izkoristit, a mu ni uspelo.

Horus napisal/-a:Une, ki pravijo, da je on njo izkoristil: KURE! :roll: :roll: :roll: Get your brain examined by a professional, potem pa Logic for Dummies brat!

:D

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov