nasvet!! glede "fanta"
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 249 prispevkov
• Stran 3 od 17
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17
Naslednja
- xxxm46
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 5. 2010
sanjaanja napisal/-a:Ona je šla z njim, ker bi rada, da bi bil njen fant, če mene vprašaš. On pa je to izkoristil. Ampak pričakoval je še več kot je dobil.
Seveda zdaj ona lazi za njim in zato ji govorim, da jo je le izkoristil, in da mu drugače ni do nje, če jo v šoli še pozna ne. Zato naj se ga reši čimprej, da ne bo trpela.
neki takega ja...sm misla da mu je kej do mene, ker govoril je že tk...
gdo je reku da lazim za njim?zaradi tistega smsa ko sm ga lepo uprašala zka me ignorira? no in pol ko ni odgovoriu, se mi je začelo svitat kk stojijo stvari, od takrat naprej sm ga pustila pri miru...ko ga je*be,sekirat se pa res ne splača zaradi takega kretena. ampak useen mi je bed mal.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
nivea9 napisal/-a:Sirova štručka za moje pojme je on izkoristil njo, ne ona njega.
ker si ga je revež mogel potem, ko jo je njej obdelal, doma sam na roke vržt?
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
sirova štručka napisal/-a:nivea9 napisal/-a:Sirova štručka za moje pojme je on izkoristil njo, ne ona njega.
ker si ga je revež mogel potem, ko jo je njej obdelal, doma sam na roke vržt?
Sam je kriv, če so njegova prčakovanja bila večja.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
torej je tudi xxxm48 (mislim da neki takega) sama kriva, ker so njena pričakovanja večja (da bo on revež skoz njo zadovoljeval, njej pa ne bo treba nič narest)
- xxxm46
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 5. 2010
sanjaanja napisal/-a:xxxm46 napisal/-a:gdo je reku da lazim za njim?
Komentirala sem Jochiejev post, drugače nimam dokazov, da se plaziš. Sklepam pa, da ti je všeč. Oziroma upam, da samo bil všeč.
ja
pobudnik oz predlagatelj je biu pa on.js mu nisem nič rekla da more.glede sexa pa, mogoče je on mislu da boma, js sm bla ziher da ne boma, sploh zato ker se nisma poznala še tok dober,prvič sma bla skupi +za mene bi blo prvič...
Prvi neprebran prispevek • 249 prispevkov
• Stran 3 od 17
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov