nasvet!! glede "fanta"

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

xxxm46
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a xxxm46 » 30. Maj. 2010 18:05

isuse, pa kako posilstvo no???!! :o :o :o pa izkoriščenje? izkoriščeno se sploh ne počutim, tega nikol nism niti rekla!

pof* mu ga pa nisem zato, ker ubistvu nisem niti pričakovala da se bo zgodil kar se je,sploh zato ker sma bla prvič skupi,za mene je blo to use skupi prvič (oralni sex oz.kakršnikoli sex-prvič za mene)pol po eni strani me je blo tut mal strah,nism upala :oops:
sam to ni razlog nooo,ker še tist dan sma misla it skupi ven,bla sem tut sama doma tk da bi verjetno prišu k men tisti dan, čist lepo normalno sma se pogovarjala tk ko vedno, do tistga trenutka ko sm mu rekla če mu pokažem eno slikco ko je biu en tip gor blablaa, pa mi zateži nazaj če sm obsedena zdej s tem tipom (pa sm mu prvič sploh omenla tega)...no pol mi je še reku da mu nj pokažem tto slikco, sam pol mu nism več hotla,in je reku vredu, pa je šou..to je to :?
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 30. Maj. 2010 18:45

Horus napisal/-a: ker sem precej vec kot samo vsaj malo pameten

lol ... ma kako to, da se na tem forumu najde moška populacija z tako napihnjenim egom :D
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 30. Maj. 2010 18:46

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 30. Maj. 2010 18:48

a zato torej uporabljaš žaljivko KURE ker se sam v tem prepoznaš :D
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 30. Maj. 2010 18:49

Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 30. Maj. 2010 18:50

nisi nič kaj večja ali manjša kura kot kura katero imaš v mislih :D
Uporabniški avatar
imfit
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 5. 2010
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a imfit » 30. Maj. 2010 19:27

xxxm46 napisal/-a:...sam če je pa tak kreten,pa ne morem pomagat, život ide dalje.....

Če bi v tej vajini "zvezi" nekoga morali postavit za kretena, si to prej ti. Pa da nebo nesporazuma, nikakor ne pravim da si kreten, zarad mene si lahko prav fajn punca pa vse, sam v tem primeru si pač kretensko ravnala jebiga :D

xxxm46 napisal/-a:ker še tist dan sma misla it skupi ven,bla sem tut sama doma tk da bi verjetno prišu k men tisti dan, čist lepo normalno sma se pogovarjala tk ko vedno, do tistga trenutka ko sm mu rekla če mu pokažem eno slikco ko je biu en tip gor blablaa, pa mi zateži nazaj ...

Jst sem na začetku razumel da sta se skregala šele pred kratkim in ne že tisti isti dan.. Potem je pa tak logična cela situacija..

Ana27, nekateri tvoji posti so pa res čist mimo.. Površno bereš al pač preprosto ne razumeš prebranega pa se nekaj vpletaš vsa pametna no
xxxm46
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a xxxm46 » 30. Maj. 2010 20:15

imfit napisal/-a:
xxxm46 napisal/-a:...sam če je pa tak kreten,pa ne morem pomagat, život ide dalje.....

Če bi v tej vajini "zvezi" nekoga morali postavit za kretena, si to prej ti. Pa da nebo nesporazuma, nikakor ne pravim da si kreten, zarad mene si lahko prav fajn punca pa vse, sam v tem primeru si pač kretensko ravnala jebiga :D

xxxm46 napisal/-a:ker še tist dan sma misla it skupi ven,bla sem tut sama doma tk da bi verjetno prišu k men tisti dan, čist lepo normalno sma se pogovarjala tk ko vedno, do tistga trenutka ko sm mu rekla če mu pokažem eno slikco ko je biu en tip gor blablaa, pa mi zateži nazaj ...

Jst sem na začetku razumel da sta se skregala šele pred kratkim in ne že tisti isti dan.. Potem je pa tak logična cela situacija..

Ana27, nekateri tvoji posti so pa res čist mimo.. Površno bereš al pač preprosto ne razumeš prebranega pa se nekaj vpletaš vsa pametna no

ah ja, sej vem,ampak zdej ko je že prepozno..

ja sej ja, pred kratkim sma se, v prejšno nedeljo je blo to, ampak še tisti dan je blo v načrtu da pride k men (ker takrat bi mu ga pa ziher potegnala :P :oops: ),da grema vn, ampak pol sma se pa skregala zaradi že omenjenega BEDNEGA razloga in pol je use skupi padlo u vodo..

ok zdej me sam še to zanima, al nj ga pustim čist pr miru, mu ne rečem niti besede več (razen če bo on mene kontaktiru), al ga nj uprašam kk pa kj stvari stojijo,da si boma na jasnem?!
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 30. Maj. 2010 20:16

xxxm46
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a xxxm46 » 30. Maj. 2010 20:19

bi ga povabla k seb ja :) sam kk, če niti ne vem če se še pogovarja z mano...
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 30. Maj. 2010 20:20

Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 30. Maj. 2010 20:20

xxxm46, lahko pošleš sms/msn sporočilo s ponudbo, ki je ne more zavrnit. :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 30. Maj. 2010 20:21

Sam če ne boš pripravljena mu vsaj uslugo povrnit, ne pošiljaj sms :D

BTW: Kje maš pa ti starše, da lahko kar takole k teb fantje hodjo ponoč?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 30. Maj. 2010 20:22

xxxm46
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a xxxm46 » 30. Maj. 2010 20:31

jao,ne vem no,prvo morem ugotovit če se še pogovarja z mano..drgač bi ga itak takoj povabla :P

btw,noben ne hodi kr tk k men..starše mam doma,tudi brata,skratka celo famlijo..tk da tut to je trenutno problemček :D

uff, bi mu vrnala uslugo Z OBRESTMI :P :P

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]