nasvet!! glede "fanta"

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

marjancax
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 3. 2010
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a marjancax » 01. Jun. 2010 13:58

Se mi zdi, da sploh ni problema, ker važno je kaj dobiš, kako dobiš, kje dobiš in zakaj dobiš.
xxxm46
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a xxxm46 » 01. Jun. 2010 14:12

lunek napisal/-a:
nivea9 napisal/-a:Glupo mi je, da je sploh pustila kar je pustila. Tudi sama mi ne deluje zrelo. Če ni bila za, zakaj je potem sploh dovolila, da je kaj počel.
Že na začetku bi morala reči ne.

Punca pač raziskuje spolnost. Še pač ni pripravljena na fafanje. Pa kaj. Torej se tudi poljubljat ne sme z nekom, ker še pač ni pripravljena seksat? Vsi smo začeli po korakih in vsakič si bil pripravljen za korak naprej (razen, če se kdo tako napije, da mu popustijo zavore v celoti )- kar se pa meni, mimogrede, ne zdi preveč pametna ideja.

Tak, da čestitam avtorci teme, da kljub fantovemu pritisku ni popustila in mu ga pofafala, če ji do tega ni blo. Če je on bil zaintersiran za kaj drugega kot za raziskovanje spolnosti pa glede na njegovo nadaljnje obnašanje žal dvomim.

ja hvala no, usaj en/a :D aja, pa sejnjegovo obnašanje zdej al kakorkoli bi se temu lahka reklo, je čist kul :)

aam, pa k men ni prišu zvečer, da nebo pomote, ampak popoldan (je pa res da je šel zju3 domov :P)
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 01. Jun. 2010 14:19

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Sway
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Sway » 02. Jun. 2010 12:21

puma napisal/-a:
Sway napisal/-a:Noben ni tega trdil,sam nekak bi ti pa hočejo povedat, da ,če si imela moralne zadržke glede Sexa v kakršnikoli obliki, Oralni al pa Drkanje w/e , bi to povedala na začetku in ne potem ,ko si ga ubistvu TI njega izkoristila l

buhuu ... on je njej polizal ona njemu ne .. in zdaj je najhujša izkoriščevalka moških al kako :D jao jao

in če se grem še malo naprej igrat :D
ona ima čustva do njega
on jih do nje nima
ona je dobila oralen užitek
on ne
torej sta 1:1 :D

Ubistvu sem to napisal , ker so nekatere napisale,da jo je samo izkoristil, ja jao ! jest sem bil tud izkoriščen vsakič ko mi ga je kakšna potegnila pol lol
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 02. Jun. 2010 14:07

xxxm46... in kaj ti sedaj pričakuješ od tega fanta oz. ka je on rekel da si želi od vajine 'zveze'?
xxxm46
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a xxxm46 » 02. Jun. 2010 16:06

haley napisal/-a:xxxm46... in kaj ti sedaj pričakuješ od tega fanta oz. ka je on rekel da si želi od vajine 'zveze'?

moja pričakovanja oz. želje sm že tk napisala...z njegove strani bomo pa še vidli.. :wink:
lunek
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 12. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a lunek » 03. Jun. 2010 11:06

xxxm46 napisal/-a:
haley napisal/-a:xxxm46... in kaj ti sedaj pričakuješ od tega fanta oz. ka je on rekel da si želi od vajine 'zveze'?

moja pričakovanja oz. želje sm že tk napisala...z njegove strani bomo pa še vidli.. :wink:

No, upam, da se bo zadeva razvijala tako kot si želiš...če pa se ne bo, pa ti želim, da greš čimprej naprej in verjemi - glede na tvojo starost boš verjetno nabirala izkušnje, tako z oblikovanjem partnerskih odnosov kot raziskovanjem spolnosti, še z več fanti.

Kar se pa tiče spolnosti - nikoli ne počni nečesa samo zato, ker si tvoj partner tako želi ali to pričakuje. Spolnost se odvija spontano in mora biti v zadovoljstvo obeh. Če nekomu do nečesa ni, potem je drugemu prepovedano riniti tja. Če mu to ne odgovarja, naj pač nadaljuje lov drugje.
nivea9
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nivea9 » 03. Jun. 2010 13:02

^^Podpis
Nivea
xxxm46
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a xxxm46 » 03. Jun. 2010 17:41

no danes sma mela nek pogovor...ampak ne vem, res ne vem ka nj si mislim...ker mi noče povedat ka si misli o men oz. kaj hoče od mene..in sm mu to rekla da mi nj pove, pa je reku da mi bo povedu na primeren način,tk kot se spodobi, ne na msnju ampak na 4 oči, ko se vidima zdle te dni enkrat. :roll: ok zdej sm pa res čist zmedena ker ne vem ka nj si mislim, po eni strani razmišlam da če bi mu šla na ku*ac da bi mi verjetno to prej povedu na msn kot pa v živo, ali pač ne???
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 03. Jun. 2010 17:48

Nehi razmišlat, pa bo :D Kar bo, bo. Na to trenutno nimaš več vpliva, pa če se še tako sekiraš.

Pa ne moreš mu po parih pogovorih po msn-ju in enem oralnem seksu težit s tem, kaj si misli o teb in kaj hoče od tebe no :roll:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
xxxm46
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a xxxm46 » 03. Jun. 2010 17:53

ah sej vem,upam na čim boljše.. :)

tut to vem, sam joooj,nemorem si pomagat, lahka bi mi usaj kej malega povedu, on ve vse kar js mislim o njemu,kak se mi zdi bla blabla...js o njemu NIČ. :(
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 03. Jun. 2010 18:08

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:30, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 03. Jun. 2010 18:10

Sicer ne zagovarjam nedostopnosti, ampak tebi je nebi manjkalo malce do tega fanta. Da mu izpoveš vsa svoja čustva po parih pogovorih na msn-ju, je malce trapasto :wink:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
xxxm46
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a xxxm46 » 03. Jun. 2010 18:38

eh ne, to ne, ve samo to da mi je ušeč,drugih čustev mu pa nisem izpovedovala pa mu jih tut ne mislim,razen u primeru da bi mi on kej takega izpovedu (ampak u to zlo dvomim).

kaj si misliš ti o men,glede na to da mi jo je polizu oz.sem mu pustila da mi jo je???
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 03. Jun. 2010 18:41

^^razbrat se da edino, da prej si mu očitno že bla dovolj všeč, da se je tega lotil s tabo počet, ampak prihodnosti pa ne moremo napovedovat. ;)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov