nasvet!! glede "fanta"

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

xxxm46
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a xxxm46 » 28. Maj. 2010 21:15

stvar je taka,en fant na šoli mi je bil zlo všeč (mi je še vedno),za njega sicer še vedno ne vem če sem jst njemu bla, ampak ok..., no in sošolke pa so seeveda takoj zrihtale msn itd..preko msn-ja sma se pogovarjala in bla bla bla, na šoli sma se pa komaj sploh podravila gdaj... :? no in preko msnja sma se enkrat nekaj pogovarjala in se zmenla da pride k men. no to se je pol tut zgodilo, ko sem bila enkrat sama doma (med zadnjimi počitnicami)...no in pol je pač prišu, in je blo super noro fajn use...sexala nisma!, sm mu pa dovolila da mi jo je zrajcu (z jezikom,prsti) in ne sam 1x.. no uglavnem, blo je res supr,bil je zlo nežn,razumevajoč pa use... :) :oops: no pol je pa on men rekel če mu ga pof*afam,ampak nisem hotla, sm mu razložla zakaj, je razumel.... :) no, ko je šel domov,mi je dal lepo lupčka,objem,rekel da ponovima bla bla bla...po tem sma se še pogovarjala po msnju,ko se je pa spet začela šola in ko sma se v šoli srečala sma se pa spet samo pozdravla in nič več ( js sm sicer misla da boma zdej kej več,ampak ne..),on mi je rekel da je bolš tk zato ker bi njegovi sošolci obrekovali itd. in da mu ni vseeno za to...
no zadnič sma se pa "skregala" (ubistvu tega ne razumem,ker mu nisem nič takega rekla) na msnju seveda, ko sm mu hotela pokazat eno sliko od nekoga, on je pa men zatežiu če sm zdej obsedena s tistim tipom (pa sm mu prvič ga sploh omenla), no in po tem ga ni sploh več na msn,na sms mi ni odgovoriu (pa sm ga lepo uprašala zakaj je jezn in blabla..), skratka ignor! :( :(
no še kaka 2-3 dni nazaj preden sma se skregala, sma se pogovarjala glede naju,da sma premal skupi, da se boma še spoznala..,on je vedu da je on men ušeč in use, on pa men nikol ni povedal, ko sem ga pa uprašala mi je pa reku da še ni čas za ta pogovor..?! :?: newem ka nj si mislim? (sicer mi je reku da mi noče nič slabega in da se mu ne gre sam za sex,ko sm ga uprašala..ampak nevem res nevem)

zanima me, mislite da sem nardila napako glede tega kar se je zgodilo pri men doma?
vem tut to da je msn sranje,da ne moreš nekoga spoznat prek msnja..ampak če že ni šlo drugače.. :roll:
bi mu mogla napisat kj, kljub temu da mi na prejšni sms ni odgovoriu (pa je minlo je skoraj 1 teden od tega), al ga nj pustim pri miru???? :(
skratka,zanima me mnenje glede usega tega...
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 28. Maj. 2010 21:36

In stara sta? (če to vemo, ti celo kakšen uporaben nasvet lahko damo)

...tlinajst...
btw kdaj, ne gdaj
A goal without a plan is just a wish.
xxxm46
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a xxxm46 » 28. Maj. 2010 21:44

18 oba
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 28. Maj. 2010 22:07

Če mene vprašaš te je samo izkoristil.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 28. Maj. 2010 22:11

^^ Res je :wink:

Če bi rada nadaljevala občasna srečanja s takimi početji, počnita to naprej. Če pa bi rada kaj več, pa raje obupaj, ker boš na koncu razočarana :wink: Že ta ignoranca na šoli ti vse pove. Če bi mu bla dejansko všeč bi brez problema stopil do tebe, itd...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 28. Maj. 2010 22:11

kdo koga? on jo je polizal, ona mu ga pa ni hotela pofafat... :D :D :D
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 28. Maj. 2010 22:14

Mislim, da je jasno kdo koga. Isto kot je rekla *mala*, če bi mu bilo kaj do nje, bi se v šoli obnašal drugače.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 28. Maj. 2010 22:14

Jochie, :lol:, hehehe, maš pojnt. :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 28. Maj. 2010 22:15

Jochie napisal/-a:kdo koga? on jo je polizal, ona mu ga pa ni hotela pofafat... :D :D :D

You have a point. Ampak ko je on njo zadovoljeval, še ni vedu, da ne bo nič v zameno dobil :lach: Sam si je kriv (treba najprej zase poskrbet pol pa za druge) :P
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a monique* » 28. Maj. 2010 22:18

Če bi mu ga bi jo mogoče celo pozdravil in še kdaj izkoristil.

Če si tipu všeč te ne bo ignoriral, tako da pozabi nanj, če bi rada kaj več.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 28. Maj. 2010 22:18

*mala* napisal/-a:Ampak ko je on njo zadovoljeval, še ni vedu, da ne bo nič v zameno dobil :lach: Sam si je kriv (treba najprej zase poskrbet pol pa za druge) :P

Točno tko. In še vedno je dobil vsaj toliko, da jo je lahko lizal, ker mogoče pa ni še nobene in je bilo to za njega vav.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 28. Maj. 2010 22:19

^^mah, jz pa dvomim, da je bil njemu tole cel žur, tud če ni nič dobil v zameno.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 28. Maj. 2010 22:20

purple_rain napisal/-a:^^mah, jz pa dvomim, da je bil njemu tole cel žur, tud če ni nič dobil v zameno.

Mislil je, da bo žur, ne da je bil žur.
xxxm46
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a xxxm46 » 28. Maj. 2010 22:24

hjah, ubistvu mu ga nisem zato,ker sma bla sploh prvič skupi... (pa ne rečt, zka sm mu pa js pustila čeprav sma bla prvič skupi pa to..)
na ku*ac mi pa gre da me neki ignorira, pa je jezn zaradi nekih bedastih razlogov (ne vem al je lubosumn al ka) pa čeprav sploh nisma skupi in nič...
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 28. Maj. 2010 22:25

sanjaanja napisal/-a:Če mene vprašaš te je samo izkoristil.

se strinjam.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov