nasvet!! glede "fanta"
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
*mala* napisal/-a:^^ Res je
Sicer pa ne štekam kaj je fora, da pustiš fantu, da ti jo poliže, te s prsti, ampak do konca pa ne gresta (ali pa da se vsaj zahvali za uslugo z primerno podobnim početjem)
mislim da je fora da ona ni še nikoli spala z tipom---> je nedožna in pač zato nista šla do konca! Če jz prav razumem.
Drugače, k temi nej se vrnem, pozabi ga, čimprej tem bolše zate. Sicer pa da sta se prvič vidla in te je on (že) oralno zadovoljeval, hmm, malo sta hitra, zakaj pa ti njega nisi hotla če sta se prvič vidla, sej je on tebe tut oralno zadovoljil, pa sta se prvič vidla! Tko da tega res ne štekam. Bi razumemla če bi rekla da nisi želela al karkoli drugega, ampak razlog ti je za lase privlečen.
-
hubabuba - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Ne vem, jst ne bi temu rekla, da gre za kakršnokoli izkoriščanje, sploh ne, da bi on izkoristil njo, ker ji jo je pač polizal.
xxxm46, če ti je fant več kot le všeč in bi rada kaj več; kaj te pa stane, če prek msn vržeš karte na mizo - sicer na čimbolj prefinjen način, ampak vprašat ga, kako stvari stojijo te dni, se meni ne zdi tako napačno. Se bo vsaj izkašljal, ti boš zvedela resnico, volk sit, koza cela. Bodi pripravljena, da boš slišala kaj, česar ne želiš slišati, ampak boš vsaj v miru lahko naredila zaključek, če ne drugega. Pa si boš potem omislila novo igračko, ki bo rada lizala
xxxm46, če ti je fant več kot le všeč in bi rada kaj več; kaj te pa stane, če prek msn vržeš karte na mizo - sicer na čimbolj prefinjen način, ampak vprašat ga, kako stvari stojijo te dni, se meni ne zdi tako napačno. Se bo vsaj izkašljal, ti boš zvedela resnico, volk sit, koza cela. Bodi pripravljena, da boš slišala kaj, česar ne želiš slišati, ampak boš vsaj v miru lahko naredila zaključek, če ne drugega. Pa si boš potem omislila novo igračko, ki bo rada lizala
-
hubabuba - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Ja, ne
Jst se na njenem mestu sploh ne bi počutila izkoriščeno - tudi če z njegove strani ni neke blazne ljubezni v zraku, še vedno se lahko prav fino imata.
To, da avanturca oz. seks ne more prerasti v kaj več, s tem se pa ne strinjam. Jst sem svojga fanta spoznala na morju, izkoristla sem ga za seks, ker pred tem dve leti (!) nisem seksala, in sem si rekla: tale jih bo pa faSAL
Pol je pa kr ostal. In zdej skupi živiva, s tem da zdej ga izkoriščam za pospravljanje.
(hecam se, da ne bo ktera znorela)
Jst se na njenem mestu sploh ne bi počutila izkoriščeno - tudi če z njegove strani ni neke blazne ljubezni v zraku, še vedno se lahko prav fino imata.
To, da avanturca oz. seks ne more prerasti v kaj več, s tem se pa ne strinjam. Jst sem svojga fanta spoznala na morju, izkoristla sem ga za seks, ker pred tem dve leti (!) nisem seksala, in sem si rekla: tale jih bo pa faSAL
Pol je pa kr ostal. In zdej skupi živiva, s tem da zdej ga izkoriščam za pospravljanje.
(hecam se, da ne bo ktera znorela)
- xxxm46
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 5. 2010
hubabuba napisal/-a:Ne vem, jst ne bi temu rekla, da gre za kakršnokoli izkoriščanje, sploh ne, da bi on izkoristil njo, ker ji jo je pač polizal.
no sej ubistvu se tut NE počutim izkoriščeno,kot pravte nekateri...
-sej bi ga uprašala kk stvari stojijo (kar sem ga tut že), ampak neki dni nazaj (nedelja) sma se skregala (za neki brezveznega) in on me je blokiru oz. ne vem če me je ampak na msn ga ni blo do včeraj zvečer nič, na sms mi pa sploh ni hotu odgovorit, pa je že en teden od tega. po tistem mu pa nisem več hotla nič napisat, ker nočem da zgleda tk ko da se plazim za njim pa da lahka dela z mano kar mu paše...
-ko sma se pogovarjala enkrat o tem,sm ga uprašala če sm js njemu ušeč,ka misli o men, ka sploh hoče, ker nism nič vedla ka bi on rad..ker on pa ve da je on men zlo ušeč itd.. no in pol mi je odgovoril na to uprašanje da še ni čas za ta pogovor, reku je sicer tut da mi noče nič slabga...na uprašanje če me že ceu čas sam zajebava (po domače:jeb* u glavo), je pa odgovoril da ne, ker drugač ne bi enmu mojmu sošolcu neki zatežil (ko je vidu da me neki šlata ipd.. )
bi ga z veseljem še enkrat uprašala, ampak res nočem da zgleda tk ko da se slinim neki za njim....
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^pol pa najboljš, da pozabiš tega in izkoristiš še sošolca!
- IceIce
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 10. 2009
xxxm46 napisal/-a:ampak neki dni nazaj (nedelja) sma se skregala (za neki brezveznega) in on me je blokiru oz. ne vem če me je ampak na msn ga ni blo do včeraj zvečer nič, na sms mi pa sploh ni hotu odgovorit, pa je že en teden od tega.
reva je in ti ni znal na lep nacin povedat, da mu ni do tebe, zato je pac rabil en beden razlog, da te skensla. zdej je kao jezen nate, v bistvu mu je pa kul, da je lahko prekinil stik s tabo. a mislis, da ti bo na vprasanje, ce te zajebava v glavo, odgovoril, da te? fantje, se posebej tok mladi, marsikaj recejo, pa ne mislijo resno. tko da punca, pust ga pri miru, pozab, naslednjic z drugim fantom pa mal bol previdno in pocasi.
-
imfit - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 5. 2010
- Kraj: lj
Najbolj smešna mi je izjava, da je on njo izkoristil
Naprimer; eni se dopadem, pač malo sramežliva recimo in me kontaktera sam prek neta (fejstbuk, msn) in tu mal zapecari pa tko, potem počas že smsi. Tut men se zdi kar vredu, sam pač nisem nekaj čisto "into her" (morda karakter, morda videz, morda je pa ne poznam dovolj) in po nekaj časa pecarjenja me povab k nje domov.. itak grem, akcija se začne, nakar jaz "poskrbim zanjo" potem pa tipica reče "eh veš kaj, to je blo dovolj.. raj nebi kaj več", delam se prijaznega in ji ne rečem "debil babji!" ampak raje rečem "ja razumem..", dobro saj da seksala nebi bi še nekak šlo, če je zanjo prvič (vsaj tko sem razumel), sam kaj drugega pa wtf.. No ona pravi da je vame zaljubljena, ampak se vseeno v pričo mene nekaj šlata z enim mojim sošolcem.. In potem bi bil jaz tisti ki bi izkoristil njo
Nevem no, tako babo bi js tut odjebal v prvi priložnosti (kar je bla ta kreagrija)
Razen če bi dala vse karte na mizo, torej "prid k men, boma seksala, pa upam da maš celo noč ker morma še za zadnjič nadoknadit " (ok no, morda mal manj direktno)
Naprimer; eni se dopadem, pač malo sramežliva recimo in me kontaktera sam prek neta (fejstbuk, msn) in tu mal zapecari pa tko, potem počas že smsi. Tut men se zdi kar vredu, sam pač nisem nekaj čisto "into her" (morda karakter, morda videz, morda je pa ne poznam dovolj) in po nekaj časa pecarjenja me povab k nje domov.. itak grem, akcija se začne, nakar jaz "poskrbim zanjo" potem pa tipica reče "eh veš kaj, to je blo dovolj.. raj nebi kaj več", delam se prijaznega in ji ne rečem "debil babji!" ampak raje rečem "ja razumem..", dobro saj da seksala nebi bi še nekak šlo, če je zanjo prvič (vsaj tko sem razumel), sam kaj drugega pa wtf.. No ona pravi da je vame zaljubljena, ampak se vseeno v pričo mene nekaj šlata z enim mojim sošolcem.. In potem bi bil jaz tisti ki bi izkoristil njo
Nevem no, tako babo bi js tut odjebal v prvi priložnosti (kar je bla ta kreagrija)
Razen če bi dala vse karte na mizo, torej "prid k men, boma seksala, pa upam da maš celo noč ker morma še za zadnjič nadoknadit " (ok no, morda mal manj direktno)
-
Boa - Debatorica
- Na forumu od: 29. 3. 2005
Če bi ga jst nekomu potegnila, pričakujem da mi jo zliže. Če bi mi začel vn prihajat z bednimi izgovori, bi vidla da je egoistična pi*da in z njim ne bi nič več imela.
Mislm da je fant pričakoval neki v zameno, vidu da nič ne bo iz tega, se sicer delal razumevajočga ampak deep down inside vedu da s tabo ne bo več nič mel.
Če bi bla jst tip bi si ga tut raj na roko doma vrgla, kt pa hodila k eni ženski domov ji jo zlizat, pa pol spet domov pa si ga vržt na roko ker ženska noče. Jok brate, veš da bo prišparu na poti.
Mislm da je fant pričakoval neki v zameno, vidu da nič ne bo iz tega, se sicer delal razumevajočga ampak deep down inside vedu da s tabo ne bo več nič mel.
Če bi bla jst tip bi si ga tut raj na roko doma vrgla, kt pa hodila k eni ženski domov ji jo zlizat, pa pol spet domov pa si ga vržt na roko ker ženska noče. Jok brate, veš da bo prišparu na poti.
Ne kadim, a vedno vžgem.
- xxxm46
- Sramežljivka
pa sej sploh ni problem to da mu ga nisem! če bi bil to problem bi me pomojem odjebal takoj po tistem dnevu (pa to je blo med prvomajskimi počitnicami), mi je pa še vedno pisal, lepo sma se pogovarjala (z njegove strani same lepe besede..), skratka vse super, do zadnje nedelje zdej.
pa nisem se šlatala s sošolcem!!rekla sm da je on mene, js sm njemu to povedla, naslednič je vidu da mi ta sošolc teži neki in mu je sam zatežiu,lih tok da ga ni speku...
pa nisem se šlatala s sošolcem!!rekla sm da je on mene, js sm njemu to povedla, naslednič je vidu da mi ta sošolc teži neki in mu je sam zatežiu,lih tok da ga ni speku...
-
imfit - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 5. 2010
- Kraj: lj
sori, sem sklepal da ne pustiš nekomu da te "neki šlata ipd." če ti ta ni všeč, al pa si zatrapana v nekoga drugega, my bad
zadovoljiv te je, v zameno pa ni dobil nič, se ti res zdi možno da tu ni videl nobenega problema?
xxxm46 napisal/-a:pa sej sploh ni problem to da mu ga nisem!
zadovoljiv te je, v zameno pa ni dobil nič, se ti res zdi možno da tu ni videl nobenega problema?
- xxxm46
- Sramežljivka
imfit napisal/-a:sori, sem sklepal da ne pustiš nekomu da te "neki šlata ipd." če ti ta ni všeč, al pa si zatrapana v nekoga drugega, my badxxxm46 napisal/-a:pa sej sploh ni problem to da mu ga nisem!
ne pustim ne, da me šlata gdo, zato sem pa njemu to povedla da mu je zatežiu (ker pač ni pomagalo če sm mu je rekla da nej neha..) itak je pa pol tut sam vidu to..
sej js mu nisem rekla da jo on more men, nardiu je kar je sam hotu, js sm pa njemu lepo rekla da mu ga ne bom (usaj takrat ne, ker pač sma bla prvič skupi in usee...), je reku da me razume in use, pa da mu je itak bol pomembno da je punca zadovoljna...(sicer sem mu pa rekla,ko sma se še pogovarjala, da bom naslednič poskrbela da bo zadovoln tut on....) jaoo jaoo
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
xxxm46 napisal/-a:pa sej sploh ni problem to da mu ga nisem! če bi bil to problem bi me pomojem odjebal takoj po tistem dnevu (pa to je blo med prvomajskimi počitnicami), mi je pa še vedno pisal, lepo sma se pogovarjala (z njegove strani same lepe besede..), skratka vse super, do zadnje nedelje zdej.
Ne vem če to ni problem, jz namreč mislim da je, se pa fant dela prijaznega oz. te ne želi užalit ali ima kake skrite načrte s tabo v prihodnosi in je raje tiho bil in se prijazno menil še neki časa in te potem odj**** ko mu je prišlo iz riti v glavo da neke "koristi" kar se sexa tiče od tebe ne bo mel ali bo pa se bo treba fejst potrudit. Tak jz to vidim.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]