Nakaterem zmenku je čas za poljub?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 10 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
piškotek* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2009
- Kraj: Primorska
Ko bosta začutila da se želita poljubiti se poljubita, lahko bo to po 15 minutah prvega zmenka ali na na tretjem zmenku.
Prepustita se in uživajta, ne pa da bosta samo v glavi se spraševala zdaj ali še počakam.
Če pa res ne veš kdaj, pa na koncu zmenka ko se poslovita.
Prepustita se in uživajta, ne pa da bosta samo v glavi se spraševala zdaj ali še počakam.
Če pa res ne veš kdaj, pa na koncu zmenka ko se poslovita.
(s)mej se
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Mah odvisno, nardita to ko si bosta želela.
In, ne, ne boš izpadla lahka zato... Pri nama je bilo tak da je on mene polubčkal sred zmenka...ampak če ne veš kdaj je pravi čas in če se to ne zgodi vmes, potem definitivno ti bo dal ljubčka ko se bosta poslavljala. Nič skrbet, lahka je tista, ki se hitro dol da, ne pa ljubčka
In, ne, ne boš izpadla lahka zato... Pri nama je bilo tak da je on mene polubčkal sred zmenka...ampak če ne veš kdaj je pravi čas in če se to ne zgodi vmes, potem definitivno ti bo dal ljubčka ko se bosta poslavljala. Nič skrbet, lahka je tista, ki se hitro dol da, ne pa ljubčka
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
Moj bog kaj je mladina ratala zafrustrirana... Malo manj razmišljaj pa bo... Če bo fant mislil, da si lahka, je tako ali tako idiot in se ga ogni v velikem krogu... Poljubita se kadar se vama bo zdelo prav. Če ti fant ni všeč ga menda ja ne boš poljubila. Nevem pa točno kakšna je razloka med pravim in nepravim poljubom???
No ja, ne vem če sem prav pisala na žensko ampak velja tudi enako za fanta...
No ja, ne vem če sem prav pisala na žensko ampak velja tudi enako za fanta...
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Takrat, ko čutiš, da bo eksplozija, če se takoj ne poljubita...takrat je pravi trenutek
Ohhhh, kje so ti časi...se kr spomnim na komad od Pomaranče...
Ohhhh, kje so ti časi...se kr spomnim na komad od Pomaranče...
Poglej okrog sebe,
ko jutro se zbuja
in videl boš svet,
ki se znova poraja.
Poglej cvetje trav,
ko zbuja se v rosi.
Prisluhni naravi,
ko zapojejo kosi.
Ne vprašaj zakaj
ne gre čas nazaj.
Ker mladost zamudi,
to za vedno izgubi.
Nešteta so jutra,
nešteti so dnevi,
ki nikdar nikoli
ne bo jih nazaj.
Ko v zmoti živiš,
da jih nadomestiš,
v jeseni življenja
brez ljubezni siviš.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
- neznankan
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 8. 2010
Joj glede na vprašanje, ki ga zastavljaš si še premlad-a za to. Pa saj vendar ni recepta na katerem zmenku se je treba poljubit, sexat, se poročit, oziroma se poljubit, se poročit, sexat. Ni pravila in ne more bit pravila. Drugače pa nikar ne hiti, da ne boš res lahka.
Prvi neprebran prispevek • 10 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov