Najstniške/mladoletne mamice

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

LoveIvy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 3. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a LoveIvy » 04. Mar. 2016 13:01

Pišete kot zavisti ker smo tudi mlajši spoobni meti otroka.. Kot da ste ogroženi.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 04. Mar. 2016 13:08

Jap, zavidam ti da si želiš imeti otroka.

Jaz sem star 26, in sem zamudil tisto okno, ko bi lahko bil dober in odgovoren oče, in sedaj so moji plavalci potonili, in ne bom več mogel služiti svojemu biološkemu namenu.

Bodi prekleta biologija, najbolj pametne in odgovorne nas narediš ko smo stari 18 let!
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 04. Mar. 2016 13:09

Deklica draga, otroka je še najlažje naredit. :wink:

Sicer pa sem upala, da boš glede na svojo zrelost sposobna nekega konstruktivnega pogovora in argumentov, a z vsakim nadaljnim odgovorom le še potrjuješ moj vtis.
Ne vem zakaj se počutiš ogroženo.

Kakorkoli, good luck.
Uporabniški avatar
littlebird_18
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 6. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a littlebird_18 » 04. Mar. 2016 13:19

En psiholog je enkrat razlagu, da mora par živet minimalno 3 leta skupi (kok časa sta bla prej skupaj ni važno) preden se odloči za korak naprej, predlagam, da probata to tudi vidva narest, ker po treh letih se zares pokaže oseba s katero živiš.

pa še en ful fajn video na to temo:

And in the end we're all just humans drunk on the idea that love only love could heal our brokenness
nekogirl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 11. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a nekogirl » 04. Mar. 2016 13:25

..
Zadnjič spremenil nekogirl, dne 17. Jul. 2016 16:23, skupaj popravljeno 1 krat.
LoveIvy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a LoveIvy » 04. Mar. 2016 13:53

Nisem upala tega napisat ker bi spet obsojali. Res sem ga začela prekleto zgodaj srat.. In se iskreno že naveličana. Ogabno mi je sem odkrita
nekogirl
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a nekogirl » 04. Mar. 2016 13:56

..
LoveIvy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a LoveIvy » 04. Mar. 2016 13:59

Jaz pa ne.....
Za to da sem ga žurala tko mlada in se mlada naveličala krivi samo sebe. Nism jih poslušala. Da sem šla vn sm marsikaj rekla kaj drugega in domov prišla v stanju da sem se lahko izmuznila.. HITRO ZAČELA HITRO SE NAVELIČALA. simpl
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 04. Mar. 2016 14:09

jaz bi rekel, da še malo počakajta. tudi jaz sem star 24, žuranje me ne zanima, niti potovanja itd.. in tudi meni je želja imeti resno punco in otroka.
se pa ta moment še ne čutim zrelega za očeta. prvič ker punce nimam jasno, drugič, ker še ne poznam sveta dovolj, da bi imel nek celostni načrt, kako preživljati družino ne glede na to, kaj se zgodi.
sicer je res, da si še mlada in še nekak odraščaš, ampak glavni point je, da se na odrasel svet šele navajaš. mogoče se ti zdi, da v življenju ne boš naletela na večje ovire, ki bi vplivale na preživljanje otroka, ampak mislim, da boš veliko stvari še spoznala. ko bo faks končan, služba, vse obveznosti odraslega človeka, ukvarjanje z birokracijo, položnice, prve službe (ne prek študentskega).. mladi študentje nekako tega še nimajo oz. odvisno od posameznika. prehod v odraslost je vedno daljši proces v teh časih.
predvsem tudi ne smeš bit odvisen od partnerja, treba je bit sposoben sam preživet, smo v časih ko se dogaja vse mogoče, nesreče se tudi dogajajo, zato je treba bit res pripravljen na vse.
pa tudi s fantom sta skupaj 2 leti, kar je super in najboljša pot v to, kar si želiš, ampak mislim da je fajn, če še malo počakata. oba sta zelo mlada, čas imata, zato ga izkoristita ;) ne zaradi cifer let, ampak da spoznata svet. tudi kakšno potovanje je pametno, tudi če ti niso tok pomembna, že zato, da vidiš kako si sposoben preživet v tujem svetu - mogoče bo otrok želel potovat recimo. pač, čimbolje poznati svet. in SEBE ;) včasih se tudi za 10+letne zveze izkaže, da so bile napaka, čeprav je na začetku vse optimalno kazalo. pazi, ponavadi je tako, da ko se nekdo zelo hitro navduši za nekaj, je ponavadi prvi ki ga to tudi mine.
hitenje VEDNO povzroča največ problemov in je največja izguba časa. vajin adut je čas, izkoristita ga. sigurno je to velik bolje kot pa 30+ letnice, ki so zabluzile, potem si hočejo pa nahitro družino delat (čeprav si je sploh zares ne želijo, samo časa zmanjkuje)
Zadnjič spremenil slovenc79, dne 04. Mar. 2016 14:14, skupaj popravljeno 1 krat.
hej norci :)
LoveIvy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a LoveIvy » 04. Mar. 2016 14:14

In kaj je odrasel svet tako drugačen. Da živite na svoje, plačujete stroške in hodite v službo?

Glede faksa- pri meni je prečrtan...
In zakaj moram ponavljat da nikakor nebi bila odvisna od partnerja niti pošteno nebi bilo. Nepoštenosti pa ne prenašam.
Žal ne potujeva veliko ker nama to ne diši niti ni pomembno. Nič nimava od tega. Raje se posvečava kraju, državi v kateri živiva in morava vedet kaj se tu dogaja.
nekogirl
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a nekogirl » 04. Mar. 2016 14:15

..
LoveIvy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a LoveIvy » 04. Mar. 2016 14:17

S starši se žal glede tega ne morem pogovarjat... Vstrajajo bi svojem zastarelem mnenju, in vse sodijo po letih... Žal nas vidijo kot oni hočejo
nekogirl
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a nekogirl » 04. Mar. 2016 14:19

..
Zadnjič spremenil nekogirl, dne 17. Jul. 2016 16:24, skupaj popravljeno 1 krat.
LoveIvy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a LoveIvy » 04. Mar. 2016 14:22

Žal ima samo mamo in oni mene ne sprejmejo.. Tako da majo oni problem s tem ne jaz. Če bi rabila pomoč bi se že znajdla
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 04. Mar. 2016 14:25

LoveIvy napisal/-a:In kaj je odrasel svet tako drugačen. Da živite na svoje, plačujete stroške in hodite v službo?
.

nič ne pade iz lufta, to je moj point ;) ne smeš mislit "ah to ko bo takrat, se bom že znašel". konec šole, otrok bo tuki JUTRI. tako hitro gre čas.
kar se faksa tiče.. samo če imaš veselje in te zares nekaj zanima. silit se tja, samo zaradi možnosti za boljšo službo je brezveze. zato je toliko takih diplomantov tudi brez službe, ker niso od faksa odnesli nič razen papirja, da imajo višjo stopnjo izobrazbe.

ne gre se za nepoštenost ali izkoriščanje, ampak za lastno samostojnost. saj lahko se fantu kaj naredi, pa ostaneš sama z otrokom.

mogla bosta seveda tudi razmišljat, kakšne želje bo imel otrok. mogoče si bo želel nekaj, kar vama ni bilo nikoli všeč, in kakšno osnovno znanje, izkušnje bo vseeno prav prišlo, če ga bosta takrat lahko nudila :) potovanje je sigurno ena takih stvari.

glede žuranja.. sama pri sebi iskreno o temle premisli: si tako želiš družine, ker se ti je to žuranje tako uprlo, da si želiš čim bolj drugačnega življenja od tega? si želiš biti drugačna od ostalih, ali komu dokazat, da si sposobna tega, kar želiš?
ne mislit da te zdaj hočem nekaj v nasprotno prepričevat, ampak potrebno je dvomiti o vsem in popolnoma in iskreno razčistit vsa vprašanja ;) mnogi za marsikatere probleme niti sami sebi ne priznajo. in vse to moraš početi mirno, potrpežljivo.. to je tudi pri vzgoji otroka nujno.

EDIT: glede staršev - pogovori se z njimi. umrijeno, potrpežljivo. zahtevaj več od odgovora kot "ni normalno pri teh letih". povej da hočeš razumeti. konec koncev se od njiju lahko ogromno naučiš o samem starševstvu (kaj od tega upoštevaš, je seveda od tebe odvisno, če meniš da njuna vzgoja ni primerna, ubereš drugo pot). tako jim boš tudi najbolje dokazala, da si zrela, odrasla. komunikacija je najbolj pomembna stvar pri odnosih.
hej norci :)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]