Najljubša glasba med ljubljenjem
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
gregalina - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 3. 2007
- Kraj: toti Maribor
Pontifex Maximus napisal/-a:kot kakšni Cradle of Filth - romatika po stilu besedil, erotika
http://www.youtube.com/watch?v=OB-3Oy7Y5ow
Uf, tale komad je men dobr in ga boma naslednč zihr mela pržganga ko se boma dala dol!
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Mi2 nikol nimava z namenom kake muske..učas je slučajno pržgano kej..al tv al pa muska..drgač pa da bi prou komade mela pa nenenene
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
Lillu - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2007
Kokr naju pič.. včasih neko romantiko furava, včasih rap, tut tv je dober..
največkrat pa je kar lepo tišina, da se slišiva in sva tako drug drugemu glasba z najinimi vdihi,vzkliki,... a ni bolš poslušat svojega partnerja kako vzdihuje - kar pomeni da mu paše in te to še bolj zrajca
največkrat pa je kar lepo tišina, da se slišiva in sva tako drug drugemu glasba z najinimi vdihi,vzkliki,... a ni bolš poslušat svojega partnerja kako vzdihuje - kar pomeni da mu paše in te to še bolj zrajca
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
-
princes semika - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 11. 2007
z dragim obožujeva glasbo in si jo tudi pošiljava, razne komade, ko želiva kaj povedati....
hmmmmm...oba tudi obožujeva ples, zato se ponavadi najina predigra začne, ko naštimava balkanske hite al pa dalmatinske komade, odvisno od razpoloženja ter začneva plesat...plešema, si pojema, se vzburjama, vse do takrat, ko oba čisto izmučena ležima objeta...se poljubljava in smejima....
tk, da jst navijam za muziko...
pa še čez dan premišljuješ katero muziko boš naštimal in se smejiš...pa nobenem neč jasno....
drgač je pa tud prav sladko, ko sma z družbo na pjački in se čuje komad, ki sva ga mal prej poslušala in... oba se sam spogledama i bi že.... pa spet nobenem neč jasno....
hmmmmm...oba tudi obožujeva ples, zato se ponavadi najina predigra začne, ko naštimava balkanske hite al pa dalmatinske komade, odvisno od razpoloženja ter začneva plesat...plešema, si pojema, se vzburjama, vse do takrat, ko oba čisto izmučena ležima objeta...se poljubljava in smejima....
tk, da jst navijam za muziko...
pa še čez dan premišljuješ katero muziko boš naštimal in se smejiš...pa nobenem neč jasno....
drgač je pa tud prav sladko, ko sma z družbo na pjački in se čuje komad, ki sva ga mal prej poslušala in... oba se sam spogledama i bi že.... pa spet nobenem neč jasno....
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
moj fant metalc, js oboževalka bryana adamsa.. tko da pr nama muska ne pride v poštev.. pravjo pa da ful paše enya.. vrjetn bi bil tut kkšn prince k so bl erotični ritmi pa to sicer je pa men bl fajn poslušat njega kako jamra, to je muska za moja ušesa
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
Pontifex Maximus napisal/-a:Sicer mi je najljubša glasba za ljubljenje z mojo drago, njeni vzdihi ugodja. Če pa bi že moral izbirati kakršno koli glasbo za med ljubljenjem, se mi pa ne zdi nič kaj bolj romantičnega kot kakšni Cradle of Filth - romatika po stilu besedil, erotika na vrhuncu, skratka super so.
http://www.youtube.com/watch?v=OB-3Oy7Y5ow
loool.. dej probita še z Cannibal corpse - Addicted to vaginal skin.. to je šele romantika na višku
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
-
((LoL!TA)) - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 6. 2007
- Kraj: new york
absolutno TECHNO;) mi da ful energije....
-
ForeverMe - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 1. 2007
medva mava skus musko k jo mava oba ful ful rada. ponavad je to techno ker je obema všeč on je pa itak skorejda mahnjen na to pa k sva povečin pr njemu..
ni glih nevemkaj na glas ampk tku da je... en druzga še zmer čist fajn dobr slišva
ni glih nevemkaj na glas ampk tku da je... en druzga še zmer čist fajn dobr slišva
- onegirl111
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2007
pri nama pa da najprej nakaj romantičnega...da not padema...pol pa tak ne slišim sploh več ka se dogaja in se čist posvetim njemu...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]