Najljubša glasba med ljubljenjem
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Claudia22 - Debatorica
- Na forumu od: 18. 12. 2005
- Kraj: Maribor
Mi2 pa imava za to priložnost muzike za cel cd oz. sem nama nardila kar CD, ki sem ga poimenovala Making love CD. Gor pa imava najine najljubše mirne, nežne, lepe ljubezenske komade, komade, ki simbolizirajo naju in najino ljubezen, komade, ki naju spominjajo na naju ... samo za pokušino vam jih bom nekaj napisala:
Marta Zore: Še si tu, Le s teboj
Axwell feat. Charles Salter - I Found You
Ramirez - La Diskotek
Justin Timberlake - I Think That She Knows
Marvin Gaye- Sexaul Healing
John Mayer - Your Body Is A Wonderland
Maxi Priest - Close To You
Cascada - Everytime We Touch
Robbie Williams - She's The One, Angels
Leona Leewis - Bleeding Love
Plain White T's - Hey There Delilah
...
Ramirez - La Diskotek
...
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Sicer mi je najljubša glasba za ljubljenje z mojo drago, njeni vzdihi ugodja. Če pa bi že moral izbirati kakršno koli glasbo za med ljubljenjem, se mi pa ne zdi nič kaj bolj romantičnega kot kakšni Cradle of Filth - romatika po stilu besedil, erotika na vrhuncu, skratka super so.
http://www.youtube.com/watch?v=OB-3Oy7Y5ow
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Pontifex Maximus napisal/-a:Če pa bi že moral izbirati kakršno koli glasbo za med ljubljenjem, se mi pa ne zdi nič kaj bolj romantičnega kot kakšni Cradle of Filth - romatika po stilu besedil, erotika na vrhuncu, skratka super so.
No ja, jest mislm, da bi se jih mogoče dal zravn poslušat, če ne bi bli preveč naglas.
Drgač mi niso lihk všeč, ampak kšn odlomk v temu komadu, pa je dobr
-
Claudia22 - Debatorica
jullia_ napisal/-a:mene bi pobral, če bi mogla marto zore med seksom poslušat . itak imam raje tišino, če je pa že mus, pa hočem živahno glasbo.
Jaz sem bila tudi takega mnenja kot ti, pol pa me je moj fant prepričal v nasprotno. Se vsede predvsem na začetku spolnega odnosa - predigri, torej kaksnim neznim poljubom, objemom, vzdihom ... Za kakšne divje akcije pa se normalno vsede kak bolj divji komad, recimo od Ramireza La Diskotek.
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Kr neki...Najljubša muzika med sexom...Dobr, na začetku sva še štimala vzušje, svečke, izbrana muzika itd. Zdej mi je pa čisto vseeno kakšna muzika špika (ponavad je tv pržgan, that's all)... Važno je da sem jaz & on pa da se posvečava eden drugemu in se pošteno in kvalitetno posexava!
Ajde, kšna svečka se še prižge za posebne priložnosti, pa muzika tudi če je kšn striptease u igri, drgač pa...
Bolj se osredotočava na to, kaj novega bova probala, kot pa na to kšno muziko bova vmes poslušala. To je za najstnice (pa brez zamere)
Ajde, kšna svečka se še prižge za posebne priložnosti, pa muzika tudi če je kšn striptease u igri, drgač pa...
Bolj se osredotočava na to, kaj novega bova probala, kot pa na to kšno muziko bova vmes poslušala. To je za najstnice (pa brez zamere)
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
Claudia22 napisal/-a:Mi2 pa imava za to priložnost muzike za cel cd oz. sem nama nardila kar CD, ki sem ga poimenovala Making love CD. Gor pa imava najine najljubše mirne, nežne, lepe ljubezenske komade, komade, ki simbolizirajo naju in najino ljubezen, komade, ki naju spominjajo na naju ... samo za pokušino vam jih bom nekaj napisala:
Ramirez - La Diskotek
...
lol.. a same mirne mata umes? lol men bis e strgal k bi znorela od tok počasne muske glede na najin tempo
midva nimava nikol muske, zmeri lepo TV prek net kartice itaq se pa nikol ne spomnm kva je pot v, niti ker amuska je bla ker odklopm čist vse tko da je ubistvu sploh ne slišm
važn da sva midva in da se noro posexava in vse kar paše zravn da je nama hudo nč teh pocukranih scen.. dobr svečk..nisva še mela u postl, edin ob bajni pa igrce pa scena..
-
Claudia22 - Debatorica
chiqqa napisal/-a:Claudia22 napisal/-a:Mi2 pa imava za to priložnost muzike za cel cd oz. sem nama nardila kar CD, ki sem ga poimenovala Making love CD. Gor pa imava najine najljubše mirne, nežne, lepe ljubezenske komade, komade, ki simbolizirajo naju in najino ljubezen, komade, ki naju spominjajo na naju ... samo za pokušino vam jih bom nekaj napisala:
Ramirez - La Diskotek
...
lol.. a same mirne mata umes? lol men bis e strgal k bi znorela od tok počasne muske glede na najin tempo
midva nimava nikol muske, zmeri lepo TV prek net kartice itaq se pa nikol ne spomnm kva je pot v, niti ker amuska je bla ker odklopm čist vse tko da je ubistvu sploh ne slišm
važn da sva midva in da se noro posexava in vse kar paše zravn da je nama hudo nč teh pocukranih scen.. dobr svečk..nisva še mela u postl, edin ob bajni pa igrce pa scena..
Ne, nimava samih mirnih vmes. Te so dobre za ljubljenje, kar se pa čistega golega seksa tiče, pa seveda sedejo bolj divji ritmi.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]