Najljubša glasba med ljubljenjem

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 05. Jan. 2008 10:15

:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 17:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
monika11
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a monika11 » 05. Jan. 2008 11:55

najljubše glasbetudi mi2 nimava,ker raje poslušava drug drugega,..če se pa že kaj vrti nama je pa ponavadi čist vseeno ker se itak osredotočava drug na drugega..muska se pa vrti na radiu (radio 1, če smo že natančni :D )
Uporabniški avatar
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 3. 2007
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a gregalina » 05. Jan. 2008 11:57

Midva pa morma met neko musko, da se naju ven s sobe ne sliš. :D
Uporabniški avatar
Sexy_back
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Sexy_back » 05. Jan. 2008 11:58

Tud mi2 nimava posebnega izbora :D glasbo imava prižgano le takrt k nisva sama u hiši...da neb se lih vn slišaal :D
Blondes have more fun
Uporabniški avatar
Claudia22
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 12. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Claudia22 » 05. Jan. 2008 13:49

Mi2 pa imava za to priložnost muzike za cel cd oz. sem nama nardila kar CD, ki sem ga poimenovala Making love CD. :) Gor pa imava najine najljubše mirne, nežne, lepe ljubezenske komade, komade, ki simbolizirajo naju in najino ljubezen, komade, ki naju spominjajo na naju ... samo za pokušino vam jih bom nekaj napisala:

Marta Zore: Še si tu, Le s teboj
Axwell feat. Charles Salter - I Found You
Ramirez - La Diskotek
Justin Timberlake - I Think That She Knows
Marvin Gaye- Sexaul Healing
John Mayer - Your Body Is A Wonderland
Maxi Priest - Close To You
Cascada - Everytime We Touch
Robbie Williams - She's The One, Angels
Leona Leewis - Bleeding Love
Plain White T's - Hey There Delilah
...
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Pontifex Maximus » 05. Jan. 2008 14:10

Sicer mi je najljubša glasba za ljubljenje z mojo drago, njeni vzdihi ugodja. Če pa bi že moral izbirati kakršno koli glasbo za med ljubljenjem, se mi pa ne zdi nič kaj bolj romantičnega kot kakšni Cradle of Filth - romatika po stilu besedil, erotika na vrhuncu, skratka super so. :)

http://www.youtube.com/watch?v=OB-3Oy7Y5ow
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 05. Jan. 2008 14:28

Pontifex Maximus napisal/-a:Če pa bi že moral izbirati kakršno koli glasbo za med ljubljenjem, se mi pa ne zdi nič kaj bolj romantičnega kot kakšni Cradle of Filth - romatika po stilu besedil, erotika na vrhuncu, skratka super so. :)

http://www.youtube.com/watch?v=OB-3Oy7Y5ow

No ja, jest mislm, da bi se jih mogoče dal zravn poslušat, če ne bi bli preveč naglas.
Drgač mi niso lihk všeč, ampak kšn odlomk v temu komadu, pa je dobr :wink:
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 05. Jan. 2008 16:30

mene bi pobral, če bi mogla marto zore med seksom poslušat :) . itak imam raje tišino, če je pa že mus, pa hočem živahno glasbo.
¤nina¤

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤nina¤ » 05. Jan. 2008 16:36

...
Zadnjič spremenil ¤nina¤, dne 14. Nov. 2009 15:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Claudia22
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Claudia22 » 05. Jan. 2008 20:40

jullia_ napisal/-a:mene bi pobral, če bi mogla marto zore med seksom poslušat :) . itak imam raje tišino, če je pa že mus, pa hočem živahno glasbo.

Jaz sem bila tudi takega mnenja kot ti, pol pa me je moj fant prepričal v nasprotno. Se vsede predvsem na začetku spolnega odnosa - predigri, torej kaksnim neznim poljubom, objemom, vzdihom ... Za kakšne divje akcije pa se normalno vsede kak bolj divji komad, recimo od Ramireza La Diskotek. :cool:
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 12. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sweet Princess » 06. Jan. 2008 17:13

Kr neki...Najljubša muzika med sexom...Dobr, na začetku sva še štimala vzušje, svečke, izbrana muzika itd. Zdej mi je pa čisto vseeno kakšna muzika špika (ponavad je tv pržgan, that's all)... Važno je da sem jaz & on pa da se posvečava eden drugemu in se pošteno in kvalitetno posexava!

Ajde, kšna svečka se še prižge za posebne priložnosti, pa muzika tudi če je kšn striptease u igri, drgač pa...

Bolj se osredotočava na to, kaj novega bova probala, kot pa na to kšno muziko bova vmes poslušala. To je za najstnice (pa brez zamere) :D
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 06. Jan. 2008 22:54

Midva se ne posvečava muski med seksom, všeč mi pa je, da je kdaj prižgana kakšna svečka oz. da je taka bolj medla svetloba :)
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 06. Jan. 2008 23:32

Sweet Princess napisal/-a: To je za najstnice (pa brez zamere) :D

oh, si ti pametna.pač kakor komu paše. midva skor nikoli nimava muzike pržgane, včasih TV.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 06. Jan. 2008 23:38

Claudia22 napisal/-a:Mi2 pa imava za to priložnost muzike za cel cd oz. sem nama nardila kar CD, ki sem ga poimenovala Making love CD. :) Gor pa imava najine najljubše mirne, nežne, lepe ljubezenske komade, komade, ki simbolizirajo naju in najino ljubezen, komade, ki naju spominjajo na naju ... samo za pokušino vam jih bom nekaj napisala:

Ramirez - La Diskotek
...

lol.. a same mirne mata umes? lol men bis e strgal k bi znorela od tok počasne muske glede na najin tempo :lol:

midva nimava nikol muske, zmeri lepo TV prek net kartice :) itaq se pa nikol ne spomnm kva je pot v, niti ker amuska je bla ker odklopm čist vse tko da je ubistvu sploh ne slišm :)

važn da sva midva in da se noro posexava in vse kar paše zravn da je nama hudo :twisted: nč teh pocukranih scen.. dobr svečk..nisva še mela u postl, edin ob bajni :) pa igrce pa scena.. :cool:
Uporabniški avatar
Claudia22
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Claudia22 » 07. Jan. 2008 8:47

chiqqa napisal/-a:
Claudia22 napisal/-a:Mi2 pa imava za to priložnost muzike za cel cd oz. sem nama nardila kar CD, ki sem ga poimenovala Making love CD. :) Gor pa imava najine najljubše mirne, nežne, lepe ljubezenske komade, komade, ki simbolizirajo naju in najino ljubezen, komade, ki naju spominjajo na naju ... samo za pokušino vam jih bom nekaj napisala:

Ramirez - La Diskotek
...

lol.. a same mirne mata umes? lol men bis e strgal k bi znorela od tok počasne muske glede na najin tempo :lol:

midva nimava nikol muske, zmeri lepo TV prek net kartice :) itaq se pa nikol ne spomnm kva je pot v, niti ker amuska je bla ker odklopm čist vse tko da je ubistvu sploh ne slišm :)

važn da sva midva in da se noro posexava in vse kar paše zravn da je nama hudo :twisted: nč teh pocukranih scen.. dobr svečk..nisva še mela u postl, edin ob bajni :) pa igrce pa scena.. :cool:

Ne, nimava samih mirnih vmes. Te so dobre za ljubljenje, kar se pa čistega golega seksa tiče, pa seveda sedejo bolj divji ritmi. :cool:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov