Najin nerazumljiv konec

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Leelaah
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Leelaah » 04. Mar. 2010 10:08

Pozdravljeni, pa da napišem še jst tukaj mojo pravljico. Vsako mnenje oz. pomoč je dobrodošla.

S fantom sva bila do včeraj, ko se je vse končalo skupaj 3 leta. Težava je v temu, ker mi nikakor ni jasno kako si je kar naenkrat lahko zaželel končati, saj je bilo še 2 dni prej vse super in mi je govoril kako me ljubi. En dan pred tem sva se res skregala, ampak je bila res malenkost. Nato me pa on včeraj pokliče in reče, da on ne more več tako naprej, da sem vedno sitna (?) in da bi blo bolje zanj in zame (?) da končava. Mogoče sem res na trenutke tečna, ampak mislim da nič bolj kot katerakoli druga punca. Na to sem ga prosila, ampak res prosila, če mi da še eno priložnost in me on pokliče za 30min da ne, da je boljše da končava. Nato sem mu rekla naj mi reče da me ne ljubi več in da je potem tudi zame končano, a tega ni mogel reči, oziroma lahko da ni hotel.
Problem je v temu, ker ne razumem kako mi je še 3 dni nazaj govoril kako me ljubi, da me ne zamenja za nič na svetu, učjri pa kar ni videl več prihodnosti in čeprav sem se trudila da bi rešila zvezo on ni hotel skoraj niti poslušati. Res je, da sva se velikokrat skregala ker sva oba močna karakterja, a zadnje čase je bilo perfektno. On mi je učjraj rekel, da se mu je to že ves čas nabiralo in da je zdaj eksplodiral. Meni mi pa ni jasno kako nekomu nočeš dat še ene priložnosti, če ga "ljubiš"?
Res je pa tudi to, da sva že dvakrat končala in vedno je on dal pobudo, z istim razlogom, da se mu je vse nabralo in je eksplodiru, je pa vedno prišel nazaj.
Težava je tudi v tem, ker odkar se bila z njim sem izgubila skoraj vse prijateljice, tako da se sploh nimam več s kom pogovarjat, razen z bivšim ki je še vedno nor name. Ampak njemu res ne bi tega govorila. Trenutno sem sama in okrog mene daleč ni nikogar.

Hvala za vsako pomoč.

Hvala za vsak nasvet.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 04. Mar. 2010 10:19

Noče več bit s tabo in tu nimaš kaj praskat.Sprijazni se s tem in delaj na sebi, da te to ne bo potolklo.O razlogih, zakaj noče, lahko samo ugibamo. Če ga boš kmalu videla z drugo, ti bo razlog takoj znan.

Da si izgubila prijateljice, odkar si z njim, pa je tvoj problem in tvoja odločitev. Nič ti ni prepričevalo, da imaš normalne stike s prijateljicami.

Aja, da dodam, spregledal sem dejstvo, da sta že dvakrat imela isto sceno in da je prišel nazaj. Enostavno, tip ve, da si nora nanj, da s elahko igra s tabo, te po potrebi nogira in se vrača.Daj punca, začni se cenit in ti sama pri sebi nogiraj tega kretena.Da ga slučajno ne sprejmeš več, če se spet vrne. Imej malo spoštovanja do sebe.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 04. Mar. 2010 10:22

Res je čisto možno, da se je vse skupaj kuhalo dalj časa.
Najhuje, kar lahko narediš je prosjačenje itd v smislu vzemi me nazaj. Najbolje bo, da ga pustiš čisto pri miru, brez klicov, smsov.
Seveda ne smeš izključiti niti druge ženske....
Glede prijateljic pa je tako, da veliko punc spozna svojo zmoto ko je že vsega konec in si sama.
Tako da kot je napisal Džeki, očitno je to to... zdaj pa glavo gor in ne zabediraj se totalno.
The world is as you are.
T00Mika
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 26. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a T00Mika » 04. Mar. 2010 10:26

Tip se je verjetno naveličal, kot tvoje "tečke", kot same zveze. Poleg tega, sta že vmes dvakrat končala, morda nikoli dobro razčistila, in prišlo je do tega, do česar je prišlo. Lahko pa se seveda pojavijo drugi vzroki. To najbolje ve on sam.
In mislim, da je v takšnem primeru najbolje, da ga enostavno pustiš pri miru, brez teženja, ter se zaposliš z stvarmi, ki te veselijo.
Glede na to, da si omenila, da nimaš prijateljic (napaka je tvoja),ampak ne razmišljaj o tem, ter se zaposli npr. s kakšnim športom, to lahko tudi sama izvajaš. Poleg tega pa, glavo pokonci, in tudi prijateljice bodo prišle, slej k prej, kakšna nova. Ampak v takšnem primeru, poskušaj to prijateljstvo spoštovat. Morda si se pa iz te zveze vsaj kaj naučila.
Uporabniški avatar
čokolinček
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a čokolinček » 04. Mar. 2010 10:32

Js se prepoznam v tej zgodbici, vsaj kar se tiče izgube prijateljev. :? Ko si tok noro zatrapan, bi bil itak najraj skos samo z eno in isto osebo kar naprej vedno in povsod... Pa spoznaš njegove prijatelje in greste skupi vn... Men se je zgodilo, da sem se po treh letih zveze zavedla, da NIMAM komu razložit podrobnosti in da sem prepuščena sama seb. Take napake ne bom naredila NIKOLI, nikoli več... fantje grejo (no, eden pač enkrat ostane ane..) prijatelji pa ostanejo tu.
Tako da ti priporočam glede tega, da nevem, magari se zmeni tukaj s forumašicami za kakšno kavo - lahko tudi z mano, ni panike, pa bo bolje takoj. Tud manj se človk smili samemu sebi :D .

Kar se tiče tipa - meni se, glede na to, da sta že dvakrat nehala, ne zdi nič čudno in bi skor lahko izključila da ima kakšno drugo. Pomoje je samo malček razvajen, še malo otročji, išče se, ne ve točno kaj bi rad ne od tebe niti od sebe... Pa ti to potem dela. Po moje ga je tudi malo strah resne zveze in bi se, po domače in grobo povedano, verjetno rad zgonil še z drugimi, potem pa se vrnil nazaj k tebi [ ti pa ga boš kajpak vzela nazaj, sej si ga do zdej še zmer in na to se zanaša ] ;)

Moje mnenje je; Nehi letat za njem, pozabi ga in ne vzem ga nazaj, če ti spet pride nazaj jokcat s kakšnim izgovorom. Vemmm, da bo težko ker ga maš ti noro rada, ampak punca, morš se pa tud malo bolj cenit. Hudiča, sej ni edini !!! Poglej si za primer samo tvojega ex, za katerega praviš da je še vedno nor nate. Pa ni problema pol, da ne bi še koga tok obnorela, a? ;)
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LanaMaxim » 04. Mar. 2010 10:36

Hja, saj pari ne gredo vedno narazen samo zato, ker se nimajo več radi. Verjetno zadnjič ni lagal, da te ima rad, je pa razmislil in ugotovil, da tako ne gre več naprej. In se boš mogla sprijaznit.

Prijateljice si pa zanemarila, nisi pomislila nanje in zdaj te bo izučilo. Samo glej, da ne ponoviš napake, ko si boš dobila novega fanta. :)
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a monique* » 04. Mar. 2010 12:08

hmmm... mogoče tvoja "tečka" izvira ravno iz tega da nimaš prijateljic in namesto da bi se z njimi kaj pogovorila, pa pač njemu "težiš". Najprej se zamisli nad sabo in nad zvezo ki sta jo imela (kolikor se da objektivno) in ugotovi če in zakaj hočeš biti z njim.
p.s.: priporočam Zakaj moški ljubijo mrhe: od ženske predpražnika do sanjske ženske-Sherry Argov
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 04. Mar. 2010 12:49

Džeki napisal/-a:Če ga boš kmalu videla z drugo, ti bo razlog takoj znan.
Preuranjen sklep. Lahko da gre samo za rebound zensko. Ljudje pridejo iz zveze in si tkoj dobijo nek f** ali prazno "zvezo", ker pogresajo nekatere stvari iz zveze. To je precej verjetneje, kot pa razlaga, da je ze imel drugo tekom zveze(ceprav je tudi to mogoce).
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 04. Mar. 2010 12:49

Leelaah napisal/-a:Pozdravljeni, pa da napišem še jst tukaj mojo pravljico. Vsako mnenje oz. pomoč je dobrodošla.

S fantom sva bila do včeraj, ko se je vse končalo skupaj 3 leta. Težava je v temu, ker mi nikakor ni jasno kako si je kar naenkrat lahko zaželel končati, saj je bilo še 2 dni prej vse super in mi je govoril kako me ljubi. En dan pred tem sva se res skregala, ampak je bila res malenkost. Nato me pa on včeraj pokliče in reče, da on ne more več tako naprej, da sem vedno sitna (?) in da bi blo bolje zanj in zame (?) da končava. Mogoče sem res na trenutke tečna, ampak mislim da nič bolj kot katerakoli druga punca. Na to sem ga prosila, ampak res prosila, če mi da še eno priložnost in me on pokliče za 30min da ne, da je boljše da končava. Nato sem mu rekla naj mi reče da me ne ljubi več in da je potem tudi zame končano, a tega ni mogel reči, oziroma lahko da ni hotel.
Problem je v temu, ker ne razumem kako mi je še 3 dni nazaj govoril kako me ljubi, da me ne zamenja za nič na svetu, učjri pa kar ni videl več prihodnosti in čeprav sem se trudila da bi rešila zvezo on ni hotel skoraj niti poslušati. Res je, da sva se velikokrat skregala ker sva oba močna karakterja, a zadnje čase je bilo perfektno. On mi je učjraj rekel, da se mu je to že ves čas nabiralo in da je zdaj eksplodiral. Meni mi pa ni jasno kako nekomu nočeš dat še ene priložnosti, če ga "ljubiš"?
Res je pa tudi to, da sva že dvakrat končala in vedno je on dal pobudo, z istim razlogom, da se mu je vse nabralo in je eksplodiru, je pa vedno prišel nazaj.
Težava je tudi v tem, ker odkar se bila z njim sem izgubila skoraj vse prijateljice, tako da se sploh nimam več s kom pogovarjat, razen z bivšim ki je še vedno nor name. Ampak njemu res ne bi tega govorila. Trenutno sem sama in okrog mene daleč ni nikogar.

Hvala za vsako pomoč.

Hvala za vsak nasvet.
Tvoja zgodba je tok klasicna, da je kar smesno. Predvsem pa me je nasmejala naslednja klasicna izjava:

velikokrat skregala ker sva oba močna karakterja

Druga stvar:
Meni mi pa ni jasno kako nekomu nočeš dat še ene priložnosti, če ga "ljubiš"?
Preprosto. Samo zato, ker nekoga ljubiš, še ne pomeni, da je ta oseba to, kar zase dolgoročno želiš v življenju. Ljubezen ne izniči drugih problemov.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 04. Mar. 2010 13:04

Mahagonij napisal/-a: Samo zato, ker nekoga ljubiš, še ne pomeni, da je ta oseba to, kar zase dolgoročno želiš v življenju. Ljubezen ne izniči drugih problemov.
Žal res..

Leelaah, največ kar lahko sama nardiš, je, da se ukvarjaš s sabo in ponovno odkrivaš kaj te veseli kot posameznika, ne kot del para, tipa pa pusti pri miru .. sploh pa, 2x prej te že pustil, ti pa vedno nazaj letela? Mal več bi se pa lahko spoštovala..
Uporabniški avatar
KLEMY
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 12. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a KLEMY » 04. Mar. 2010 13:20

purple_rain napisal/-a:
Mahagonij napisal/-a: Samo zato, ker nekoga ljubiš, še ne pomeni, da je ta oseba to, kar zase dolgoročno želiš v življenju. Ljubezen ne izniči drugih problemov.
Žal res..

Leelaah, največ kar lahko sama nardiš, je, da se ukvarjaš s sabo in ponovno odkrivaš kaj te veseli kot posameznika, ne kot del para, tipa pa pusti pri miru .. sploh pa, 2x prej te že pustil, ti pa vedno nazaj letela? Mal več bi se pa lahko spoštovala..

Nimam več kaj dodat.. se popolnoma strinjam.
Don 't hurry. Don't worry. You're only here for a short visit. So don't forget to stop and smell the roses. Walter Hagen
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 04. Mar. 2010 14:38

trikrat te je pustil, in še vedno ne veš, zakaj?
sploh hočeš vedt al ti je vseen kaj si on želi od vajine veze?
katarinca_89
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a katarinca_89 » 04. Mar. 2010 16:44

jah..se je ćisto lahko vživeti v tvojo kožo..Tudi mene je treščilo, ker je bil vseskozi nor name in mi govoril, da sem oh in sploh, potem pa lepega dneva šok: sori ne morm bit s tabo, zaljubljen sem v drugo!? In to me je tako prizadelo, prizadet je bil moj ego..Obljubila sem si, da mu ne bom nikoli več oprostila, zanalašč sem se zapletla z enim z istega faksa, da bi ga nardila ljubosumnega..a vseskozi sem bila nora nanj in bi se mu bila takrat pripravljena takoj vrniti..Ko sem pa prebrala knjigo Pač mu ni do tebe, sem pa spoznala kakšno budalo sem delala iz sebe..res ta knjiga je svetovna, ti pomaga analizirati medsebojne odnose, kaj delamo ženske narobe v zvezah ipd.. Sedaj sem tako močna, da ga popolnoma ignoriram tudi na faksu ( sva sošolca) in čeprav večkrat poskuša spet vzpostaviti pogovor z mano, ga ne j**** pet posto.Pač bolje je tako.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 04. Mar. 2010 17:59

Ignorirat nekoga, ker mu pač ni do tebe in si delala budalo iz sebe, je pa malce otročje.

Leelaah, dal ti je dve šansi in ti bi hotela še tretjo. Če greš z nekom narazen, še ne pomeni, da ga nimaš rad. Jaz sem bivšega imela zelo rada, ko sem ga pustila, ampak sem vedela, da bo tako bolje za njega in za mene.
A goal without a plan is just a wish.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 04. Mar. 2010 18:59

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:24, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov