najboljsa prijateljica bivse punce...

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Pjeb
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 10. 2010
Kraj: koroska

Neprebrana objavaNapisal/-a Pjeb » 22. Maj. 2011 13:16

heh, po arhivu ste brskali...je nasel kdo mogoce Februarski Playboy, sem ga nekje tam zgubil?

Ta situacija je ze dobila svoj epilog. Tako kot sem ze napisal, take situacije so proti mojim nacelom...punco sem kar se da nezno zavrnil in odsel svojo pot... sicer mi je obljubila, da me ob prvi pravi priloznosti posexala, ampak to se ne bo zgodilo (to je prava "fat chance" ;))
Sem spoznal nekaj punc, ampak vse kvalitetne so ze srecno zasedene. :) Zadnja dva tedna sta bila se posebej zanimiva, sem mel kr guzvo zaradi oglasa...skoda da jih vecina v zivo ni to, za kar se predstavljajo po internetu.

Haha...avatar, dobro mi je sluzil za oglas...sem si ga moral se tu nastimat. Ko sem se slikal za avatar sem mel v mislih bol pridih "bondage" kot pa nasilje...Tiste najbolj zanimive so to tudi opazile...na kar sem ciljal ze na zacetku. Tako da, ce so mi zanimive bdsm igrice...se ne pomeni. da nimam visokih moralnih nacel.
Jaz sem tisti pred katerim te je opozarjala mama...
ampak oba dobro vema, da je nisi nikdar poslusala.
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 22. Maj. 2011 13:21

thx za poročilo. pa ne si determinirat možnosti z izjavami, da so vse kvalitetne že zasedene, ker to preprosto ni res. :D sej veš, kaj pravjo, ne? za vsak pisker se pokrovka najde, ni hudič, da je ne boš tut ti! :) sam mal je treba sprobavat pa je.
As your lover describes you, so you are.
Uporabniški avatar
Pjeb
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 10. 2010
Kraj: koroska

Neprebrana objavaNapisal/-a Pjeb » 22. Maj. 2011 14:02

Tu sem konkretno mislil tiste, ki sem jih spoznal od Februarja...se strinjam 100%...tudi kvalitetne so na "trgu", ampak take ne srecas vsak dan..."you have to slay a lot of dragons...before you get to your princess"...haha
Jaz sem tisti pred katerim te je opozarjala mama...
ampak oba dobro vema, da je nisi nikdar poslusala.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 22. Maj. 2011 19:51

Mene to ne bi zanimalo... In tudi če je on res ok prijatelj "bivšemu", bo tudi punco imel hote/nehote za kolegico. Moje mnenje :)
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 30. Maj. 2011 17:07

No, po moje ni res da so vse kakovostne punce zasedene, ampak če smo iskreni, večina kakovostnih punc pa je zasedena. In tu je zdej vprašanje, ali bo posameznik imel srečo in naletel na samsko in hkrati kakovostno punco za resno zvezo. Isto je z tipi. Hudičevo težko spoznaš kakega dobrega, samskega tipa, če imaš srednje visko merila. Definitivno pa so še zmeraj tudi za "dol past" tipi še na "trgu".
Uporabniški avatar
tigra
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a tigra » 30. Maj. 2011 18:07

kar se tice teme.. sem imela sreco, da sem hkrati z vsemi fanti spoznala se nanovo vse njegove prijatelje/prijateljice (no razen pri enem) in mi tako ni bilo vprasanje, ce se ohranjam stik z njimi al ne (itak, da ne).

kar se pa tice zasedenih fantov in punc pa kakovosti omenjenih.. osebno poznam kar ene par dosti kvalitetnih fantov ter punc, ene parim je dejansko situacija da so totalno SINGLE, blazno vsec in se temu ne mislijo kar tako odpovedat (pa so sicer res duse od cloveka, almost sanjski - ne govorim samo zato, ker pac prijateljujem z njimi) in pravijo, da ko bo prisel mimo res THE ONE, potem se bojo odpovedal samskemu stanu. bit kar z nekom, ker si "ze tok star", "tok casa ze samski", "da nisi sam", "da mas enga k te ma rad" itd., no o tem je pa brezveze razpravljat ane;))
living a life routinely can kill you at a very young age, a little bohemianism is good.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 30. Maj. 2011 18:17

Eh, mogoce jaz imam tako okolje, ampak deljansko poznam velik v redu punc, ki so samske in to par let, pravzaprav ne morejo dobit tipa za resno zvezo, nasprotno pa punce, bi rekla manj pridne, ki so bile moje sosolke, ki so si privoscile tut varanja, zmeraj so bile v zvezi in jih tipi obravnavajo kot boginje.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 30. Maj. 2011 18:21

Vedno obstaja nek razlog, zakaj je nekdo par let samski. In ljudje na splošno niso tako fajn in kvaliteten bf/gf material, kot se jim zdi, da so. To slednje je razvidno že iz nemogoče visokih standardov, ki jih iščejo pri potencialnih partnerjih.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 30. Maj. 2011 19:16

Dobiti partnerja in biti nesamski ni noben dosežek, to zmore vsak vsaj na kratek rok.

Dosti podn folka je v zvezah, dosti podn folka je samskega, dosti kvalitetnega folka je v zvezah in dosti kvalitetnega folka je samskega. Tu pravil ni.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov