najboljsa prijateljica bivse punce...

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 09. Feb. 2011 17:18

claire napisal/-a:*mala* in tvoj bivši in tvoj zdajšnji sta še najboljša prijatelja?

Jap, sta še vedno naj frenda. Sta tamala bratranca in sta že od malga skup.
Je pa res, da blo bolj on-off razmerje ene pol leta.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 09. Feb. 2011 17:45

^^ a si kar v isti familiji ostala. ;)
no saj tako še gre ja.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 09. Feb. 2011 18:10

claire, onadva sta bila skupaj na začetku faksa cca. 2 meseca. Ni bila ravno resna zveza s skupnim življenjem in otroki.
Sem pa vseeno prej pri njej preverila, kaj si o tem misli.
Feist.
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Feist. » 09. Feb. 2011 21:13

Jaz sem bivša najboljša prijateljica bivšega. S tem, da sem bivša prijateljica postala pred tem kot pa punca. :)

And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 10. Feb. 2011 9:58

claire napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:Jaz sem najboljša prijateljica bivše punce mojega fanta :P

a pa ste sposobni normalno funkcionirati naprej? imata vidve isti odnos kot prej?

pomoje je to ful odvisno od tega, koliko časa sta bila skupaj prijateljica in fant. kot je julia rekla, dva meseca res ni nič (ampak je vseeno treba preverit), če bi šlo za nekaj let, bi blo pa res čudno.
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 10. Feb. 2011 10:52

No, dobro, da nimam najboljše frendice :) . Imam dve zelo dobri in če bi se moj kdaj odločil biti z njima, mislim, da ne bi imela nič proti (v kolikor bi midva že končala :) ).
Bi me pa motilo, če bi to pomenilo, da se neha družit z mano, zaradi tega.
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 5. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 19. Maj. 2011 10:54

sirova štručka napisal/-a:js pa bivša prjatlca bivše punce mojega bivšega :lol:

Hehe tud js... :D lol
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 5. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 19. Maj. 2011 10:56

sirova štručka napisal/-a:js pa bivša prjatlca bivše punce mojega bivšega :lol:

Hehe tud js... :D lol
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 19. Maj. 2011 14:14

Jz sem bivša znanka od bivše punce (čeprav jo on ne računa kot punco) mojega tipa, čeprav nista bla dolg skup, ampak vseeno. :P

In ja, meni ne bi bilo prav da bi katera moja prijatlica, bla z moji tipom, v primeru če bi se midva kdaj razšla. O bivši prijatlici in mojem tipu pa niti ne razmišljam, ker vem da mi tega ne bi naredila.
Dola
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Dola » 19. Maj. 2011 18:58

Mislim, da so tak odnosi v redu.
Saj se nič ne tiče bivšega partnerja (skupn je le najboljši prijatelj)

:P
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 20. Maj. 2011 3:10

Pjeb napisal/-a:Jebemti moj moralni kompas...

Tvoj avatar in "moralni kompas" mi ne gresta skupaj.

Tvoj avatar mi da mislit, da si ravnokar nekoga po betici in ga boš zdaj povezal z izolir trakom in spravil v prtljažnik... :)

Pjeb napisal/-a:tako pa lezim sam v postelji in bulim v telefon.

Ne komplicirat, pokliči žensko in pojdita ven.

Pjeb napisal/-a:Nic, grem spat...jutri pa v lov za eno, ki bo zasencila obe...potem bo vse boljse :)

Fat chance.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 20. Maj. 2011 4:19

čuftika napisal/-a:In ja, meni ne bi bilo prav da bi katera moja prijatlica, bla z moji tipom, v primeru če bi se midva kdaj razšla.

Meni bi blo pa popolnoma vseeno, razen, ce bi ga se prebolevala, v tem primeru mi ne bi bilo ok. Drugace pa naj bosta skupaj in naj se mata fajn. Ce se ujameta bolj kot sva se midva hvala bogu, naj bosta srecna in bom vesela za njiju. Jaz sem itak srecna z drugim, tako da ne vem zakaj bi me moralo brigat, s kom je zdaj moj bivsi. Prijateljica pa tudi zna sama presojat in me ne rabi sprasevat, ce je lahko z mojim bivsim. To velja za vse moje bivse fante, moram pa priznat, da mi verjetno ne bi bilo vseeno, ce bi prijateljica bila z mojim mozem, v primeru, da bi se midva kdaj locila, ampak z njim imam itak zvezo na visjem nivoju kot sem jo imela s katerimkoli bivsim.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 20. Maj. 2011 9:27

Ja, sej ti dam prav, ampak zveza je lahko na visokem nivoju, tut če dva nista poročena, sam v razmislek :)

Moja prijateljica ima tipa, ki je bivši od njene sedaj že bivše prijateljice, pa vem da ji je ona full to zamerla, čeprav je ta ženska mela res veliiik tipov in si je v glavo vtepla da morjo skor vsi tipi bit njeni oz. čakat na njo :x Kar malo egoistično razmišljanje.

Jz se ne zapletam z bivšimi od mojih prijateljic in zato pričakujem isto od njih. Ker načeloma so lahko samo problemi potem, redko kdo ima razpucane pojme, prebolelega partnerja in tak naprej...

Že to da sem znanki "prevzela" njenega tipa, čeprav sta onadva končala, preden sva midva sploh pomislila da bi bla skup, že tko sem v njenih očeh ziher neka bitch, sam se sploh ne sekiram, ker imam čisto vest. Nism jz kriva da je moj ni hotel, zato ker mu je skos nekaj lagala. In potem je najlažje obtožit punco, ki začne hodit s tvojim bivšim po relativno kratkem času.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 20. Maj. 2011 9:42

čuftika napisal/-a:Ja, sej ti dam prav, ampak zveza je lahko na visokem nivoju, tut če dva nista poročena, sam v razmislek :)

Se strinjam, nisem rekla, da neporoceni pari ne morejo imeti take zveze. V mojem primeru je moj zakon dost boljsi in kvalitetnejsi od vseh prejsnjih zvez (pa ne bi bil odnos nic slabsi, ce ne bi bila porocena), zato sem izpostavila, da mi edino za sedanjega ne bi bilo ok, ce bi bila moja prijateljica z njim.
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 20. Maj. 2011 11:26

Pjeb, kako kaže z lovom?
imaš kak update na tvoja februarska spraševanja?
As your lover describes you, so you are.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Google Adsense [Bot]