Najbolj smesne prigode v postelji (brez komentarjev)

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
shiry
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a shiry » 08. Maj. 2006 22:47

Midva sva pa bla pr meni doma in sexala na moji takrat še skoraj novi postelji. Ko je blo največ akcije se je postlca zlomla, čeprav nekega pretiranega skakanja ni blo (čist se je razsula :D )! Pristala sma na tleh in po minuti smeha nadaljevala :P
aneta***
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 7. 2006
Kraj: tam nekje

Neprebrana objavaNapisal/-a aneta*** » 28. Jul. 2006 14:11

Ko sem bla še študentka sem v Lj imela najeto stanovanje in en vikend me je prišel obiskat fant (običajno sem bila za vikend doma), pa glih akcija, ko pozvoni na vratih. Mi2 sva ostala kr v postelji, saj sva menila, da če ne odpreva bodo itak šli. Ampak ne, kmalu zaslišiva ključ v vratih, takoj sem vedela da je lastnik stanovanja. Tolk hitro sem se oblekla, da sem pozabla zapret zadrgo na hlačah (tangic pa itak nism utegnila oblečt!) Groza!!! :oops: Pa še fant ne bi smel bit tam, ker mi je že na začetku povedal, da ne smemo met obiskov. Na srečo ga ni opazil, ker ko je videl, da sem jst doma, je kr kmalu odšel. Sicer ne vem kaj si je mislil, da sem delala, ampak zdaj je itak vseen. :eek:

Druga smešna, ki se mi je zgodila pa je blo ko sva z bivšim fantom seksala na eni jasi pri belem dnevu, pa se kar naenkrat tam znajdejo štirje lovci. Hudo!!!! Ne vem, če mi je blo še kdaj tako nerodno! :oops:
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 28. Jul. 2006 16:02

Ja men se je valda tud že zgodil, da mi je lulika prdnla :oops: , ampak to sam pr bol grobmu al pa hitrmu seksu.
Pa krč me tud skor zmer zagrab v nogo, če sem ful zrajcana...ni mi jasn, zakaj se to dogaja!?
Enkrat, k sva pa z bivšmu seksala pr men doma, je pa kr moja mami uletela v sobo...kill me!!! Na srečo sva bla vsaj pokrita, če ne bi še lih fajn vidla rit od mojga bivšga :D
Uporabniški avatar
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 7. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a muffin » 28. Jul. 2006 18:13

Js sm mela pa eno sceno zadnč-lih sva bla v akciji-sred kuhne, js naslonjena na pult, glasna kt še nikol,k je pozvonil! Sam zapela sm si hlače in letela odpret...sm misnla, da me bo kap!! :eek: Pred vrati pa cela moja familija! Js sm misnla, da se bom u zemlo ugreznla!!! :( Ampak še zmer upam, da niso nč slišal!
Uporabniški avatar
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 5. 2005
Kraj: Litija

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MiSsY¤ » 28. Jul. 2006 22:52

moja pojstla je tut tok skripala da so naju zihr se sosedi v sosednji bajti slisal tko da zdej spim samo na jogiju.
Smesnga ni nc posebnga, tko k pr ostalih, uni cudni prdci, jz se jih sploh ne morm navadt.
On pa spi na pogradu - uspodi - in tm sexat je prava umetnost, jz cist usakic dobim kko busko, tko da kdr sva pr njemu prakticirava sam - jaz uspodi sex :lol: .......
Uporabniški avatar
Scaramouche
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 10. 2005
Kraj: In the middle of nowhere

Neprebrana objavaNapisal/-a Scaramouche » 30. Jul. 2006 15:41

Heh. Midva z bivšim pa sva se pred 3 tedni na morju odpravila sexat na streho enega hotela, ki je imel na vrhu jakuzzi. Akcija popolna, zacne mu prihajat in me v navalu strasti potisne pod vodo. Ko sem mahala z rokami in ga tepla ter praskala po hrbtu, da bi prisla do zraka, je model mislil da to delam zato ker mi bo prislo. Nevede me je skoraj utopil. Ko sem mu povedala, da ni blo ravno tako kot se mu je zdelo, se je skoraj pogreznil v zemljo. :)

Se ena. Smo bli v kampu in midva prideva v sotor pijana kot mavre. V trenutku sva ze bila slecena, jaz na njemu itd. V alkoholni omami pozabiva da sva v sotoru, postaneva neverjetno glasna, vzpodbujava se v angleskem jeziku (da so ja vsi razumeli). Zjutraj pa odpreva zadrgo, pa naju vsi sosedu full cudno gledajo. :) Sreca da smo sli naslednji dan domov :)
Bye, Bye***
Uporabniški avatar
incognito
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 11. 2004
Kraj: Mb

Neprebrana objavaNapisal/-a incognito » 31. Jul. 2006 21:01

Mama je bil zdaj dva tedna na morju in midva seveda skoz skupaj pri meni doma. Pa valda zvečer akcija, obema se zlušta doggy style. Nekje vmes se je moj malo ustavo, da bi zadihal (vse skup kakšna sekundica), jaz pa sem se hotela ta čas malo popraviti v položaju. Ravno v tistem trenutku, ko sem prestavljala roki sem in tja, pa moj zopet v akcijo, me potisne naprej, men je valda zmanjkalo ravnotežja in bi skoraj kušnila stranico postle, moj pa pade name.
Sledil je smeh, sicer sva se spravila nazaj v akcijo, ampak je še ves čas šlo obema čist najbolj na smeh. :D
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 31. Jul. 2006 22:58

No z mojim trenutnim tipom hodva pač bolj tko na skrivaj..razlog je tak bolj oseben...no skratka..on živi z s svojim bratom pa še s parimi kolegi...in kadar brat dela sva midva pr njemu in pač... :P ja no uglavnm njegov zgornji del postelje ful škripa...reees ful...in kadar on recimo na pol sedi in se naslanja na stranico jst sm pa na njemu, se to fuuul sliš...tko zihr po celem fletu ker so stene ful tanke..in zihr usi k so takrat doma vejo, kdaj midva porivava :? aja pa ta njegov brat je njegov sodelavec in men ga je učasih tok bad sploh pogledat..k se spomnm da je verjetno on ta škripanje ceu večer poslušu pada ni meu pojma da sm to jst :D :lol:
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
beepsi
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 8. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a beepsi » 01. Avg. 2006 14:04

Mene je pa moj bivši enkrat peljal na romantic weekend v luskan apartma v hribih.. vse super, jaz sem vzela s seboj svileno spalno srajcko, sexy tangice itd... za nepozaben večer...
Potem sem bila tako prehlajena, da sem komaj seksala (zaradi kaslja in smrkanja), ko sem pa zaspala, pa sem smrčala kot en star mornar... je šel revež spat kar dol v dnevno sobo :eek:
Sem bila res sexy za znort :lol:
freak angel
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freak angel » 02. Avg. 2006 21:14

jst tut vem eno...sam ni se men nardila..moji frendici k mi je povedala...sta se tip(k ga folk glih ne mara...sam babe ful padajo na njega) pa frendica spravla u šotor pa u akcijo tkoj...frendica je bla pa že fuul pijana...ji je pa slabo ratal...mu je pa vn ušla kozlat....pa folk k je tm okul stav je ful mislu d ji je zarat njega slabu ratal pa je mogla zarat njega kozlat...pa je ful čudn zgleda...pa usi so ga po zajebaval"haha baba kozla zarat tebe...le kva si ji tazga naredu!"....hehe lol..ful je blo hecen :lol:
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 08. Avg. 2006 19:28

Enkrat ko mu je prišlo mi je ravno v oči špricnil. Joj kako je peklo.

Druga dogodivščina, da je sredi akcije stopila njegova mami v sobo. Midva sva bila oba zatopljena v "delo" in takrat sploh nisva opazila. Naslednji dan mu je pa rekla, da ima simpatično punco (takrat me je prvič videla). Joj kako je bilo men narodno, ko sem jo spoznala :oops:
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 09. Avg. 2006 13:14

Enkrat je moj brat skor vdru not...pol sm pa mogla tko na hec use obrnt (k je mlajši)..joj sej od takrat naprej sm ga naučila da vedno in za vsako malenkost potrka :lol:
Za dežjem vedno posije sonce!!
Uporabniški avatar
beepsi
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 8. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a beepsi » 09. Avg. 2006 17:27

Joj, meni je bilo tudi enkrat nerodno, ko sva neki pričala z bratom in je naneslo na enga bivšga, ki je bil pri meni gor v sobi v bajti večkrat... In brat prijavi: Ja sej, takrat je pa pojstla kar dostikrat škripala, hehe. Je bil kar gajsten tip... :oops:
Uporabniški avatar
BlueGirl1983
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 10. 2004
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a BlueGirl1983 » 16. Avg. 2006 12:00

prigoda No1.: S tipom sva bila v avtu, sredi največje akcije, ko me kliče mama in vpraša kje sem in kdaj pridem. "Ja, mami, sem na pijači, pridem kmalu."

prigoda No.2: Sexava na vikendu, kjerje zelo nizek strop. jaz zgoraj in itak sem se butala z glavo ob strop. Pa mi reče, da mi bo kupo čelado. :D

prigoda No.3 in 4: Sex sredi travnika, na dekci, vzdušje popolno. Dokler ni prišel kmet z vilami in naju začne preganjat in se dret na naju. In: sex na travniku, spet popolno vzdušje... Razen mravelj. Ena mi je zlezla v uho. Boli ko svinja!
Ti bodi Zrak in brez tebe jaz, Ogenj, ne morem goreti...
In jaz, jaz naj bom Ogenj in brez mene se ti, Zrak ohladiš.
Uporabniški avatar
black_lady
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a black_lady » 28. Avg. 2006 20:15

lol :D tudi mene je enx sredi največje akcije klicala mama kje sem,...
sem se še kar dobro znašla ker sma mela neko glasbo v ozadju pa sem rekla da sma v kinu :)
pa tudi v strop sem se že rukala :D tak čudno da nisem luknje nardila,... :oops: :D
Kar ne zmore hudič - to zmore ženska!

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov