Najbolj smesne prigode v postelji (brez komentarjev)

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
diamantek
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a diamantek » 15. Avg. 2005 14:12

Pri meni ni bilo ravno pri spolnem odnosu. Ko sva bila na dopustu, sva bila zvečer na balkončku-romantika na vrhuncu in ko sva se začela malo muckati, sem dala pobudo, da greva noter v sobo, tisti večer sem se počutila kot prava zapeljivka, prva sem vstala in ko sem šla proti vratom balkona sem se zaletela v šipo ( moj dragi je zaprl vrata zaradi komarjev) in se sesula po tleh kot največji norec. V glavnem toliko sva se smejala, da se nisem mogla skoncentrirati na nič in sva sve skupaj preložila na naslednji dan.
Uporabniški avatar
Nu$k@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nu$k@ » 07. Dec. 2005 17:50

mi smo bli pa enkt v hribih v nekem vikendu kjer je elektrika na sončne celice, uglavnm elektrike je zmankal in smo bli ob svečah, in greva js pa lubi gor v eno sobico kjer sm mela js moje stvari. v sobi sta ble dve ločene postle in pač je bla tema in se vrževa na eno... uglavnm bla sva lih pri stvari, ko sma opazla d se na drugi postli neki premika, in je biv en kolega čist prbit, pa je sam ustov pa reku... A RES NISTA MOGLA V DRUGO SOBO? midva res v smeh, gadn nama je blo mal... sam pač se zgodi :)

enkt sma pa v avtu nek ob nekem vikendu k smo mel žurko potem smo se pa premaknili v disko. in midva sva ob 4h zutri šla po avto in sva tam sexala (odprta okna, naglas) k sva misnla d ni nobenga več pri vikendu, ko sam enkt vidva d se je pred vikendom luč prižgala in sta dva pospravlala... sva sam zaprla šipe, dokončala v tišini, pa se odpelala :) najbl gadn mi je zato k sta unedva točn vedla kdo sva midva in onedva sta od mojih staršov kolega :) sam sta oblubla d nousta nič povedala :)

pa enkt sva seksala v avtu od kolega... in poj zju3 k smo šli midva pa kolega in njegova prjatlca se kopat, je reku d bi lah saj kondom za sabo pospravla :) sva čist pozabla :)
Uporabniški avatar
t-e-a
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 2. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a t-e-a » 19. Dec. 2005 17:55

Nama se zgodijo same take norčije ... enkrat še predn sva pol zares seksala, se nama je zgodil tole - jz sm pršla k njemu, končn se nama je use uskladil (čas, njegov tamav je spal ...) in sva sred predigre in oba totalno zagreta, pa to nj bi blo prvič ka nj bi spala skupi in kaj se zgodi ... jz dobim obiske tko dva tedna prezgodi :roll: to je pa dojeu ka je pač tipov po temu predelu in pogleda roko pa ta usa krvava ... in me še zdej zmeri zjbava če ženske pač ne vemo teh stvari, pa ne čutmo kdaj bo kej pršlo, men pa še zdej ni jasn kako, ker sm pou ure pred tem še bla v kopalnc in ni blo nč, pa trebuh ni bolev ...
Pa še tko sploh nism čutla, sam smejat se je začeu pa roko mi je pokazov ... men je blo tko nerodn :oops: :oops: :oops:
Sam dobr da je tok razumljiv pa tak srčk in me zdej zmeri sprašuje ko sm bouna kako sm pa če mi kej prnese, pa če kej rabm, kt da bi bla na smrt bouna ;)
Tko da zdej se samo še smejiva temu :D pa jz mal zardim zravn :lol:
Uporabniški avatar
peach27
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a peach27 » 21. Dec. 2005 10:15

Glede na to da sva z mojim že ful lep čas skupaj, se nama je že marsikaj dogodilo, ampak zmagala je pa 100% ta dogodivščina.
pred poletjem sva se z mojim "ponovno" zaljubla, pa sva se hotela malo znoret :wink:. Ker je pri nas vedno nekdo v hiši, sva prosla prijatelje, če odstopijo vikend za en večer. Brez problema. Razen da je treba prižgat sveče, ker ni elektrike v hiši. Super, yeah romantiiika. že ko sva se pripeljala na ta malo bolj odročen kraj (pa sej vsi vemo, kje ponavadi stojijo te vikend hišice :D), sva najprej pokvarla sex enmu parčku v avtu pred hiško, heheh...No, v glavnem, sred akcije, oz že bolj proti koncu, jaz kar naenkrat neki voham, pa kaj tako smrdi, ko da bi se neki smodilo... mamma mia!!! Pogledava, pa vidva, da se je užgal povšter. Fak, hiša pa vsa lesena. Sej več ne vem s čim sva pogasila, sam spomnim se pa dragega kako je mahal z nečim po povštru. hahahaha Mater sma :flamingdev: , sva skor bajto zažgala... :lol:
DANGER!!! Next mood swing: 5 minutes
Uporabniški avatar
SETA II
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 12. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SETA II » 22. Dec. 2005 13:15

Midva v šotoru, pa pride ena avstrijska tetka tm iz dveh prikolc stran pa začne neki se lomt v angleščini pred šotorom če lahko odparkiramo njen avto ker ne morjo pridet ven. In direkt med tem, k sva se midva glih dobr ogrela :lol: Sploh nisva vedla da nama kdorkol hoče kej povedat sam naenkrat je bla pa zgleda že ful blizu šotora, kokr da se je sklonila in čaka da ven prideva, tko se je slišal. In pol res, jst se zavijem v kouter, tip počas previdno odpre zadrgo od šotora in una teta čist rdeča v glavo tm direkt pred vratci čaka pa naju ful besno gleda :oops: Katastrofa od babe :D
"Bogovi nas spoštujejo, kadar delamo, ljubijo pa nas, ko plešemo."
pizamca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a pizamca » 29. Dec. 2005 18:49

Midva s fantom sva šla enega lepega, vročega poletnega dne na kolesarsk izlet do bližnjega jezera.
Na pol poti sva postala rahlo potrebna ter zavila s ceste v bližnji gozdiček. Ko sva si lepo naštimala brisači na tla, se slekla in začela z akcijo, se je od nekje prikazala ena čebela in me začela obletavati. Najprej sem mislila,da bo šla stran ampak je vztrajno letala proti meni, tako da sem že začela panično mahati proti njej in končno vstala ter letela stran...seveda gola:) No, na srečo sva bila nevidna drugim očem (upam vsaj!), ker ne vem kaj bi si kdo mislil,ko bi videl nago najstnico paničarit po gozdu!
Seveda se ta dogodek ni končal, kot bi se moral, bo pa verjetno "seks", ki mi bo ostal najbolj v spominu:)))
magpie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a magpie » 01. Jan. 2006 23:09

...
Zadnjič spremenil magpie, dne 20. Jun. 2011 17:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiavanna » 03. Jan. 2006 17:43

Zadnjič spremenil Tiavanna, dne 15. Okt. 2009 17:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
-=beiba=-
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a -=beiba=- » 06. Jan. 2006 17:34

:D no, zle sm se spomnla ene dost smešn :D čprou men ni bla nč kej preveč smešna, sam smo se pa dost prerežal zdej na ta račun. z lubijem se namakava v banji, obrnjena tko, da se gledava. pa se jaz potopim v vodo, vznak, da sem si zmočila lase, bla sem na tisti strani k je pipa :? in on me zategne z nogami, da bi me potunku, jz pa valda hitr 'skoč' nazaj in direkt BUUUM u pipo!!!:cool: :? uglavnm, buška, praska. pa tko na začetku sploh nč, pol pa orng praska ratala pa to... in pol sva se še neki zafrkavala, pa me njegov tamal pošprica po faci in direkt na ranco... oooo fak kok je pekl :D

pa zanč se on lepo ukvarja z mano, men konc paše in pol me začne sprašvat: a ti paše? a ti paše? na vsake 10 sekund, se je začel zafrkavat. no, jasno je, da pol z mojimi užitko ni blo nč k sm se začela smejat :D
....non sholae sed vitae discimus....
Uporabniški avatar
t-e-a
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 2. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a t-e-a » 07. Jan. 2006 19:42

Zadnjič enkrat sva bla pr njemu in naju je poželenje napadlo pred vhodnimi vrati v stanovanje in najhuj je da majo pr njemu v bloku steklena vrata
In skratka v navalu strasti, ko sva midva počela kar sva počela :knuddel: sva dol z vrat potegnila tud tisto zaveso, ki je gor in tako so naju gledalci lahko čist jasn vidl čez steklo v vratih :(
Sj ne da sva opazila vse skupi šele ko je enga čist do vrat zanesl in je senco delov ... čist podn :nixweiss: ... sam moje reakcije v takih resnih trenutkih so pa zmeri take, da se smejat začnem in mi je vse smešn ...
Pa gledala sta naju pa dva tipa, pomoje kšna door to door prodajalca :?
Uporabniški avatar
Nu$k@
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Nu$k@ » 13. Apr. 2006 19:10

js mam pr vsakmu sexu minimalno en krč v podplatu al pa na prstih na nogah in morm prekint k res boli! in enkt je blo lih mal pred tem da mi pride, me zgrab krč in nism mela nč od orgazma ;( pa enkt sva s bivšmu v čisti temi kr smo bli v enmu vikendu k ma štrom na sončne celice in je zmankal štroma. in k mu je pršlo nism lih vedla kam je špricnlo pa se nism nwem kaj sekirala, zju3 pa grem dol, eni so že pil kavo pa to, pa mi ena reče kaj mam v laseh... in sm mela čist posušeno spermo, in to kr tak dobr šop las :) pa isto na tisto noč je med sexom prletela notr moja sestrična nj ji dam njene čike k so bli v mojmu pulovarju in je ful z ihto notr prletela pa iskala čike... ko je ugotovila da sva gola se je kr hitr vn pobrala in ji je blo koj jasn zakaj se gre...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 13. Apr. 2006 20:31

ko sva sexala pri njemu v sobi na tleh in sm bla jst zgorej in sva se prevračala da bom jst spodej..ko sm se hotla uležt sm se s polnim šusom butnla v omaro z glavo...pol sva sicer do konca sexala, ampak me je še ene par dni pol glava bolela... :?

pa isto se mi je zgodilo s čigumijom...med predigro m ga nalimala na njegov trebuh, kao da ga bom pred sexom odlimala.in sm ga pozabla, pol pa še veselo skakala po tistm čigumiju in nevem kajše vse..tko d aveste kje vse ga je mel...še na luleku.... :D
Uporabniški avatar
Nu$k@
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Nu$k@ » 08. Maj. 2006 16:46

najbl grozna stvar se mi je pomojem nardila... učer sva bla pri mojem lubiju ki ma ob postelji comp, preko web cama sva se pogovarjala z njegovim prijatlom, ko je napisov brb, sva se mal lupčkala in je naneslo na sex... čez čas pogleda on na ekran vidi oranžne barve okenček, in je pisov.... nj počas nehava itd, potem pa je prekinil(GLEDAL NAJU JE PREKO WEB CAMA). GROZA RES....
Uporabniški avatar
Spelina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 7. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Spelina » 08. Maj. 2006 16:50

zanč sva z lubijem bla all hot and sweaty about it...in je pač muca k sva nehala spuščala take ''prdce'' da se je še on smeju, pa ponavad se ne...ampak tist je blo pa res too much... in me je pol prašu od kod prhaja...in jz...it sure aint from my butt :wink:
Uporabniški avatar
tayra
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 2. 2006
Kraj: zasavje

Neprebrana objavaNapisal/-a tayra » 08. Maj. 2006 21:14

prejsn vikend sva bla z lubijem prpraulena za akcijo, ampk blem k so meli moji starsi obiske in njegovi tudi, tak da nisva mela placa... :cry: pa sva se odlocla da greva v avtu... in res midva u pouni akciji pa rece lubi kok je dobr, da se mu kr vrti :eek: .... pa js tak gledam... pa recm men tud!! prou use se je premikal.. cez 20 sekund pa bum... očitno sva pozabla rocno dat, k sva letela u kanal...
tayra

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov