Najbolj smesne prigode v postelji (brez komentarjev)

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
_badgirl_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a _badgirl_ » 12. Jul. 2005 11:46

smo mel en privat party...jst moj tip pa še en parčk..pa tko frendica pa njen tip gresta u drugo sobo..pa naju pustita u dnevni sobi da bova tm pac "spala" :twisted: ..no in jst pa moj lubi cela ogreta, slečena nakar uleti u dnevno un frend kao je pršu pit...jst sam smeh moj lubi pa tm deke čez metu pa sam uno faaaak, on cev resn jst pa skor iz kavča padla od smeha :oops: :lol:
taht's just the way i am.....
volkulja
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a volkulja » 14. Jul. 2005 11:12

Sem bila na morju... s kolegico... pa srečava enega v redu tujca :eek:
Bil je zabaven... čeprav ga nisva čisto nič razumeli. Ga popeljeva v najin šotor; in midva začneva... kolegica se umakne.
Seveda potem začne natikati kondom (hotel ga je sam!), pa se mu je tako mudilo, da je hotel na hitro in mu kondom zdrsne s penisa... se odbije v šotor in naravnost na njegovo faco.....
Sem se tako smejala, da od tistega seksa nič ni bilo... :lol:
Videl sem angela v kamnu. Klesal sem, dokler ga nisem osvobodil. (Michelangelo Buonarotti)
Uporabniški avatar
Bluegirl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Bluegirl » 14. Jul. 2005 11:29

Joj kuzki :lol:
Jaz sem rekla, da ne bom sexala pred mojim...pa je bla zadnjic prehuda sila, pa enosobno stanovanje, pa bomo vsekali kvikija, itak se mi je mudilo...Pesica je lepo zvekala svoje palcke. Potem pa je ona nizka postelja, meni zacne prihajat, se zacnem dret, ona pa takoj prileti, jaz med tem odprem oci in vidim njo, kako me zmedeno gleda, kaj se pa deres, kaj pa ti je. Sem se zacela tako smejat, ona pa na posteljo, pa zacela fantu rit lizat. Mislim, da se pri sexu se nisem tako nasmejala.

Ampak je res smesno, odpres oci, pes pa te zablojeno gleda :D s tackami na postelji.
Meow
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 14. Jul. 2005 11:46

Haha ritko je tut mojemu 1x psička polizala. :D Da ne omenjam, kolikokrat so naju zasačli na vseh mogočih mestih, opraskanega hrbta, kolen itd., da me je 1x skoraj utopil (se je malo preveč razvnel :wink: ), ostalih malo bolj pocastih zadev,... Vsega se sploh zdaj ne morem spomnit, podrobnosti pa ne povem. :D :wink:
tady
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tady » 20. Jul. 2005 7:43

Moja tamala tudi spušča razne glasove po telovadbi. Par let nazaj sva bila na morju v hotelu in seveda jutranja akcija. Nakar sobarica trka po vratih in prosi če bi lahko uredila sobo, ker ima menda precej dela. Moj takoj v hlače jaz pa samo minico gor. Tako sobarica po sobi sem in tja, ko izpod moje minice začnejo prihajati čudni glasovi. Sobarica se je samo nasmehnila in na hitro končala svoje delo.
Uporabniški avatar
punisher
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 3. 2005
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a punisher » 20. Jul. 2005 16:53

no meni se tudi kako leto nazaj zgodilo nekaj "cudnega", zdej se temu smejeva sam takrat pa ni bilo nic kaj prijetno :P

seksava ko nora na postelji, polozaj je bil rahlo cuden ampak je ful sedlo in v trenutku, ko je meni zacelo prihajat me je v desni nogi zagrabil krc in to na ful (nikoli prej me ni zagrabil krc) ... upam da si lahko predstavljate kako zgleda, ko se drzis za nogo, se zvijas od bolecin, medtem ti pa "nekaj" med nogami sprica :D ... se 15 minut po tistem sem lezal zvit na postelji :( pa se drugi dan me je noga bolela, ne privoscim nikomur :P
Uporabniški avatar
Mrs. Habibi
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 7. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Mrs. Habibi » 20. Jul. 2005 17:16

Men in mojmu se je pa tak naredlo da nama je ful zapasal k sva se lih vozila iz morja in sva zapeljala v najblizje grmovje in zlezla na zadnje zice... Tej pa midva puno v akciji pa se zacne avto premikat, ko je pozabu rocno zategnit... :) predstavljejte si paniko kko midva najprej vsa zagreta, pol se pa zacneva grebst kdo bo rocno zategnu ko sva bla lih nek sred klanca.. :) :oops:
Uporabniški avatar
cosmy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cosmy » 20. Jul. 2005 19:35

enkrat je moj bivši tip zamolčal, da mu je pršlo (sva bla še začetnika), in pol tko naenkrat njegov tič zdrsne vn vese mehek, un pa...jest sm že polhn - takrat sm bla ful besna - zej mi je pa smešn, ker ni blo nbenih posledic

pol z sedanjim lubijem naja je zasaču njegov fotr, hvala bogu sva bla u taki pozi, da me ni vidu nč, k pol bi umrla od sramu...

enkrat sva bla na eni žurki, pa sva se šla mal igrat vn u avto, pa naju je en frend slikou čez šipo...hvala bogu je bla mal zarošena.
Peek-a-boo!
Uporabniški avatar
girlika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a girlika » 21. Jul. 2005 20:24

jaz vam bom samo en nasvet dala ;) hehe...pač midva sma z mojim enkrat probala malo z smetano eksperimentirat...in on si je dal na svojega jaz pa sem to lizala...za tem pa je svojega (sicer že polizanega) dal v mojo tamalo...in en teden sma imela "čohalico"...tak sma poimenovala...v glavnem vse naju je srbelo :D tak da...smetane ravno ne uporabljajte ;) hehe :lol:
I´m like a bird
nogica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a nogica » 25. Jul. 2005 16:23

Haha, kako je moj sošolc sexu ... Čist je biu pijan (maturantski izlet pač), in med sexom ji je reku: SAM MAL ... obrnu se je stran in faaajjnn pobruhu sosednji jogi, pol sta pa nadaljevala :D
Sej pol je reku, da bo vedno sexu, samo k bo trezen :D
hoyden
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a hoyden » 28. Jul. 2005 14:11

no, jaz sem enkrat bruhnila, ker mi ga je pri oralnem predaleč porinil... :box:

pa enkrat se na skupnih ležiščih ne nekem vikend žuru z enim malo vžgeva in še preden sem uspela zlesti nanj, mu je že prišlo, pa me je vseeno malo pošprical, tako da se je bilo potrebno obrisat. In v temi se pač nič ne vidi in prvo, kar je bilo pri roki je bila jakna enga drugega kolega.... :stumm:
Uporabniški avatar
miss_kitty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 7. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a miss_kitty » 31. Jul. 2005 17:26

blo je na neki zabavi,na vikendu in se mi2 odlociva za enega hitrega v eni majhni sobici, (v kateri ze itak vse razpada)...in ravno med akcijo naenkrat "buummm" postla se je zrusla-si morte mislit v kak smeh sma prasnila :lol: ! In da se je nekaj "podrlo" so slisali tudi vsi ostali v spodnjem stuku in takoj prisli pogledat (na sreco sma bla zaklenjena),...ampak itak so vedli da si nisma brala zgodbic za lahko noc, da pa postla ni vec primerna za spanje pa so tud kaj kmalu ugotovili :oops:
Just dance!
krfjolca
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a krfjolca » 31. Jul. 2005 17:43

No ja, najbolj smešno do zdaj mi je blo včeri - nama je kondomček notri ostal in sem se pol pol ure matrala, da sem ga ven dobila ...

Zdej pa sam upam, da ne bo kakih posledic in se bom glede tega smejala tudi čez devet mesecev :cry:
_aimee_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 8. 2005
Kraj: SG

Neprebrana objavaNapisal/-a _aimee_ » 04. Avg. 2005 12:30

js sm bla pa enkrat na morju z mamo, njeno kolegico pa njenim sinom... pa sma ga z tipom že parkrat srala..Pol pa midva sama v bajti ,pa kr neki, pa js njega ful po hrbtu opraskam, da je biu cel rdeč pa poln hrbet rdečih prask in pol panika,kk se bo kopal, ker mame nista smele zvedet. In se je pol žrtvoval za oba in se 2dni ni kopal, dokler ni izginlo :roll:
Zadnjič spremenil _aimee_, dne 14. Dec. 2005 13:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
maru
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a maru » 10. Avg. 2005 20:58

Men je mama sam 1x rekla, da nej dam radio mal bolj naglas, ker res ni treba celi hiši vedt, kdaj sexava. jao
Čudovito je bilo, da so odkrili Ameriko, še bolj čudovito bi bilo, da bi jo zgrešili.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Google Adsense [Bot]