Najbolj smesne prigode v postelji (brez komentarjev)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 234 prispevkov
• Stran 3 od 16
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16
Naslednja
-
catty - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 4. 2005
- Kraj: primorska kjer je vedno sončk, tud kdr ga ni
gremo žurat s kolegicami, pol pa ena izgine in ko je ura za jt domou jo gremo iskat, ker je nikjer ne najdemo gre ena še mal ob cesti in tam zagleda avto, skoz okno pa noge vn štrlijo nc jasno
gre naprej in vidi da so noge od koga že....prijatelce, ja no in tko se približa, pa mal pokuka, ženska pa ravno neki po ustih obdeluje in ko jo zmoti, da je že ura za domou, vzame stvar vn in odgovori, sam mal da končam, ti pejd kr naprej. in tko je pršla vsa iz sebe k nam in nam to povedla
svašta
gre naprej in vidi da so noge od koga že....prijatelce, ja no in tko se približa, pa mal pokuka, ženska pa ravno neki po ustih obdeluje in ko jo zmoti, da je že ura za domou, vzame stvar vn in odgovori, sam mal da končam, ti pejd kr naprej. in tko je pršla vsa iz sebe k nam in nam to povedla
svašta
- zalaL
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 3. 2005
Midva z bivšim sva bila pa enkrat v toplicah in sva šla v jacuzi, vodica fino brbota blo nas je bolj mal notr in midva se lotiva. Končno ga spravi notr glih začnem uživat in kar naenkrat se je brotanje ustavilo, on pa na meni pa kar nadaljuje z akcijo.
Mislim, da sem spremenila vse barve kar jih je mogoče.
Mislim, da sem spremenila vse barve kar jih je mogoče.
- kiss kiss
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 5. 2005
- Kraj: ljubljana
jaz sm bla pa enkrat z enmu mudelom v avto v enem gozdičku ob cesti(sam ni bla tok prometna)...jaz že napol naga totalna akcija...un tud že čist slečen...totalno hudo...se tm lupčkava,uzburaja :knuddel: napetost je naraščala k mi ga lih skor že notr da pa vidva eno luč k svet v avto...o my god jaz sm mislila da me bo kap zadela...in kdo je bil-policaji valda-so kao samo preverili če je vse ok!mana je blo tok sram:oops: da sm se skor v zemljo udrla!tip je pa še full znoru in kapsa nahrulu če on tud njemu slučajno tkole v spalnico udera..jaz sm si pa sam milila da naj bo tih P***a že itak sm se skor v zemljo udrla-k bi se vsaj!!!ojoj kok je blo bad...sam pol pa smeh valda
-
-=beiba=- - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 5. 2005
aja, sei res
men je prjatlca glih zanč rekla da je en njen frend meu punco pr seb pa sta seksala in je ona pol pozabila tangice pr njem k je bla u miniču.. in pol je pršou njegov očka domou pa ga praša kai je počel, pa mu reče: -ja učil sm se. -pa še kj? -ja, pa psa sm pelu na srehod. -sam to? -mhm
in pol mu fotr pokaže tiste tangice k jih je najdu .. tipčk je samo pa reku: ne vem.. baje pol ni naredu mature ...
men je prjatlca glih zanč rekla da je en njen frend meu punco pr seb pa sta seksala in je ona pol pozabila tangice pr njem k je bla u miniču.. in pol je pršou njegov očka domou pa ga praša kai je počel, pa mu reče: -ja učil sm se. -pa še kj? -ja, pa psa sm pelu na srehod. -sam to? -mhm
in pol mu fotr pokaže tiste tangice k jih je najdu .. tipčk je samo pa reku: ne vem.. baje pol ni naredu mature ...
-
dash - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
no a veste une letvice pod postlo..no jst ne vem koko jim je ratal ampak med akcijo so na desni strani use dol padle miva pa tud
pa k sm bla mlajša se je takratni tip glih začel neki igrt z mojo tamalo pa brt not uleti midva ga pa sploh nisva opazla brt me še vedno zajebava na to temo
pa k sm bla mlajša se je takratni tip glih začel neki igrt z mojo tamalo pa brt not uleti midva ga pa sploh nisva opazla brt me še vedno zajebava na to temo
- monicque
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 5. 2005
- Kraj: tam kjer je moj srčk
no sej tale moja stvarca na začetku (sva glih dobr začela hodt) sploh ni bla smešna ampak mi je blo ful nerodn... sam vseen:
sva pršla iz poroke vsa horny tak da skočva midva v njegovo sobo, pa se nama njegova majhna postlca podre....mal smeha... se preselva v dnevno in veselo nadaljujeva, uživava in v prepričanju da ni nobenga doma sva pač zelo glasna... pa se zjutraj ko prideva na kavo oglasi njegova mama...da naj drugič le bolj potiho da bodo drugi lahko spali...
sva pršla iz poroke vsa horny tak da skočva midva v njegovo sobo, pa se nama njegova majhna postlca podre....mal smeha... se preselva v dnevno in veselo nadaljujeva, uživava in v prepričanju da ni nobenga doma sva pač zelo glasna... pa se zjutraj ko prideva na kavo oglasi njegova mama...da naj drugič le bolj potiho da bodo drugi lahko spali...
-
La*Perla - Debatorica
- Na forumu od: 25. 3. 2005
to je bila pri meni ubistvu predigra,ampak ok
on je ležal, jaz pa poleg na kolenih, on me je pa spenkal po ritiki in kr naenkrat me tko mal močneje po riti udari in mene odnese čez njega in se zvrnem s postle dol direkt na tla.
In itak, on se je smeju še cel dan kao, kako me je loh tolk odnesl.
on je ležal, jaz pa poleg na kolenih, on me je pa spenkal po ritiki in kr naenkrat me tko mal močneje po riti udari in mene odnese čez njega in se zvrnem s postle dol direkt na tla.
In itak, on se je smeju še cel dan kao, kako me je loh tolk odnesl.
*Diamonds are forever*
-
pupica20 - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2005
- Kraj: maribor,postojna,tržič
nama se je tut že postla podrla! Ne enkrat ampak dvakrat! Prvič se je sam na pol no pol drugič pa čis! Zaj pa spiva na tleh na jogijih! Ja no punce bomo mogle mal mn akrobacij
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
-
¤MiSsY¤ - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Litija
To ni moja prigoda, ampak mi je ena frendica povedala k je njej en frend reku, lohka da ni resnicna, sam men je smesna........
En model je dam prpelu kr eno punco..... ok vedu je kako ji je ime, drgac pa pac kr ena..... in tko gresta se dol dt u špajzo, medtem k so starci doma. Tm valda ful mal placa....... pa on njo začne...... pa prau da ne bi brez kondoma pa prau a lohka u rito ? pa je rekla ja in model gre do fotra c ma kko kremo za u rito in pol mu je dala..... hehehe
drgac je pa najbl smesna una..... z enim jebaćem mestnim..... pa zacne eno pač natepavat.... pa tko ona ful: a si ga ze dou notr ??? on pa ze vs busy
al pa iz enga filma je odlom..... k en tip ful zadovoljuje svojo punco oralno ona pa ne uziva lih ful pa tko bere zravn revijo, pa on pol gre u kopalnco, ona pa se kr neki vzdihuje oh pa ah, pa on pride nazaj - predstavlite si pogled na svojo punco ob reviji k vzdihuje oh pa ah smehi
En model je dam prpelu kr eno punco..... ok vedu je kako ji je ime, drgac pa pac kr ena..... in tko gresta se dol dt u špajzo, medtem k so starci doma. Tm valda ful mal placa....... pa on njo začne...... pa prau da ne bi brez kondoma pa prau a lohka u rito ? pa je rekla ja in model gre do fotra c ma kko kremo za u rito in pol mu je dala..... hehehe
drgac je pa najbl smesna una..... z enim jebaćem mestnim..... pa zacne eno pač natepavat.... pa tko ona ful: a si ga ze dou notr ??? on pa ze vs busy
al pa iz enga filma je odlom..... k en tip ful zadovoljuje svojo punco oralno ona pa ne uziva lih ful pa tko bere zravn revijo, pa on pol gre u kopalnco, ona pa se kr neki vzdihuje oh pa ah, pa on pride nazaj - predstavlite si pogled na svojo punco ob reviji k vzdihuje oh pa ah smehi
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
sva bla na morju in lih tko med "jutranjo telovadbo" en pozvoni na vratih nama pa nč jasn! no hvala bogu, da sva bla lih dobr fertik, k sva poj v isti sekundi k je pozvonil že slišala kako en odklepa vrata no v tem moj dragi res skoč dol s pojstle nekak, zame je blo že prepozn sm sam eno deko napol nase zvlekla k sm bla valda čist naga... in v tem se na vratih pojav SOBARCA!!!
sam je hvala bogu tut zlo hitr obrnila, tko da nobenmu več ni blo jasn kaj se je zgodl
sam je hvala bogu tut zlo hitr obrnila, tko da nobenmu več ni blo jasn kaj se je zgodl
- burt
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 6. 2005
Še moj dogodek. Ko sem pred leti v študentu na žuru sfondlal sošolko, sva se seveda zaklenila v sobo, zunaj pa je bil žur. In je za enega zmanjkal stol, pa se je odločil priti ponj v sobo. En kolega pa je vpil, "nehodi not, ne hodi not", ta pa ja bil že močno nacejen in je tako močno potisnil vrata, da je dila iz pantov padla dol in je odprl vrata. Midva sva bila takrat še v predigri in je tip rekel, "ah, saj še nista začela" in se je mirno primajal v sobo, vzel stol in odšel ven.
Druga pa je bila glih pred nekaj tedni, ko sem bil z intimno prijateljico na jasi ob Krki v avtu. Tako sva se razvnela, da nisva nič slišala. ko sva opravila, sva še malo ležala in se crkljala, pol pa je kar naenkrat mimo naju jaso zapustil velik zelen terenc. Pogruntala sva, da je med akcijo pripeljal mimo naju (v travi sva videla sledove gum, ni imel druge poti, pred tem ga pa ni bilo), počakal na konec predstave in se je potem, ko je videl, da še nikamor ne greva, naveličal čakati. Pol sem zvedel, da je tisto fejst ribiška lokacija.
Druga pa je bila glih pred nekaj tedni, ko sem bil z intimno prijateljico na jasi ob Krki v avtu. Tako sva se razvnela, da nisva nič slišala. ko sva opravila, sva še malo ležala in se crkljala, pol pa je kar naenkrat mimo naju jaso zapustil velik zelen terenc. Pogruntala sva, da je med akcijo pripeljal mimo naju (v travi sva videla sledove gum, ni imel druge poti, pred tem ga pa ni bilo), počakal na konec predstave in se je potem, ko je videl, da še nikamor ne greva, naveličal čakati. Pol sem zvedel, da je tisto fejst ribiška lokacija.
- Ruslana
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
Ja, verjetno mi bo kdo zameril, ce iskreno priznam svojo najbolj smesno izkusnjo, ampak... V bistvu je bilo kar malce zalostno, ker je bilo smesno samo meni. Hodla sem z enim tipom in ko sva hotela prvic skupaj 'potelovadet', sem jaz obnemela ob pogledu na njegovo 'premozenje' (kje pa je? ). Saj se mu nisem v faco smejala in sva stvar nekako speljala do konca, ampak takrat in nikoli vec...
Saj drugace je moje mnenje, da je tehnika bolj pomembna od velikosti, ampak v tem primeru pa...
Saj drugace je moje mnenje, da je tehnika bolj pomembna od velikosti, ampak v tem primeru pa...
-
**ReD*cHerRy** - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 6. 2005
sva sexala pr njemu doma...poza pasja od uzadi..ojoj kr na smeh mi gre -totalna akcija...in sva bla na postelji tko jaz sm se za rob držala in sexsava že tko bl na hard in me tko full zabuli in sm se spustila(avtomatično)in sm z glavo prletela v rob postelje...in jaz valda v jok ..predn je on dojel kaj je sploh blo sm že po vseh štirih kobacala v kopalnico...pol mi je led prnesu!!!posledice:totalno ogromna buška na čelu k je pol valda modra ratala!jaz sm mislila da sm si glavo prebila-hvala bogu da si je nisem!in potem doma mamici razlagat ...to je pa druga zgodba!!!
-
TrIxI - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 5. 2005
- Kraj: ...
hahahaha..eni kolegici pa se je neki cisto norega zgodilo....so se sli nek romanticen sex s sveckami in use super..u dnevni sobi na kavcu...in sredi usega se je ena sveca prevrnila in zavesa se je vzgala in na koncu so rabli skoraj gasilce klicat
Prvi neprebran prispevek • 234 prispevkov
• Stran 3 od 16
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]