Najbolj smesne prigode v postelji (brez komentarjev)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 234 prispevkov
• Stran 14 od 16
•
Prejšnja
1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16
Naslednja
- reelle
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 6. 2008
no pri men je blo pa tak da sva se razmetavala po celi sobi, delala vse in svasta, uglaunem dvignu me je in postavu na okensko polico ( zivijo na mirnem kraju in s tiste strani ni bilo nobene hise, nicesar)..moj se je naenkrat zaceu smejat, in se naslonu name..men ni blo nic jasno, sem pa hitro ugotovila da so dobili obisk in mu je en druzinski prijatelj veselo mahal na okno.. bilo me je tako sram da nisem si upala niti pridit pozdravit dol, no mojmu se je pa zdelo to blaznooo smesno
- Pussy_ka_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2008
jaz pa mam kr neki cajta že novo postlo in ta nova postla fuul ruži..ne da bi škripala ampak tak čudno ruži.. in ko sma sexala je ružla tak da sma se začela smejat pa sma vzela odeje pa se na tla spravla ampak na tleh na odeji se je fuul drselo in je blo kt da bi plavala in pol na 1x moj meni reče da rabi odmor kr mu je skup pado in pol sma se oba smejala kr se nama je v letu pa pol to vse prvič zgodlo
-
Schmetterling - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 8. 2007
v srednji šoli med nočnjo vožnjo po Franciji ... poln avtobus... sem ga oralno
na žalost nism mogla dokončat k bi blo preveč reskerano... no sam opazu pa ni nobedn nč
enkrat v mojem stanovanju v lj... med seksom sva mela rolete dol (k se vidi na dvorišče) k pa sva nehala in sm bla js že oblečena moj lubi pa še ne,
sm šla pa lepo do okna pa dvignla zaveso v tistem pa zagledam direkt pred oknom oba lastnika k se jima je odprl lep prizor - moj tip sred sobe k se še ni uspel oblečt... ejeeeeej
na žalost nism mogla dokončat k bi blo preveč reskerano... no sam opazu pa ni nobedn nč
enkrat v mojem stanovanju v lj... med seksom sva mela rolete dol (k se vidi na dvorišče) k pa sva nehala in sm bla js že oblečena moj lubi pa še ne,
sm šla pa lepo do okna pa dvignla zaveso v tistem pa zagledam direkt pred oknom oba lastnika k se jima je odprl lep prizor - moj tip sred sobe k se še ni uspel oblečt... ejeeeeej
-
z-majči* - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
°Catherine.] napisal/-a:neki najbol groznega kar sm čula do zdej..
na kolegovi šoli sta se dva odločla it na wc fukart..
in sta šla analno probavat...
in ka se je zgodil???
ko je dau un tiča vn je meu na glavici olupek od graha!!!
hahahahahahaha..šee dans se cepam..
baje je un tip to celi šoli razglasiu..in se je ženska prepisala na drugo šolo..
šejm da ni večjega=/
Za to punco pa grahek sm pa tud jst slišala... bogaaa
-
Eli** - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 7. 2008
- Kraj: Domžale
Midva sva pa seksala pr men doma..js sm bla gor... in js ne vem kako se je to zgodl...ampak bla sm čist u devetih nebesih in lih k sm dožvela orgazm, mi je očitno popustila moč v rokah in sm z glavo usekala ob rob pojstle...tko počl je fuul, js sm mela pa še dva dni buško
- tashykaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 7. 2008
- Kraj: Novo mesto
1x je moja frendica razlagala kaku sta njena frendica pa tip sexala pr njemu doma. ko sta končala , je pol počla pojstla. pol ga je pa fotr klicau č lohka to delata bolj tiho (tastari so bli doma), pol je blu pa njej ful nerodnu
-
x-girl-x - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 7. 2008
- Kraj: Primorska
Ej ma tle so pa usekane use te zgodbice sm prebrala skor dihat več nism mogla
Ma k se še jst kašne moje spounem pa še jst povem sej sexala sm že lih use pousod sam takih k so tle pa še ne:):)
Lahko da se tudi meni postelja podre ko bo tip h meni spat pršu:)
Ma k se še jst kašne moje spounem pa še jst povem sej sexala sm že lih use pousod sam takih k so tle pa še ne:):)
Lahko da se tudi meni postelja podre ko bo tip h meni spat pršu:)
-
xxwoman - Debatorica
- Na forumu od: 9. 6. 2008
Enkrat sva bla v nekakšnem čudnem položaju in ga nikakor ni mogel dat not... sploh ni našel luknje Potem pa sem mu začela govorit toplo, toplo, ne ne, mrzlo... ledeno... ne tja, tam bo zmrznil... topleje... vroče, vroče... ajs... pazi, da se ne bo spekel... In potem se je začel ful režat in sva lahko nadaljevala šele po desetih minutah
-
*Pinki* - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 7. 2008
Tale pa tud ni lih moja, pa tud smešna ne vem če je...
Sm slišala od kolegice da sta njena znanka pa njen tip enkrat analno, no in ko je njen dragi svojga uzeu vn, se je ona (upssss) podelala kr pred njim.
Sj pravm, men ni smešn......
Sm slišala od kolegice da sta njena znanka pa njen tip enkrat analno, no in ko je njen dragi svojga uzeu vn, se je ona (upssss) podelala kr pred njim.
-
_lady_bird_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
- Kraj: Maribor
dogodek, ki se pa je meni vtisno v spomin, pa je blo med seksom. Lubi hoče sprobat nov položaj, na sredini sobe je mel vlko gumjasto žogo. Dvigno me je, neso tja in sma probala na žogi. Na enkrat se je žoga spodpelala, Jaz sem končala na eni strani žoge, on pa na drugi.
Sklep: Žoga je preveč okrogla in mehka za kakršnekoli podvige!
Sklep: Žoga je preveč okrogla in mehka za kakršnekoli podvige!
- dayweed
- Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 8. 2008
*Pinki* napisal/-a:Tale pa tud ni lih moja, pa tud smešna ne vem če je...
očitno ne kontrolira mišice zapiralke
- sospechosa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 8. 2008
- Kraj: ljubljana
enkrat sm bla pr bivsmu sama doma(oce naj bi bil cew vikend uzun, njegova zena pa na eni poroki al neky podobnga dalc stran) pa sm sla iz sobe naga v kopalnico ko sm si roko umivala in je oce prsu nazaj pa hotu it na wc...:S:S hvala bogu ni nc vidu k je takoj vrata zapru pa se opravicu .....
nism si upala vn iz kopalnice dokler ni moj bivsi prsu pome pa mi povedu da je njegou oce su iz stanovanja:P:P:P cakala sm kaksih 5' ki so se mi zdeli cela vecnost sam zdj so smehi :P:P
nism si upala vn iz kopalnice dokler ni moj bivsi prsu pome pa mi povedu da je njegou oce su iz stanovanja:P:P:P cakala sm kaksih 5' ki so se mi zdeli cela vecnost sam zdj so smehi :P:P
Prvi neprebran prispevek • 234 prispevkov
• Stran 14 od 16
•
Prejšnja
1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]