Najbolj smesne prigode v postelji (brez komentarjev)

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SSarchy » 06. Maj. 2008 7:19

Z mojim bivšim sva se v nekoliko pijanem stanju čist pohotna znajdla na kuhinjskem lesenem stolu (on je sedel, jaz pa horuk nanj), čist sva bla huda :wink: (jaz sem se tm kot kakšna erotična plesalka zvijala po njemu, kar mi seveda v treznem stanju nikoli ne bi uspelo), ko se je nenadoma zlomila noga od stola in sva oba popadala po tleh. No, od tega 'erotičnega' sexa potem ni blo nič, sva se pa še nekaj časa na kuhinjskih tleh smejala dogodku..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a rdeče vrtnice » 06. Maj. 2008 11:38

mojmu je pa enkat zapasal d si bo use ogledau...in mi je dau noge v ginekološk položaj in si use ogledvav pa komentiru kao en star dohtar :D
enkat sva pa sexala so bli pa prsotni taki smešni zvoki in ceu sex joj sva se smejala... :D :lol:
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
Cranberries
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 4. 2008
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Cranberries » 12. Maj. 2008 8:21

Enkrat sm se nategovala z enim tipom v avtu na neki gozdni poti. malo stran pa je bila ena tak, rahlo prometna cesta. In midva sva bla v akciji, pa jaz slučajno pogledam, da neke lučke proti nama svetijo. me zagrabi panika.. sva se v sekunda dvajset oblekla in pogleda tisti tip v vzratno ogledalo.. in kaj je videl.. :razz: policaje v civilnem avttu, ki so hotli nama zatežiti in so se zaradi zagnanosti :lol: zapeljali v jarek :razz: in tako sma lahko srečno, brez nevšečnosti ušla :twisted:
Marcela123
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2008
Kraj: Štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a Marcela123 » 12. Maj. 2008 11:52

ko sva se ljubila v avtu, je padu mobitel z poličke na tla in se pri tem sprožil ter poklical naključno številko, ta naključna številka je bil njegov znanec, ki je vse slišal, posnel in najine užitke predvajal dalje. SRamoootaaa!!
Always look on the bright side of your life.
Nuna
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nuna » 12. Maj. 2008 19:08

Midva sva se pa enkrat pošteno napila in se šla pol tuširat, kjer sva se spravla sexat...kar pa ni bla preveč dobra ideja, ker itak noben od naju ni mogo normalno stat in itak je še spolzko vse. In pol sexama nakar meni spodrsne in padem iz bane nazaj direkt na rit in se poleg še kresnem v bide, ki je namontiran poleg bane, tak da sem padla med bide in bano...zraven sem pa potegnila še celo zaveso in štango na kateri je bla zavesa namontirana. Hvala bogu se mi ni nič hujšega zgodlo, mela sem samo celo desno nogo plavo pa na hrbtu malo potolčeno, drgač pa nič hujšega. Sem mela srečo, ker bi se lahk pošteno potolkla takrat :?
no pol sem se pobrala, se stušala do konca in sva šla sexat na posteljo
:)
Uporabniški avatar
kAtz
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a kAtz » 12. Maj. 2008 19:23

mi smo ga pa enkrat pili pr kolegu, k je biu sam doma, in pol smo se odločli, da bomo kr tam spali. In js pa en, k ž lep cajt neki mama, se odločima, da se dobima sred noči, da noben nebo vedo.. Bla sma pa oba tk pijana, da je blo res hudo. No in prvo se zaklenema u kopalnicom je blo pa spolzko in sma potrgala vse zavese, pa pometala dou vse šampone, zrawn pa probala ostat tiha.. :)
Pol sma se pa prestavla v otroško sobo od kolega, ampak je bla pojstla tk mala, da nikakor nisma mogla sexat, pa sma tk pou na tlehi pa pou na mizi..
Naslednje jutro pa ustanemo, pa je kolega sam priš do mene, pa reko, da bi pa res lahko bla bol tih, če sma že probala neki skrivat, drgač bi nama pa lahk on zakonsko postlo posodo.. Pa mal me je blo sram..
....Thousands of years ago, cats were worshipped as gods.Cats have never forgotten this.....
°Catherine.]
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 6. 2008
Kraj: Havaaii;)

Neprebrana objavaNapisal/-a °Catherine.] » 13. Jun. 2008 22:36

men se je pa 1x zgodl,da je tipo meu u ustnci uhan s špico..
tamala mi je skor žvižgala tak je blo fajn..nebesa vam pravim..
sam pol je bla pa fora..da je blo to tak intenzivn,da se mu je špica odšraufala in jo je zgubu...po sexu pa sma ko nora iskala špico, kr drgač se mu lahka lukna zaraste takoj..in seveda..1. možna lokacija..moja tamala=))
°Catherine.]
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 6. 2008
Kraj: Havaaii;)

Neprebrana objavaNapisal/-a °Catherine.] » 13. Jun. 2008 23:07

neki najbol groznega kar sm čula do zdej..
na kolegovi šoli sta se dva odločla it na wc fukart..
in sta šla analno probavat...
in ka se je zgodil???
ko je dau un tiča vn je meu na glavici olupek od graha!!!
hahahahahahaha..šee dans se cepam..
baje je un tip to celi šoli razglasiu..in se je ženska prepisala na drugo šolo..
šejm da ni večjega=/
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 13. Jun. 2008 23:40

_t'mala_ napisal/-a:to kar se je nama zgodl se mogoče še ni nobenmu....
mi2 lepo se spravlama k stvari in jst lepo se uležem pa tak moj začne pa tak sj veste..in jst sm kr glasna ...ene 2sobe stran pa splnica ...in pol moja mat pride pa sm potrka mi2 tih ratava pa prav da nej bol potih da nemorta spat..če že morva da nej manj stokam...mi2 sva se sm smejala....mat pa tut še pol ceu tedn..hehe

uff to ej skor vsakičč.če ne starci pa gdo druh :oops: :oops:
prevečt akih prigod v teh dobirh 2 letih :D lohka ceu seznam napišem hehe
drgač naju pa ne ustau nč..pa magar če nisva sama v postli :D boli me sam je se mava mi2 fajn :cool:
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 14. Jun. 2008 9:01

°Catherine.] napisal/-a:men se je pa 1x zgodl,da je tipo meu u ustnci uhan s špico..
tamala mi je skor žvižgala tak je blo fajn..nebesa vam pravim..
sam pol je bla pa fora..da je blo to tak intenzivn,da se mu je špica odšraufala in jo je zgubu...po sexu pa sma ko nora iskala špico, kr drgač se mu lahka lukna zaraste takoj..in seveda..1. možna lokacija..moja tamala=))

zanimivo :D
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 14. Jun. 2008 9:02

[quote="°Catherine.]
ko je dau un tiča vn je meu na glavici olupek od graha!!!

baje je un tip to celi šoli razglasiu..in se je ženska prepisala na drugo šolo..
šejm da ni večjega=/[/quote]

o bad! :eek:
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 14. Jun. 2008 10:19

:roll:

Res otročje. Kot da tip ni vedel, kam tlači svojega tiča?? Ne vem, kaj bi bila tukaj sramota? Pa pol to razlagat okol? Men je tip debil, ne vem zakaj bi moglo bit bejbo sram? (razen očitnega dejstva, da se je ukvarjala s totalnim debilom)

Drugače pa nimam nobenih prigod v postelji sploh. Nažalost :lach:
Uporabniški avatar
xxwoman
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a xxwoman » 14. Jun. 2008 12:12

enkrat sva bla pri meni doma ravno sredi akcije, pa je njemu stalno zvonil mobitel... saj se ni hotel oglasit, ampak ko kar ni nehalo, je res že mislil, da je kaj nujnega... ampak jaz se nisem pustila motit in sem kar nadaljevala... oralno... in potem je pogovor zgledal tako:
On: Mami? Sem še na treningu, smo malo podaljšali...
Mami: Kaj pa ti je? si v redu?
On: ja, seveda, nič ni... samo kolegi me ciljajo z žogo, ker klepetam med igro :lol:
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 14. Jun. 2008 12:40

^hahah

nekit azga se je tut nama zgodil :D
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 14. Jun. 2008 12:46

Jaz sem se spomlna šeene smešne prigode

Bili smo na nekem slo. festivalu, kjer se tabori; oz spi v šotorih.

Popoldne smo se šli kopat, mi2 sva si zaželela malo samote in sva se (kot ponavadi :D )zaprla v moj šotor, mokre kopalke sva pa pred šotor zmetala.

Ko so prišli njegovi kolegi nazaj, so nama kopalke obesli na vhod od šotora... In potem tako midva slišiva eno mojo kolegico, ki je šele prišla in smo bli zmenjeni da deli šotor z mano... Pa vpraša zunej, katero je moj šotor, da bo dala stvri notr... Pa en kolega prbije: Ja tist k se skos trese pa maje da se lahk kopalke na njem sušimo...
Midva sva se sam režala notr :D

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov