Najbolj smesne prigode v postelji (brez komentarjev)

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
princes semika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a princes semika » 05. Nov. 2007 16:19

stanovanje si delim s 4 cimri in z enim od njih sva bluzila, nisva dejansko hodla ampak sva bila skus skup... nato, vsa se z pomočjo omame odločila, da bova imela spolni odnos, oba v polni akciji se slačiva,... nato se on vstane in pobere moje in svoje hlače ter jih zloži in da na stol....
do seksa nisva prišla, saj je moral po hitrem postopku zapustiti mojo sobo...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 05. Nov. 2007 20:40

:D
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 17:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
black_lady
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a black_lady » 05. Nov. 2007 21:05

mi2 nimava nevem kakih komičnih scenarijev.samo se je pa že nama zgodilo da se nama je postla zrušla pa nama je tudi blo tak smešno da nisma mogla niti nadaljevat :D pa je nisma mogla sama popravit tak da je mama si verjetno mislila za kaj se gre.điz res mi je blo nerodno :oops:
Kar ne zmore hudič - to zmore ženska!
rose8
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a rose8 » 11. Nov. 2007 13:18

midva sva tko ležala na trebuhu in on je bil na meni... ravno sva zaključila s seksom in jaz sem skrčila nogo in se dotaknila njegove ritke, hehe fant se je tako ustrašil da je skočil s postelje... rekel je da je ravno tuhtal če sva zaklenila vrata in je mislil da je v sobo prišel moj ati in ga prijel za rit...
heheheheh, kolkrat se smejiva zaraed tega...
_t'mala_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a _t'mala_ » 11. Nov. 2007 15:13

to kar se je nama zgodl se mogoče še ni nobenmu....
mi2 lepo se spravlama k stvari in jst lepo se uležem pa tak moj začne pa tak sj veste..in jst sm kr glasna ...ene 2sobe stran pa splnica ...in pol moja mat pride pa sm potrka mi2 tih ratava pa prav da nej bol potih da nemorta spat..če že morva da nej manj stokam...mi2 sva se sm smejala....mat pa tut še pol ceu tedn..hehe
ninčika***
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ninčika*** » 12. Nov. 2007 20:04

ja mojm j pa enkrat počla kožca na tiči, k sm se preveč nabila gor, k kožca š ni bla dost raztegjena ...tko da punce previdno
Uporabniški avatar
*lady bug*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 6. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a *lady bug* » 12. Nov. 2007 20:34

rose8 napisal/-a:midva sva tko ležala na trebuhu in on je bil na meni... ravno sva zaključila s seksom in jaz sem skrčila nogo in se dotaknila njegove ritke, hehe fant se je tako ustrašil da je skočil s postelje... rekel je da je ravno tuhtal če sva zaklenila vrata in je mislil da je v sobo prišel moj ati in ga prijel za rit...
heheheheh, kolkrat se smejiva zaraed tega...

joj tle sem se pa toook nasmejala :D da ga je ati za rit prijel.. :rofl: mi2 pa nimama nekih ful smešnih situacij. No standard je že, da se on vedno z glavo v mojo omaro zaleti :D pa moj mlajši brat naju je že kr enih parkrat skoraj zaloto..vrata so bla zaklenjena, mali pa mislo not prit :D pol je pa kr neki začel kaj sva delala pa neki, mi2 pa ful smeh :P
rose8
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a rose8 » 13. Nov. 2007 17:13

še eno sm se spomnila, in sicer. jaz imam sobo pod spalnico svojih staršev! in najina postelja je na začetko zelo škripala in se je slišalo k njima v zgornje nadstropje. ampak fora je v tem da tudi njima škripa postelja in se je slišalo k nama. :D
in potem se pritožujemo in zafrkavamo drug drugega.
pa seveda gremo se kdo bo hujši...
kmalu potem sva posteljo popravila da ni več škripala namreč mami ni mogla spat!
:D :D :D
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 06. Dec. 2007 22:46

ja jst drgač nimam glih posteljne vragolije,ampak se je zgodil na morju k sva na pomolu pa sva se skoz preobračala pa sva kr naenkrat u vodo letela.Šok totaln,sma naju ni ustavl :twisted:
Uporabniški avatar
tejchaaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 12. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tejchaaa » 13. Dec. 2007 21:59

hmm velik prigod je, ampk tale ni bla v postelji. bla sva v kampu, šotor, oba totalno razgreta, laufafa gor v šotor. sva si dala duška, v šotoru notr čist mokro, po stenah šotora dol tekl, ful vroče. stopva vn iz šotora, okol pa ljudje in naju postran gledajo in pripomba "tale šotor se je pa tresu še huj kt d bi burja pihala" :oops:
Uporabniški avatar
**majcy**
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 10. 2006
Kraj: Okolica Lj.

Neprebrana objavaNapisal/-a **majcy** » 16. Dec. 2007 13:07

Js pa te drobne "nesreče " sploh ne jemlem tok resno, vedno se pol začnem sama seb smejat če kej narobe nrdim .
Tko kot včeraj zvečer; glih na postli sva se mečkala, pa sm rekla da morem nujno lulat, pol me je pa kr s pojstle na tla porinu( ne grobo !), hh - kaj mu ni blo jasn.
enkrat sm se z glavo v strop butnla, ko sm bla na njemu( strop je bil poševen ), enkrat sm se z glavo v rob postle udarla. :oops: :oops: :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 16. Dec. 2007 14:06

:oops:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 7:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
**majcy**
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 10. 2006
Kraj: Okolica Lj.

Neprebrana objavaNapisal/-a **majcy** » 16. Dec. 2007 15:18

Spomnla sm se še tega; :oops:
Bla sm pr bivšem doma, pil smo ga in spoznala nej bi njegove prjatle.
Šla sva v sobo in začela sexat. Kar naenkrat pridejo 3 je frendi v sobo in se postavjo okol postle in začnejo pet in igrat na kitaro. Tip pa glih na men, hvala bogu se me ni kej dost vidl k sm koute nase vlekla k nora. :oops: :D
MonaLisa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MonaLisa » 16. Dec. 2007 17:30

Midva sva se eno zimo odločila, da bova v avtu. In sicer ob eni cesti, ki pelje na hrib, na mjhnem parkirišču, pozno zvečer. Se odpravva, z dekco pa musko, parkirava in začneva... In se kar naenkrat za nama ustavi en drug avto!! Midva pa seveda panika, se hitr oblečeva in gledava kaj se dogaja. So bli pa eni tipi k so zgleda pohal :lol: Pa sva se hotla čim prej pobrt od tm, je blo pa vse poledenel in sm komej spelala rikverc! Bi šla kmal dol med drevesa... Je mogu jt fnt vn avto porint :D
Uporabniški avatar
succubus
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a succubus » 05. Maj. 2008 19:53

midva sva podrla pojstlo pred nekje enim tednom. najprej je počla ena letvica pol pa še druga :D ampak sva že vse nazaj poštimala :D :D :cool:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov