Najbolj smesne prigode v postelji (brez komentarjev)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Danza
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 8. 2007
No jst mam macka doma in ponavad ga vedno zapreva tko da ne more v spalnico ker name je cudn ce naju gleda ampak se je naucu vrata odpirat tko da sva se neki igrala s smetano in sm mu jo namazala po njegovmu in v tistem pride moj mack (k naravnost obozuje smetano) in je zacel lizat to smetano js sm mislna da me bo pobral od smeha in sm ga komi stran spravla. Mislm, da mi ni treba oment, da zdj macka vedno zapreva tko da ne more nikakor pridt u spalnico.
-
jasmine - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 10. 2007
Jst sm bla enkrat s tipom v avtu, tko na enmu hribu, pa tko se prpelje en avto, pa se ustavi, pa tko zenska potrka na okn, pa uno naju sprasuje kje se tuki dol pride s hriba, mene je pobral od smeha, še dobr d nisva bla še čist v akciji haha
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Midva sva šla pa enkrat z avtom tko v naravo pa blo je res ful snega in sva misnla, da bova mela mir in da v takem vremenu ne bodo ljudje ven hodil, pa še blo je bolj na samem, nakar pride ena gospa mim...midva pa v avtu slečena in začne gledati skoz šipo in nekaj časa tam stoji
No, potem je le šla, midva pa tud kmalu za tem
No, potem je le šla, midva pa tud kmalu za tem
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Midva pa sva bla u moji sobi( se gre po stopnicah dol z dnevne, umes pa je še od brata soba), ki je brez vrat (fotr ni dokončal dela )in ker brata ni blo sva šla u akcijo. No in končava, se še mal menva naga pa to in kr naenkrat čujem nekoga it po stopnicah, bla pa je moja mama, ki je lih nesla speglana oblačila v naše omare. Ooo fak, midva pa sam tiho pa si metala za obleč. Mama je pa čula da je nekdo notr in sploh ni pršla u mojo sobo, ampak mi je sam zakričala, da mam svoja oblačila na bratovi postlji! O fak, mene je blo tko sram! Pol mi je pa še rekla, da ni vedla, da sva dol (ker če ve sploh ne pride dol, pridna mama) in da je nekej čula, pa raje ni pršla, ker kaj ona ve, kaj midva delava. Jez pa: Ja kaj čva delat! Haha!
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
zanč enkrat se midva cartava z lubijom pa mam jz tko use pod odejo razn ritko k mi jo je pač božu pa mau masiru pa tko ..in tko uleti mt (nikol kr ne uleti, zmer potrka če že) in sam tisto aa oopss jaa jz pa sm tist v trenutku use pod kovtr pa še moj zravn lol čeprou je biu on oblečn še v boxarce..ampk čist reflexno se je še on 'skriu'
-
Lady_Violet - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 10. 2007
Mi2 sva glih zadnjič bla pri enmu vrtcu v avtu, okol 11ih zvečer, tko sredi tedna je blo..in sva bla že skor čist slečena pol pa uleti intervencija in je mene skor kap zadela, ko je tipson s tisto lučko not posvetu v avto!
Pol sva se na hit zrihtala pa odpelala
Pol sva se na hit zrihtala pa odpelala
- Smetka_
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 9. 2006
Midva sva zanč pač imela nek položaj,ki je obema ful všeč, je pa tak da pride v tamalo dosti zraka....In potem sem pač nenamerno ene dvakrat prdnila no,takrat se je še smejal...jaz pa tud no pol pa pač,sem pa prov zanalaš,ker mi je reku kaj prdiš pa se začel smejat,sm mu pa rekla sj ne namerno,pač gre zrak vn in pol sm pa PROV ZANALAŠ prtisnla najbl tisati zrak ven da se je slišal en nagravžen prdd sva takoj s seksom zaklučla! haha...Ja no meni se je zdelo smešno,njemu pa totalen turn off...Kaj čmo.Se pa nisem zarad tega sekirala
-
Triia* - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 11. 2007
- Kraj: lj
jst sm pa enkrat med seksom iz biusim zaspala=)... meickn alkohola pa zgodnja jutranja ura...njemu se je p res prevec dal...je blo tko da sva seksala p sm zaspala in ka sm se zbudila je se kr vztraju...hmm,mogoce sm p sam zakinkala?=) dobr da ni opazu tega...zgleda je se mal vec spiv kukr jst...drugac pa odsvetujem seks pod vplivom alkohola(ali cesa druzga).
-
Killah_babe - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 10. 2007
..no ena moja kolegica mi je povedla, da je njen kolega pač oralno svojo punco zadovoljeval in pol tko pride ven u park in ga usi gledajo, je meu pa use krvavo okrog ust punca zgleda menstr. mela pa ni nč rekla
I believe what I see,'cause seeing is believing!
- tipika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 7. 2007
midva z bivšim pa se enkrat spravljama k stvari v stanovanju njegove stare mame, pred tem seveda tip preveri da nikogar ni in nikogar tut ne bo! midva glih nasred akcije in začne nekdo zvonit, pa pač nisva odprla. je pa bil stric in seveda je ključ samo v avtu pozabu je mogu pa neki prnest. in midva čist potih nadaljujeva kar naenkrat se odklenejo vhodna vrata in odprejo vrata od sobe midva cela panična kaj nardit tip pa še celo dol z mene skoči in edino kar je naredu mi je na glavo zagnau eno cunjo njegovga strica je sicer blo bolj sram kot pa naju, ampak drug dan je cela njegova žlahta vedla za najine podvige in ko sem prišla na birmo od njegove sestrične so me vsi tko čudn gledal, vsaj men se je tko zdel.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov