Najbolj smesne prigode v postelji (brez komentarjev)

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
jagoda
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a jagoda » 25. Avg. 2004 14:00

Moja zgodba je pa takale. Ko sva s tipom seksala, me je naenkrat dvignu. Pa je šlo neki časa-občutki so res nori, ker se s celo težo nasadiš. Pol je pa naenkrat cepnu in sva zgrmela na tla, enostavno se je sesedel, jaz pa nanjga. Sam vprašala sva se se, če sva še cela potem pa nadaljevala akcijo kokr sva pač padla. Šele po koncu sva se začela režat in hecat na ta račun.
laura
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a laura » 26. Avg. 2004 20:43

Meni pa se je zgodilo to, da sem v sebi nosila kondom skoraj en teden, pa tega sploh nisem vedela. KRIZAAAA! ŠOKKKK, ko sem to zagledala!!!!
bine
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bine » 27. Avg. 2004 15:36

uh lahko bi se razpisala, ker jih je bilo kar nekaj....pa vendar bi izpostavila eno, ker je bila res noro smešna. Z družbo smo bili na morju in cele dneve smo jedli lubenico. Jaz ne vem kako lubenica vpliva na vas toda pri meni je pravo odvajalo ( cele dneve na wc in fullllll driska...!)...No in ta lubenica je na mene že pošteno delovala, tako da sem tisti dan dobesedno cel dan preživela na wc. Proti večeru se je situacija malo umirila tako da sem res mislila, da je konec trpljenja. Z lubijem sva odšla na sprehod ob obali in saj veste romantika, morje, noč....pristala sva pri romantičnem sexu v morju čisto ob obali. Kar naenkrat sem pa jaz začutila znan občutek ( oglasilo se mi je črevesje in posledica driska ), tako da sem kar naenkrat začela kričati na ves glas in udarjati z rokami ob vodo. Skakala sem kot ena opica, da ne bi opazil ( ok glih ne bi se dobro počutila, če bi tip dojel da imam drisko med tem ko me on "nateguje" ) in zaključila to svoje početje s tem, ko mi je rekel, saj če moraš iti na wc to drugič povej....Verjetno je odveč dejstvo, da od takrat še nisem jedla lubenice...
Uporabniški avatar
lepotička
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a lepotička » 29. Avg. 2004 19:24

seksala sva v avtu od njegove mame in to brez kondoma, seveda je bilo na zadnjem zicu vse belo ker je steklo ven, potem je pa hotel spucat in je zlil gor radensko (k sva jo imela pri roki) in je bilo stanje še slabše zaradi mehurčkov in še zdaj je na zadnjem zicu en velik belkast flek in to po 2eh letih! :oops:
Valery
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Valery » 08. Sep. 2004 9:11

Men so smešne moške izbulene in rdeče oči...pa ko je cel poten.. da kaplja po mojem telesu..
:x
Uporabniški avatar
Lara
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Lara » 10. Sep. 2004 16:11

Drugače pa med seksom v avtu na sprednjih sedežih redno brcam z nogami v armaturko in vklapljam/izklapljam brisalce, radio,.... Se dereš, ko ti prihaja, pa od sile še brisalci znorijo :razz:
Zadnjič spremenil Lara, dne 12. Sep. 2004 12:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
samjaz
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 21. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a samjaz » 28. Sep. 2004 15:19

Je pa se meni letos na dopustu zgodila ena zanimiva. Sva bla v hotelu, jaz lepo naslonjena na balkon, on za mano na stolu in je z roko šaril po moji tamali :D . Vse lepo in prav dokler se na sosednjem balkonu ni pojavil en forc (cca. 13 letni fant) pa glavo čisto v najin balkon porine :eek:
Uh, tako hitro oblečena še v življenju nisem bila!!!!!!!
Mi pa še zdaj ni jasno, kam so tisti najini sosedje potem zginli :evil:
Zadnjič spremenil samjaz, dne 05. Mar. 2006 8:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
lutka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a lutka » 28. Sep. 2004 19:40

Kaj naj rečem, mene je moj bivši enkrat hotel presenetit s tem da mi je hotel v mojo porinit deodorant od denima, ki je zelo, zelo, zelo širok! jaz sem vsa preplašena vstala in ga mal čudno gledala, ga vprašala če se mu je zmešalo on pa:"Sej, če ti ni do tega bom pa kolegico poklicu, a to bi pa hotela"?! V trenutku sem bla iz stanovanja, njemu pa nič jasno!!!
Zdej se sprašujem, al sem jaz malo čudna ali on!!!! :nixweiss:
Uporabniški avatar
DREJCKA
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a DREJCKA » 08. Nov. 2004 14:38

Jst mam tud ene par ta smešnih.
No enkrat je blo tko, da sva se z bivšim peljala z vlakom na en žur. In vedno sem imela željo seksati na vlaku in tako je tudi bilo. Sedla sva v zadnji kupe, saj veste da kondi čim prej pride in gre. Ko je končno odšel sva se začela malo igrati.... Seks je bil res nor, boljšega še ni bilo. Kar naenkrat pa vlak ustavi, ko pogledava skozi okno sva ugotovila da je to najina postaja... Tako hitro se v življenju še nisem oblekla, ampak kaj ko sem hlače oblekla narobe :oops: . k sreči so bile bele in se ni ugotovilo...in tudi prevoz sva imela do žura, seveda sem takoj zavila v wc in se oblekla tako kot je treba. Aja, za spodnjice ni bilo časa da bi jih sploh oblekla na vlaku...
lonci
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 11. 2004
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a lonci » 13. Nov. 2004 18:35

ola.midva s tipom sva se pa že navadila na prdenje :)
drugače pa se nama je enkrat pri sexu nekaj drugo zgodlo.ko tako lepo sexama in že menjama ene par položajev in se pol spravima še po pasje, kar na enkrat (ko mi je seveda blo najlepše) začutim, da mi ga je tip začel porivat v rit.ko sem prestala prvi šok sem že mislila, da želi samo probat analno in sem začela že sodelovat, ko mu samo omenim, da me malo boli in še predem sem mu uspela povedat da naj malo poslini, sva že menjala položaj in končala zadevo po misijonarsko. pol po sexu pa me tip vpraša, če me vedno boli, ko takole od uzadi.in pol meni kapne da moj tip sploh ni vedu, da je lukno zgrešu.jaz pa pol samo v smeh in mislim, da je kar en čas minilo, da sem mu uspela razložit,da je bla napačna lukna.
pa drugače moj tip ful obvlada anatomijo pa tudi pri sexu je pravi car,ampak mislim, da je bil tako zrajcan, da mu je blo vseeno kam poriva.
tako, da fantje prej se je treba prepričat, a ne :D :D
pika
Uporabniški avatar
limonca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a limonca » 16. Nov. 2004 23:02

to je blo pa z mojim prvim fantom ko še nisem čisto obvladala oralnega sexa. sm pozabila dat čigumi iz ust in ko sem bila v akciji mi je naenkrat ven padu in se zalimu za fantove dlakice. loh si mislte kok ga je to bolel :cry:
Uporabniški avatar
Ledenka
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 21. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Ledenka » 28. Mar. 2005 0:28

Zadnja taka prigoda med seksom je bila ta:
moj fant je hotel narediti zatemnjeno atmosfero v spalnici in je dal nogavice čez lučko na nočni omarici. Midva sva bila že čisto segreta in že v akciji, ko zavoham smrad po zažganem in zagledam dim. Najprej sem se full ustrašla, da kaj gori. Pol sem zagledala kaj je moj "iznajdljiv " fant naredil in sva cepnila v tak smeh... Na žalost pol s seksom ni blo nič, ker sva mogla zračit stanovanje. :D
Don't worry, be happy!!!
Uporabniški avatar
-=beiba=-
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a -=beiba=- » 31. Maj. 2005 19:05

mi2 sva bla v kinu.. pa sm bla nekako v njegovem naročju, pa sva gledala film, pa mi da on čigum, jaz pa potem da mu ga bom dala nazaj :D pa mam res dolge lase:D čigum pa direkt na lase, zadaj, na tasladke... :S auuuuu
menda si predstavljate, da ne noim škarij za take scene s sabo, kajne? :D
in on: ne da bi mi lase odgriznu, pa ne bi mene prou nč bolel:S on jih gre cufat, pa še to sm ga skor sprosila... mnjaa... :S potem se je čigum še nekako razvleku po laseh :S sem ga potem še jaz praskala ven... no, on je šel potem na wc, ker je imel polna usta las:D in mi je pol reku da on lase ven pluva iz ust pa pride ena ženska noter, al kako :D :lol:

no, potem... ojoj.. zanč sm bla pr njem :S khhhm khm pa sva oralno seksala.. in on je zdai moi prvi in vse, ampak se trudim po najboljših močeh :) jaz mu ga vlečem in vse,.. pa sem že sama čutila da se njegov 'mali' rajsa po moih zadnjih zobkih.. ummm
pol ko sva se oblačila pa je reku da sm mu pustila posledica pa sm šla pržgat luč in vidm :( praskico, al kokrkol.. uglavnm, in mi je pol reku, da ga je pekl
Uporabniški avatar
catty
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 4. 2005
Kraj: primorska kjer je vedno sončk, tud kdr ga ni

Neprebrana objavaNapisal/-a catty » 01. Jun. 2005 9:42

jst sm pa mela eno hudo prigodo, s fantom u gozdicku, na eni jasici, po koncanem sexu zaslisiva sumenje okoli naju pa cudne zvoke kopit, ah srne, sva si rekla, ko pa je nekaj zakrulilo, to niso bile vec srne ampak divji prasici, midva pa na sredini in okoli naju samo grmovje, pa tema, zdej mi je smesno ,sam takrat pa.... ne najbolj :raucher:
Uporabniški avatar
tassika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 4. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tassika » 01. Jun. 2005 11:59

no ja tudi meni se je zgodilo že veliko smešnih stavri, sam ta je bla pa še najbolj.
Sva šla s še enim parom skupi na morje, pa mi tko pojemo kosilo pa se odločmo, da gremo mal počivat, aja bli smo v priklci, tako da sva spala pod baldehinom, onadva pa notri, in sevede se midva odločva d bi mal se igrala, pa jest zlezem pod spalko pa ga mam lih u ustih, ko prleti kolegica in moj vrli fant, namesto da bi eku naj ga neham žečkat al pa kej tazga se zadere pazi, jest pa skočim vn in ona je sam še v smeh padla, kaj si je pa mislila pa še zdaj ne vem. :rofl:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov