Najbolj smesne prigode v postelji (brez komentarjev)

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 20. Mar. 2007 15:23

Hm, moj nabolj smešen dogodek med sexom je bil z mojim bivšim dečkom.
Z mojim bivšim dragim sexava, se predajava užitkom, bilo je fenomenalno, senazacionalno, nakar se jaz spomnim kihnit. In sunek kiheca je bil tako močan, da je od mojega bivega dragega tiča kar odneslo iz moje luknje in sekundo za tem se je prav sramežljivo povesil. Izraz na mojem obrazu in obrazu mojega bivšega dečka je bil tako šokanten, da sva oba padla v silovit smeh.
Jah, so kar lepi spomini :D .
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 26. Mar. 2007 15:21

:twisted:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 05. Dec. 2010 23:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Nu$k@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nu$k@ » 26. Mar. 2007 16:19

midva sva enkrat isto šla v gozd z avtom in sva bla že ful daleč v gozdu in ker se ni dalo na rob zapeljat in se ustavit, sva avto ustavila sredi gozdne ceste v prepričanju, da itak nebo nikogar mimo. v avtu sva mela ful naglas glasbo, tako da nisva slišala avtomobila, ki je pripeljal nasproti in ni mogel mimo, ker sva mu bila napoti. bila sva v zadnjem delu avtomobila in nisva opazila, dokler ni bila malo mirnejša glasba, ko sva slišala hupanje avtomobila. on je skočil za volan in potem rikverc do tja kamor se je lahko umaknil. Največji problem pa je bil da so bile šipe zarošene in je moral odpreti vrata, da je kaj videl kje vozi. na srečo v avtu ni bil nihče od poznanih.
Uporabniški avatar
Anona
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Anona » 26. Mar. 2007 17:59

Jaz pa tip sva šla enkrat tko k je snežilo tko mal bolj v hribe na eno cesto. Pa je ustavil tko na enem odseku ob cesti. Pol je blo pa ful ledeno spodaj. On je mel pa letne gume in nisva več ven pršla. Pol sva mogla pa celo noč tam bit, ker nisva spravla avta ven, zunaj je blo pa ful snega. Zjutri se je pa nek domačin mimo pripeljal, pa nama pomagal avto ven spravt.
Ni vse zlato, kar se sveti.
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 27. Mar. 2007 7:21

Nama se pa zdej dogaja, da nekdo v hosti ob nedeljah zaseda najin plac (z avtom..hehe)...

In ko sva šla mimo (ko se je že parkrat ponovilo)..se je luby ustavu in zakričal, da je to najin plac---tko mal iz heca, kr sj veste kako je že nerodno to, da avto pelje mimo, medtem ko..(jooj..kok sta mogla bit tista dva v avtu prestrašena) :lol:
Uporabniški avatar
mulatto_f
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a mulatto_f » 27. Mar. 2007 19:52

nič posebnega, mogoč kaka malenkost, pa se je trenutno ne spomnem... očitno ni vredno!
Zadnjič spremenil mulatto_f, dne 17. Okt. 2008 9:33, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 27. Mar. 2007 20:46

lih učjra sva mela akcijo...in je zčnu sosed od navrhu udarjat z eno stvarjo potleh (lih nad nami)...vrjetno nas je hotu utišt :wink: ma sej ni dosegu svojga...midva prow hard smeh in še bol glasno nadaljevala :wink:
Uporabniški avatar
Sanda
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sanda » 01. Apr. 2007 22:48

en tedn nazaj.....jst pa moj lubi se lupčkava....muckava....priprave na sex.....in on ma muco doma...in ona kadar hoče it vn....začne praskat po žaluzijah....in ona praska praska....midva ne nehava.....in kr odenkrat....men skorr pride...ona skoč na postlo....in mene začne butat z glavo....kao....pejd mi odpretttttt....kva se kle daješ dol....jst se začnem smejatt....lubi istooo....ona pa skoč do okna....in še bl na grobo praskat....ji odprem....pobegne....midva pa nadaljujeva tm k sva ostala....
uglavnem...doug se nism tko dobr nasmejala pr sexu :D
with every goodbye, you learn...
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 04. Apr. 2007 10:07

Ja včeraj je bilo, da sva pač sexala in tk mami potrka...jst pa hitr: "Ja kuj sam mal počak"... :eek: pa oba že čist na konc ane... :roll: In pol mami itak vedla zakaj se gre :D :oops:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 04. Apr. 2007 15:31

mi2 se pa vedno začneva smejat, če meni koleno poka :D (k mam sklep poškodovan, in potem če kej preveč telovadim vedno se sliši da nekaj poka v kosteh)

Pa enkrat sva hotla na eni fešti... V zidanci sva slučajn našla "frej" sobo. Nisva hotla luči nažgat, da nebi kdo slučajn vidu čez okn, in tko tut mi2 nisva vidla, da je v kotu komiral en tip... Ko sva se ravn začela slačit, pa on neki v spanju reče... mi2 pa v smeh, pa hitr vn. :wink:
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kafrca » 04. Apr. 2007 16:23

heh js sm pa z bivšim u avtu pa sma se nekak čudn naštimala in me je ročna u hrbet pikala... pa nism vedla d je glih ročna pa sm jo spustila pa sma se začela počas premikat u garažni hiši :) ... ups ne ...

drgač pa 1x sma komi kondom odprla ker sma se tak smejala ko ga nisma našla pa sma vse preiskala :) ...
Pravi prijatelj je tisti, ki ve, da si dobro jajce, četudi si malo počen!
Uporabniški avatar
LitLgrL.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a LitLgrL. » 24. Maj. 2007 23:54

nama se je pr seksu enkrat zgodilo, da sma bla u autu.. in je kr naenkrat mimo pršel en tip.. s psom in ga sploh nisva vidla.. opazla pa sma ga komaj pol, ko sva že končala.. men je blo mal bed, kr sm bla cela slečena.. fantu pa tut ;)
wanna fuck.. now!. *
Uporabniški avatar
succubus
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a succubus » 26. Maj. 2007 10:47

midva z mojim sva se tudi enkrat spravila z avtom v gozd, pa je blo ful pozno in se spraviva k stvari pa zagledava neke lučke, sam te lučke so čez čas ugasnile in se pol nisva več sekirala.
se spraviva v akcijo, lepo končava in se odpeljeva.
naslednji dan gremo s kolegi ven in en enjegov kolega reče: "A vidva nič ne vidita, če gre kdo mimo vaju?"
:eek: :oops: :lol:
(ta tip, pa z nekom je še bil, sam ni hotel rečt s kom, je cel čas s tisto osebo poslušal od daleč pa upam, da ni tudi videl, najine celotne akcije-saj nisva mela prižgane luči-, pol pa šel še mimo avta. moj ni videl nikogar, meni se je pa enkrat zazdelo, da sem nekoga vidla, da je šel mimo avta, sam nisem bla ziher pa tudi nisem nič rekla) :D
svabo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 1. 2007
Kraj: metropola

Neprebrana objavaNapisal/-a svabo » 16. Sep. 2007 14:16

Ko je sla poleti njena mami na morje sva se eno noč preselila v njeno spalnico,kjer je veliko ogledalo,in ko sm si jo jemal od zadaj ji je sodrsnilo roki in je z glavo nabila direkt v ogledalo,jst je nism mogu ujeti ker je blo prehitr.Posledice,plavo oko in razbita ustnica,Ogledalo se pa ni razbilo :roll:
Uporabniški avatar
vojakinja_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a vojakinja_ » 18. Sep. 2007 8:59

midva sma se pa enkrat glih spravlala v akcijo...sicer sm bla js še oblečena on pa sam v boksarkah in je mama uletela notr hmmm mi je blo ful na bed :oops: ko je mama itak vedla ˝kok je ura˝ :oops: :P

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov