Najbolj smesne prigode v postelji (brez komentarjev)

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

aLLiSSe
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 3. 2006
Kraj: my world

Neprebrana objavaNapisal/-a aLLiSSe » 26. Dec. 2006 13:13

hehe lih se sprauwa u akcijo.. pa pred negovm vratm negove dve mlajse sestrce zacneta pet.. enkrat.. enkrat.,., enkrat je biu en majhen skrat.. jst zcnem umirat, vaalda blo konc usega :D
magpie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a magpie » 26. Dec. 2006 16:35

.....
Zadnjič spremenil magpie, dne 20. Jun. 2011 17:35, skupaj popravljeno 1 krat.
lukchy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 12. 2006
Kraj: kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a lukchy » 26. Dec. 2006 17:14

med počitnicami odide njena babi na počitnice v toplice....

.. živi v bloku, stanovanje je bilo prazno, midva pa potrebna...
..naslednji dan ona vzame fotru ključe in greva v to stanovanje, se začeva slačit se uleževa na pojstlo in ćez nekaj časa sva sredi sexa, ko zazvoni telefon jasno oba prestrašena kaj če sosed kliče ker sva postajala vse bolj glasna, le da tega nisva opazila, potem nadaljujeva ko slišiva neko pokanje, ugotoviva da soseda v sosednjem stanovanju zlaga krožnike, na to steno ob kateri je bila postelja, ko nama ravno prihaja pa nekdo začne zbijat po vratih če je vse vredu, saj namreč ta babi živi sama, komaj hodi in jasno ona nebi počela kaj takega

počakava da se stvari pomirijo, se oblečeva in nato opaziva neko luknjo v steni ob postelji, ja priznam kar divja sva bla :)

bogi sosedje, le kako se je moral slišat ko sva midva uživala, potem luknjo sva prilrila tako da sva posteljo naslonila zraven, ko ugotoviva da so stene tako tanke da je bila majcena luknica skozi, jasno pogledam skozi in vidim sosedo staro okrog 45 let na pultu medtem ko jo tip poriva, ja gadno a ne , zgleda da le nisva samo midva tko horny :lol:

potem pa samo hitro greva ven iz stanovanja ko ona vidi na koncu ulice njenega fotra, jasno oba obrneva jst dam kapuco čez glavo in pobegneva......
kOrnet
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a kOrnet » 15. Mar. 2007 21:29

z mojo punco (sm fant jasno) sva se, takrat je blo še vse bolj na začetku, spravla pač k stvari. je bla fajn mokra tko da sm jo najprej mal s prsti obdelovau, pol je pa hotla še mal z jezičkom in sm se ji pač z usti približu luliki, u tistem momentu pa njena lulika prdne in js, 5 centrimetrov stran od nje, se ful ustrašim pa dvignem glavo, u tistem momentu, k ni blo nobenmu nč jasn, pa še ona od presenečenja trzne s kolenom in me brcne točno u nos. knockout u dveh potezah waaa je bolel. se pa nism mogo na bolečino skoncentrirat ker je bilo preveč smešno. to bova še ponovila.
BaUcYkA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 10. 2005
Kraj: *štajerska*

Neprebrana objavaNapisal/-a BaUcYkA » 16. Mar. 2007 0:00

verjetno je to tudi `prigoda` v postelji...meni je blo smešno za poscat...moj tazadnji, ki s katerim sem bla skup je namreč sam sebi v oko špricnil, po pomoti...se pa dostkrat vmes spomnim pa kateremu na `mikrofon`zapojem :D pa se malo nasmejima ob tem..
bom kr dodala še, ker ne vem kak sem lahko pozabla na najbol smešno prrigodo do zaj...je pa bilo z mojim prvim tipom, sma bla 2,5 lete skup...enkrat ko sva seksala in mi je pač po obrazu končal, malo je pa tudi na lase naneslo, pa sem se obrisala in vse, šla v kuhinjo po pomarančo, pa me naenkrat mama vprraša kaj mam to in mi gre z roko po lasih;)tam niti nisem vedela, da je kaj pristalo, potem sma se pa še do konca veze smejala temu:) jas sem se naredla noro, češ da sem si nos tak obrisala, pomoje tak ni vedla, kaj mi je iz las potegnila....
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 16. Mar. 2007 1:07

med seksom, ko je pač prišlo do tistega posebnega "pokanja" iz ta srednje luknje, sem se začela smejati - ampak ne zaradi tega hudičevo hinavskega zvoka, ki je sicer postal prav simpatičen (ne za smeh, ampak za nasmeh). smejati sem se začela, ker sem se ob tem spomnila na kozmo bejbe in njihove seks-prigode :D smejala sem se tako, da sva morala najino dejanje prekiniti in prestaviti :)
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 16. Mar. 2007 10:35

Hm, men se ni v zadnjem času zgodila nobena res smešna. En tip mi je edino rekel, da me očitno njegov tič ne mara, ko sva začela seksat pa je bilo zelo hitro konec, hahaha. Seveda mu nisem ostala dolžna in sem ga vprašala kaj PONAVADI naredi, ko se mu zgodi kaj takega :lach: Je bil pa hec vse skupaj, pa sva se pol naprej mečkala. Aja, pa med ročno stimulacijo mi je uspelo naciljati, da je dobil on v obraz, hahaha. Pa mi ni verjel, da se to da. hehe
thaly
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a thaly » 16. Mar. 2007 13:28

Nama se je pa enkrat postla zlomla oziroma se je zrušla tako da jo je blo treba nazaj sestavit !! Kr naenkrat je biu jogi na tleh :D
Uporabniški avatar
barbi
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 12. 2006
Kraj: ptuj

Neprebrana objavaNapisal/-a barbi » 17. Mar. 2007 17:46

sma s fantom sxala v vodi, pa je blo res ful fajn... potli pa sma ugotovila, da okrog naju plava 8 potaplačev in da nekaj raziskujejo.. mene je blo tak sram, drugi dan sma sla na drugo plazo
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 18. Mar. 2007 16:06

bla sva pr meni in tata mi je reku, d gre vn, k ma neki za poštimt!OK, sva rekla--->super, nova šansa :wink: ...in sva se lotla...sva bla že n sred akcije, k kr naenkrt slišim telefon od mojga tatu k je zvonu u kuhni...prvo sva se tolažla d ga je pozabu doma, ampak NE--->se je javu! prvo nas je malo zmedlo, ma sva itk nadaljevala...in kr naenkrt pride tata do moje sobe (kjer sva js in moj fant mela akcijo :wink: ) in potrka na vrata in jih hotu odprt (na srečo sva bla zaklenjena)...in u takm šoku, k sm bla sm uspela rečt sam: "Ne, tata, ne!" :D in tata je pole kr šow proč!! midva pa kr smeh!in še zdej se smejeva usak dan, k se spomneva tega...
tata pa...na srečo mi ni nč od tega omenu :wink:
Uporabniški avatar
Nu$k@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nu$k@ » 18. Mar. 2007 18:10

bila sva v toplicah, ker je imel poškodbo noge je bil v enih od tistih toplic kjer je večina ljudi direkt iz bolnice (po večini stari 60+). bila sem 2 dni pri njemu na obisku in sva sedela v jacuzziju polnem starih mamc. in ker je bil tako prenabit jacuzzi sem se mu vsedla v naročje. on pa mi ga je potisnil v tamalo (že prej je bil z roko za mojim hlačkam). in ker so itak taki mehurčki se ne opazi da se kaj dogaja. potem sem se še jaz ulegla na trbuh, tako da sem bila na njemu, in sva sexala še v tem položaju. kar hitro mu je prišlo. po kakšnih 3h minutah pa se je jacuzzi ugasnil (ker dela 15min, potem 15 min ne...) in opazila sva da je blizu ene od mam plavala sperma. v momentu sva izbruhnila v tak smeh...
ursiika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ursiika » 18. Mar. 2007 18:37

to bi pa res bilo za napisat kako knjigo, in bi se potem cele dneve imele zakaj smejat. :D
midva z fantom sma enkrat na stolu seksala, pa očitno mal preveč divjo , pa sma ga zlomla oba sma se tako smejala da sma morala nehat z igrico, potem pa me foter vprašal kako mi ga je uspelo zlomit in sma oba mutla tako da mislim da je tak vedev kako se je zlomil.
Uporabniški avatar
Anona
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Anona » 19. Mar. 2007 19:51

Men je bla pa najbolj smešna do moje kolegice. In se še vedno nasmejim, ko se spomnim na to. V glavnem sta se s tipom spravla sexat. On je bil več kot očitno še zelo neizkušen. Začne ji ga rinit med njo pa rjuho. Pol ji pa prijavi: "K ti bo pršl mi povej"
Pa ga sploh not ni mel. :lol:
Ni vse zlato, kar se sveti.
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 19. Mar. 2007 20:34

No jaz sm se zdj sam ene bl smesn spomnla, zurka v koci..pa sva sla pac mal stran a ne, in se zacne neki dogajat..pa se to je bla oralna akcija..pa se je model pac naslonu, ocitno je rabu oporo..pa se men je blo lazje. No in kr naenkrat sva ugotovila da je tist na kr se je naslonu kup slabo zlozenih drv, ki so se zacela mal valit..no smo resil tud to..edin mal sva pogledala ce ni slucajn kdo ven iz koce prsu k se je precej slisal :lol:
thaly
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a thaly » 20. Mar. 2007 9:00

Sva bla s tipu enkrat na vlaku in se mal božala, poljubljala, pa en stari naju je ful skoz gledal, ko da sva ena kulturna znamenitost pa ful je biu živčen in se neki presedal pa noge skrižem dajau. Očitno sva ga tako rajcala da je moral it potem na wc opravt svojo potrebo in ko je pršu nazaj je bil ves zadovoljen videt :D

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov