Najbolj smesne prigode v postelji (brez komentarjev)

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Nu$k@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nu$k@ » 01. Nov. 2006 20:04

1.midva letos na počitnicah na slovaškem... bli smo v hotelu in ponoč ful akcija skoz, potem pa en dan na zajtrku se pri sosednji mizi pogovarjajo eni slivenci; "tedva sta pa v naslednji sobi kot mi, ponoč sta bla full aktivna sploh nism mogu spat" sva se sam pogledala pa smejala.

2.občasno sexava s kondomom da miškotu ne pride tok hitr. bla sva pr men v dnevni k ni blo nobenga doma, in nama je poču pa ga je dol dav pa sva naprej sexala k sm itak na tabletkah. pa sma čist pozabla na tist kondom k ga je prej dav na mizco. in med akcijo je očitno padu na tla. in pač vsega konec greva midva mal vn. pridem zvečer domov, tastari v dnevni pa mi mami reče kaj je to na tleh in pokaže na kondom. v momentu sm bla rdeča, pobrala , rekla da nevem točn pa šla v sobo.

3. z lubijam sva v dnevni gledala tv, mami pa je kuhala. pač ne vid se iz kuhnje v dnevnu tko da je mev on roko v mojih hlačah in men je blo ful smešn in po ene 5 minutah mami reče: zakaj pa ne gresta v sobo? pa js rečem: tv gledava. pa ona reče, no tv glejta tuki tist kar pa res delata pejta pa v sobo počet. od takt lubi ful nerad srečuje mojo mami :)
Edinstvena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 11. 2004
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Edinstvena » 03. Nov. 2006 10:47

:P pr men je tud blo pred kratkim kr pestro... enkrat sem bla jas pr njemu,pa cela familija doma dopoldan ker je brat praznoval,pa pride še teta,stric,babica...vglavnem cela vojska :) ma pa malo postlo,pa sma na uni napihljivi spala... pa tak ura že ene 11 pa mi2 še kr ne ven iz postle pa sma začela "športat" :D sma bla tolko v elementu da nisma opazla da se je blazina začela ribat ob radiator in je grozno škripalo :D valda da so slišali,pa pridema cela boga iz sobe,jas skuštrana ko nevem kaj, pa teta reče: današnja mladina pa rada telovadi zjutraj :oops: jas sem misla da bom hin!

Druga...sma bla tud pr njem...pa sma se lih poslavlala pa na hitro en sex vdarla na postlci (ki hvala bogu nea škripa)... glih končujema... pa bratova punca sicer potrka, ampak v istem momentu proba not prit,pa sma se hvala bogi zaklenla... pa ji moj tak po minuti reče: čaki malo no,takoj boma! ona pa: eh,vi2 si kuj cajt vzamita,nem nikomu povedla...
Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!
Sarica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarica » 03. Nov. 2006 17:32

No pri meni je blo pa najbolj smešno to, ko sva bila v sobi od enega kolega in sva se pozabla zaklenit, ker je bil zunaj žur in sva mislila da noben nebo noter hodil...in midva se že slečeva, se začneva igrajčkat..on že na meni in bum začnejo korakat kolegi najprej prvi pride not si zapre oči in skoči po cd..odpre oči in se zagleda v fantovo rito in mu reče..kva maš pa ti šumavo rit stari in gre vn..jst sm skor umrla od smeha res.. potem so začel še kr drugi not hodt midva pa oba gola..in potem men reče dragi..bodi srečna da sem na tebi te vsaj ne vidijo, mene že ceu čas gledajo v rit :lol:
alicia
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a alicia » 03. Nov. 2006 18:38

oj.Ob vseh teh prigodah sem se posteno nasmejala. Strinjam se z nekaterimi , ki so predlagali , da se napise knjiga. Skratka ,nekaj ze nastetih prigod sem tudi sama dozivela. Drugace pa sex v vodi zna bit zelo zabavna dogodivscina. No se posebej ce si v zunanjem bazenu. Topla voda , zrak je hladnejsi, tako da se dela meglica. Dogajanje se stopnjuje in ravno preden nama pride , se kar od nekod pojavita dva starejsa moska. Lahko si mislite kasna rdecica naju je oblivala.Ampak na sreco sta razumela kaj se dogaja in sta se umaknila. No , midva pa sva dokoncala ze zaceto. :lol:
blonde
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a blonde » 04. Nov. 2006 23:08

hmm...moja najbolj smešna stavar?fant me je prejšnji večer oponašal kako stokam med sexsom in sem seveda vrnila milo za drago in sem mu pokazala kakšne face dela ko mu prihaja... hahaha... še zdaj se nasmejem ko se spominjam... no, in naslednji večer se spravima k stvari (jupi) in ne vem kako sem se spomnila tistega najinega pogovora in kar ne enkrat sem bruhnila v smeh....,ki je trajal kar dolgo,ker se nisem mogla že enkrat zresnit,stvar sva rešila tako da sva zamenjala položaj,da ga nisem videla v obraz....
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 10. Nov. 2006 16:26

Jest mam pa res čist skoz probleme s posteljami...enkrat sva jo mogla sred noči popravlat k je ena dilca padla dol, pol je bla pa luknja (poznal se je na jogiju) :D
Za dežjem vedno posije sonce!!
Uporabniški avatar
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dead_kid » 13. Nov. 2006 20:31

jst se spomnem, da swa rawno začela, pa mami začne klicat: prid no lea te kliče neki nujnega je. pa jst a dj powej d bom pol [pa čist zadihana] pa ona no prow no. ampak je pomoje dojela zakaj se gre.

še ena je pa ko swa bla w garaži. bla je rawno trgatew, spala swa na napihljiwi blazini spodej. wsi so bli že budni tud medwa. ampak on je mene neki rajcu. no in pol sm mu wrlna. ja kriza kaj p zdy? swa se pa pokrila objela in začela s stwarjo. wsi so mim hodil pa noben nč opazu. čudn je sam to izpadl, da je bla blazina za razliko od drugih čist na tleh :razz: :twisted: :D
*Lizika*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 4. 2005
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lizika* » 15. Nov. 2006 15:43

Midva z lubiju mava pa neke stare kratke hlačke za po sexu, da lahka tisto spermo pobriševa... Pač neka cota k pride prav, da lahko pospraviš za sabo. :twisted: No, in ker so ble že te hlačke že dokaj umazane, sem jih pred kratkim šla uprat k sem bla sama. In sem misla, da se bodo fajn posušile preden pride mami. In valda mama ne bi bla mama, če ne bi prišla prej domov in začela neki brskat po mojih stvareh v moji sobi. In valda je našla tud te hlačke, k so še ble mal vlažne od pranja... Pa praša ona mene zaka so mokre.. Pa jst tko, da sm jih oprala k so ble neki omazane... Pa se mi samo nasmeji pa reče.. Ne ti mene okol prenašat, jst že vem da je to vajina f** COTA!!! Zdej pa si predstavljite kok sem rdeča ratala.. K kuhan rak sem bla.
Ker vem, da si nekje, blizu ali daleč, nisem nikoli, prav nikoli čisto sama...
Bershka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 10. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Bershka » 18. Nov. 2006 10:57

jooooj ko se na to spomnim, mi postane kar slabo.

1. sva bili z mamo na morju v ene m hotelu in naju je prisel moj fant obiskat (k je bil v kampu s starsi). in je mami sla na sprehod, mi2 sva se v sobi muckala...ampak nikakor da se spraviva k sexu. in pol seveda po cca pol urca zacneva sexat, je prsla pa moja mami nazaj!!! in tko trka po vratih...mi2 naga....se oblaciva....jz vpijem "takooooj!!".....ni mi uspelo, zato se zaprem v kopalnico kao da se tusiram, fant pa odpre mami vrata. in se tko lepo pogovarjata, ko pridem izpod tusa, pa opazim da ima fant na majci ogroooomen moker flek, ravno 'tam' -> nemogoce je bilo spregledati (samo on ga ni videl :? :eek: )
mami ni nikdar nic rekla, ampak se vedno nama nama z dragim postane kar malo slabo, ko pomisliva na takrat :rofl:

2. ta ja bla pa ne dolgo nazaj. sem bila pri njemu, starsev ni bilo doma (samo sestra) in sem pustila mobitel v dnevni sobi. sva bla v njegovi sobi...hanky panky....in ravno sredi seksa :heiss: potrka na vrata njegova sestra in mi rece : "mobitel sm ti prnesla, mami te klice". jaz pa sam :oops: , hitro navlecem cunje gor, fant se nag skrije za vrata,odklenem (itak ji je bilo takoj jasno za kaj gre), vzamem mobitel :"HVALA!" :zustimm:
pol se pogledam v ogledalo: majca narobe in okrog obrnjena (tko da sem imela listek spredaj), moji lasje skustrani, vsa rdeca...
pa se pogledam fanta tam za vrati (k ce bi bil kjerkoli drugje, bi ga seka videla ko sem odprla vrata) en nagec stoji.....sm misla da bom umrla od smeha :flamingdev:
IJO
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 12. 2006
Kraj: Dreams

Neprebrana objavaNapisal/-a IJO » 10. Dec. 2006 14:19

1. norodober seks na jutro ko mislis da vsi otroci še spijo...ko se izza sobnega klavirja oglasi malček: hehe lahko se tudi js igram z vama
2. seks na bazenu ko se pojavi redar: vama lahko kako pomagam?
3. predigra je super...vse enkratno..naenkrat v sobo vdre tašča
4. hopsasa gor in tralala dol.....bum pades s pojstle..
... in še bi se dalo naštevat..eni smo pač malo bolj nreodni..:P
she007
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 10. 2005
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a she007 » 11. Dec. 2006 15:48

1x je po sexu prnesu moje spodne hlačke, še vlažne in reku "neki si pozabila" in jst gledam in mi ni blo jasno kaj je, pa sm pol vidla da so moje hlačke, pa sm čist rdeča ratala. da razjasnimo, tkrt sm mela druge gor :D
k sva menala položaj v 69 sm ga ful brclna (pa ne nalašč se ve), pa sploh ni vedu kaj se dogaja :D
i feel i love you more and more
i feel i need you more and more
i feel i m looking for your body more and more
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 11. Dec. 2006 19:22

Hm...Najbolj se spomnem, ko sva bila enkrat na eni klopci, dokaj stran od civilizacije. Se začneva lupčkat...postaneva horny. Me začne božat, meni pride, nato pa se z usti spravim na njegovga korenjaka. Vse lepo in prav, moj lubi tik pred orgazmom, ko mi reče:"Nehaj!" Js čist out in seveda nadaljujem (zakaj bi ga poslušala). Potem mi reče, de je en zraun. Js sam glavo pokonc in zardim. Tip si k**** pokrije z majco (vendar mu je u tistm trenutki glih pršl...posledično majca čist mokra, pa še to si ni čist celga pokril). Potem pa pride un tip mim naju in se ustav. In pol se tko še z nama pogovarja, js pa bi se najraje ugreznla u zemljo. Od zdaj naprej sva bolj previdna.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
brunett
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a brunett » 11. Dec. 2006 21:57

Js mam tut neki veselih na zalogi.

Ne dolgo nazaj sva se z bivšim slučajno srečala(oba preveč pijana) in tko iskrice frcajo pa sma kmal pri njemu končala... Vse lepo in prav, po koncu prižgeva luč, okol naju pa vse krvavo. Na jogiju cela luža, moja bela majčka polna rdečih flekov... Najhujš je da še dan danes ne vem od kje je prišla vsa ta kri, js nisem bla čist nič krvava. Svaštaaa...

Da omenim tut dogodek ko sva se z bivšim snemala med seksom, in je butl pozabu zbrisat posnetek iz kamerce tko da je vse skup pršlo v roke njegovem fotru... Kr neki časa me ni blo na obisk :oops:
..::never make somebody your everything, cause when he's gone you've got nothing::..
me,myself&I
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a me,myself&I » 20. Dec. 2006 20:55

Hm, očitno se meni skos neumnosti dogajajo... :)

1. Bil je večer in neobljuden (javni) kraj pa sem šla na kolena. Naenkrat slišim lajanje in si mislim ok, pač brezdomi pes tako da nadaljujem. Nato pa se zasliši glas gospe: "Šššš, ne motit golobčkov." Jst vstanem, gospa gre mimo in naju z nasmehom pozdravi, midva sva pa komaj tist dobrvečer zmrmrala.
2. S fantom se zabavava pri njemu in po koncu odloži kondom. Problem je pa bil, ker ga ni zavezal in se je vse razlilo po mojem črnem(!) krilu. Tako da sem mogla it domov (še dobro da je blizu in večer) z lepim belim flekom na riti.
3. Med seksom sva OBA zaspala (crknjena, rahlo pod alkoholom) in nama naslednji dan ni blo nč jasno - sva rabla čas da sva ugotovila, kako se je 'končalo'.
4. Pod tušem: Vroča voda (para) jst mam mal probleme z dihanjem in sem skor skup padla tko da me je mogu vn odnest.
5. Lih sem ga obdelovala ko je cimr potrkal na vrata da je prnesu sendviče. In on reče ja,ja (kao prideva takoj), moj cimer je pa to narobe razumel in je vstopil v sobo. Jst seveda nism vidla kaj se dogaja in sm mirno nadaljevela, poba vrže odejo čez mene (šele po par momentih), cimr gre pa čez celo sobo odložit sendviče na mizo. Ne vem kdo je bil bl zmeden.
6. S fantom sva mal bolj poskakovala in je iverka na postli počla. Stvar je v tem, da je postla fotrova in mu ni blo lih zabavno tega sporočit (na srečo ni nč komentiral).

Kar se zvokov iz tamale tiče sm jst vedno vedla, za kaj se gre (verjetno kje prebrala), tko da edin če je blo kdaj tipu čudno... Ne vem. Sm pa enkrat pri telovadbi (doma na srečo) ugotovila da lahko te zvoke delam sama od sebe. :lol:

Mogoče se še kj spomnem... ;)
Uporabniški avatar
LoLLypoop=))
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 12. 2006
Kraj: =)) kr tuky

Neprebrana objavaNapisal/-a LoLLypoop=)) » 23. Dec. 2006 18:08

hehe...moja situacija je fuuuuuuuul nerodna...

ko je moj spal ( takrat je tok srčkan) sm se zacela igrat z njegovim..... najprej z roko...na obrazu so se ustnice premikale v nasmeh.....in se spustim pod kovtr.....niti na misel mi ni pršlo,da se lahko njegov brat zbudi (kr mata skup sobo) in mama pride v sobo......mogoce bi bilo bolje da bi ga prej reees zbudila da bi me na "firbce" opozoru najprej on.....

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]