Najbolj smesne prigode v postelji (brez komentarjev)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 234 prispevkov
• Stran 15 od 16
•
Prejšnja
1 ... 12, 13, 14, 15, 16
Naslednja
- bucii
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
midva sva bla pa enkrat u enmu gozdu pa se je on mal frajerja naredu pa me dvigne pa nese ene 10 metrou pol ni more pa več in me spusti direkt v eno vrečo za smeti. pol sva se še doug časa smejala zarad tega. u postli pa so ponavad najsbl smešni zvoki pr men spodaj. sploh ne vem kok bi to preprečla.
-
tamala24 - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 11. 2007
bucii napisal/-a:midva sva bla pa enkrat u enmu gozdu pa se je on mal frajerja naredu pa me dvigne pa nese ene 10 metrou pol ni more pa več in me spusti direkt v eno vrečo za smeti. pol sva se še doug časa smejala zarad tega. u postli pa so ponavad najsbl smešni zvoki pr men spodaj. sploh ne vem kok bi to preprečla.
se ne da preprečit, to je čist normalen pojav,ker pride zrak v nožnico in zato pride do tega "smešnega" zvoka. no ja tud men je blo na začetku to ful smešen pa neroden ful...ampak sm se navadla, sam je še vedno smešn če se to zgodi:D
Zadnjič spremenil tamala24, dne 25. Apr. 2009 17:25, skupaj popravljeno 1 krat.
- me,myself&I
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
Enkrat sva se z enim spravila v akcijo v avtodomu... Spredaj sva se mečkala, nato pa me je on zgrabil in dal na ramo, da me odnese v zadnji del (kjer je postelja). Ampak to je bil tak čist mičkan avtodom in je blo vse res ozko (ker so v vsakem kotičku omare) in on direktno pred posteljo Bum z mojo glavo v omaro. Sem se delala, da me ne boli
-
Elle.* - Debatorica
- Na forumu od: 25. 8. 2009
Obnavljam temo, lol.
Midva sva pa zadnjič prakticirala od zadaj, pa je ponesreč zadel napačno luknjo, jaz sem se pa čist refleksno zravnala in se zadela s svojo glavo v njegovo pa se zadrla: NAPAAAČNA!
Sva se tok smejala pol. Pa še buča naju je bolela.
Midva sva pa zadnjič prakticirala od zadaj, pa je ponesreč zadel napačno luknjo, jaz sem se pa čist refleksno zravnala in se zadela s svojo glavo v njegovo pa se zadrla: NAPAAAČNA!
Sva se tok smejala pol. Pa še buča naju je bolela.
Inside every blonde is a blonder blonde waiting to get out.
-
Georgia - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Midva sva pa zadnjič imela akcijo pod tušem... In ko je blo tko ravno najboljš, kar naenkrat skoči naš maček na banjo (očitno sva pustila vrata kopalnice odprta...) in naju tko radovedno gleda! Pa sem ga najprej porinla dol z banje, pa zamijavka in spet skoči nazaj in gleda. Neki časa sva hotla ignorirat, ampak pol sva se začela tok smejat, da je želja po seksu minila...
-
Jess° - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 7. 2007
no ja, ni ravno moja prigoda, je bilo pa nekaj, kar sem videla na lastne oči. in sicer, bili smo v eni koči, par prijatlov, smo se malo pogovarjali in okoli nas sam gozd, pa še reka teče tam. kar naenkrat vidimo luči od avtomobila ki se nam približujejo. mi vsi preplašeni, kaj je zdej to, zato smo pogasnili vse luči in čakali kaj se bo zgodilo
Avto se pripelje, kakih 20, 30 m stran od nas, se zaparkira, vgasne luči, luna je tok sijala, da je bilo videt v odsevu, da je to policijski avto. Mi smo bili vse bolj preplašeni .. Kmalu se je začela dogajat akcija, ženska je tok kričala, pa zaprta okna so imeli, pa je vse kar odmevalo po gozdu. Ker občutek je bil to .. no, ko sta očitno prihajala h koncu se je zgodilo nekaj tak smešnega, da sem mislila da bom umrla od smeha - namreč, nekdo izmed njiju je očitno z nogo tok udarjau ob volan da je piskalo vse povprek, nazadnje se pa vklopijo še modre lučke, čeprav mi ni jasno kok jim je to ratalo .. družba, kaj nas je blo tam, smo se tok smejat začeli, da sta se pobrala kakšno minuto za tem. smehi pa taki )
Avto se pripelje, kakih 20, 30 m stran od nas, se zaparkira, vgasne luči, luna je tok sijala, da je bilo videt v odsevu, da je to policijski avto. Mi smo bili vse bolj preplašeni .. Kmalu se je začela dogajat akcija, ženska je tok kričala, pa zaprta okna so imeli, pa je vse kar odmevalo po gozdu. Ker občutek je bil to .. no, ko sta očitno prihajala h koncu se je zgodilo nekaj tak smešnega, da sem mislila da bom umrla od smeha - namreč, nekdo izmed njiju je očitno z nogo tok udarjau ob volan da je piskalo vse povprek, nazadnje se pa vklopijo še modre lučke, čeprav mi ni jasno kok jim je to ratalo .. družba, kaj nas je blo tam, smo se tok smejat začeli, da sta se pobrala kakšno minuto za tem. smehi pa taki )
- btadeja
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 9. 2010
- Kraj: Krško
Pri nas doma pa imamo počitniško prikolico. Spomladi smo ravno prenavljali postlo, tko da je zdej spodi še predal (nepomembno). In tko sredi najinega dopusta (itak sva bla sama) in sredi zlo prestre ''akcije'' se nama ta ''nova'' postla zruš na tla. Pol sva jo sicer za silo spravla skupi in je preživela najine podvige do konca dopusta, za nama pa sta prišla še moja sestra in njen fant in se njima po nekaj dneh zgodi isto,.....
Miljonkrat se smejemo na ta račun, da smo pač tko dobri da postre pokajo,...
samo ugibam pa lahko ali je njima postla počla iz istega razloga kot nama
Miljonkrat se smejemo na ta račun, da smo pač tko dobri da postre pokajo,...
samo ugibam pa lahko ali je njima postla počla iz istega razloga kot nama
- ninikananika93
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 10. 2010
hm... ja znajo bit smešne prigode ja...
Npr: s fantom lepo "delava" svoje u moji sobi ( ata v dnevni spi, mama ni doma, zaklepama ne ker pol se VE kaj počneva) gliiiih končava pa js neki gola hodim po sobi pa mama uleti. js skočim na poslo se pokrijem pa skor fantu ugrabim deko. mama pride pa upraša: a ž spita? js pa .. ma ja na pol... pa za nama na stolu kondom uporablen
al pa... glih končujema sex pri njem, mu glih pride pa telefon zvoni: Ati. joj čestitam mu kak je tej govoru pa se trudu normalno dihat...
lahko pa tut....da sexava precej na glas ker misliva da so vsi spodi. pol pa pride ata v sobo čes čas pa reče fant kaki goli so prej leteli pri nogometu da škoda da ni vidu, ati pa am.. ne sj sm gledo skos u spalnici ( ki je takoj zravem sobe in se GROZNO vse sliši) ...sma se sam spogledla ....
če se pa še kej spomnem pa dodam...
Npr: s fantom lepo "delava" svoje u moji sobi ( ata v dnevni spi, mama ni doma, zaklepama ne ker pol se VE kaj počneva) gliiiih končava pa js neki gola hodim po sobi pa mama uleti. js skočim na poslo se pokrijem pa skor fantu ugrabim deko. mama pride pa upraša: a ž spita? js pa .. ma ja na pol... pa za nama na stolu kondom uporablen
al pa... glih končujema sex pri njem, mu glih pride pa telefon zvoni: Ati. joj čestitam mu kak je tej govoru pa se trudu normalno dihat...
lahko pa tut....da sexava precej na glas ker misliva da so vsi spodi. pol pa pride ata v sobo čes čas pa reče fant kaki goli so prej leteli pri nogometu da škoda da ni vidu, ati pa am.. ne sj sm gledo skos u spalnici ( ki je takoj zravem sobe in se GROZNO vse sliši) ...sma se sam spogledla ....
- ninikananika93
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 10. 2010
ninikananika93 napisal/-a:
...pa sem se spomnala še to ...prvič v najini zvezi...dan pred novim letom...začnema s predigro pa mi zvoni telefon (sošolka) se javim zmenim in mi2 nadaljujema... za novo leto pa mi tk zun skupi pa tk sošolki zaupam skrivnost da sva prvič XXX pa ona tk kdaj pa? pa js učeri okol 9ih... ona pa sam tko am...tj enkrat sm te klicala... js pa sam OMG hehehehe sj nisi VELIK zmotla
... life in life....
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
ninikananika93 napisal/-a:mu glih pride pa telefon zvoni: Ati. joj čestitam mu kak je tej govoru pa se trudu normalno dihat...
Em. Zakaj se je pa takrat sploh treba takoj javit na vsak klic? Ne verjamem, da sta tolk super pomembna , nč hudega, če se kakšen klic kdaj spusti..ninikananika93 napisal/-a:začnema s predigro pa mi zvoni telefon (sošolka) se javim zmenim in mi2 nadaljujema...
Prvi neprebran prispevek • 234 prispevkov
• Stran 15 od 16
•
Prejšnja
1 ... 12, 13, 14, 15, 16
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov