Najbolj smesne prigode v postelji (brez komentarjev)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- ninikananika93
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 10. 2010
[/quote]Em. Zakaj se je pa takrat sploh treba takoj javit na vsak klic? Ne verjamem, da sta tolk super pomembna , nč hudega, če se kakšen klic kdaj spusti..[/quote]
Govorimo o smešnih zadevah ne pa rešitev kako se to nebi zgodilo...
prosim/hvala za razumevanje
Govorimo o smešnih zadevah ne pa rešitev kako se to nebi zgodilo...
prosim/hvala za razumevanje
... life in life....
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
Se spraviva v avtu na zadnje sedeže (sprednje sva porinla čisto naprej, da bi imela dovolj placa), jst sedim njemu v naročju in se mečkava, se nagnem nazaj, da se bom s hrbtom naslonla na sprednji sedež .. in padem na tla (sem pozabla, da sva sedeže premaknila) midva oba v smeh na polno, še ker se mi ni ratalo pobrat .. na koncu se nekako poberem, greva v akcijo, lih zaključiva in zagledam jst luči od avta ki se približujejo (sva bla na parkingu) .. sem se hotla na hitro spravit dol z njega, ker sem se ustrašla da bi naju voznik iz avta videl ... in spet padem pod sedeže ..
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Včeraj med sexom....jaz: "No, obnašaj se že enkrat pa se zravnaj in lepo sexaj!"
Itak sma pol ure umirala od smeha...
Gre pa za to, da se on ful rad stiska in lupčka med akcijo, meni pa gre to na živce, kr ne morem pol dihat, pa najedla sm se prej ful in mi ni pasalo neko stiskanje, pa njegovi lasje in brki me žgečkajo...in sm ga nakurla
Itak sma pol ure umirala od smeha...
Gre pa za to, da se on ful rad stiska in lupčka med akcijo, meni pa gre to na živce, kr ne morem pol dihat, pa najedla sm se prej ful in mi ni pasalo neko stiskanje, pa njegovi lasje in brki me žgečkajo...in sm ga nakurla
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov