Najbolj smesne prigode v postelji (brez komentarjev)

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

reelle
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a reelle » 21. Jun. 2008 21:05

no pri men je blo pa tak da sva se razmetavala po celi sobi, delala vse in svasta, uglaunem dvignu me je in postavu na okensko polico ( zivijo na mirnem kraju in s tiste strani ni bilo nobene hise, nicesar)..moj se je naenkrat zaceu smejat, in se naslonu name..men ni blo nic jasno, sem pa hitro ugotovila da so dobili obisk in mu je en druzinski prijatelj veselo mahal na okno.. bilo me je tako sram da nisem si upala niti pridit pozdravit dol, no mojmu se je pa zdelo to blaznooo smesno :< :lach:
Pussy_ka_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Pussy_ka_ » 21. Jun. 2008 21:19

:lol: :lol: jaz pa mam kr neki cajta že novo postlo in ta nova postla fuul ruži..ne da bi škripala ampak tak čudno ruži.. in ko sma sexala je ružla tak da sma se začela smejat pa sma vzela odeje pa se na tla spravla ampak na tleh na odeji se je fuul drselo in je blo kt da bi plavala in pol na 1x moj meni reče da rabi odmor kr mu je skup pado :lol: in pol sma se oba smejala kr se nama je v letu pa pol to vse prvič zgodlo
Uporabniški avatar
Schmetterling
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Schmetterling » 29. Jun. 2008 23:51

v srednji šoli med nočnjo vožnjo po Franciji ... poln avtobus... sem ga oralno :)
na žalost nism mogla dokončat k bi blo preveč reskerano... no sam opazu pa ni nobedn nč

enkrat v mojem stanovanju v lj... med seksom sva mela rolete dol (k se vidi na dvorišče) k pa sva nehala in sm bla js že oblečena moj lubi pa še ne,
sm šla pa lepo do okna pa dvignla zaveso v tistem pa zagledam direkt pred oknom oba lastnika k se jima je odprl lep prizor - moj tip sred sobe k se še ni uspel oblečt... ejeeeeej :o
Uporabniški avatar
z-majči*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a z-majči* » 10. Jul. 2008 12:02

°Catherine.] napisal/-a:neki najbol groznega kar sm čula do zdej..
na kolegovi šoli sta se dva odločla it na wc fukart..
in sta šla analno probavat...
in ka se je zgodil???
ko je dau un tiča vn je meu na glavici olupek od graha!!!
hahahahahahaha..šee dans se cepam..
baje je un tip to celi šoli razglasiu..in se je ženska prepisala na drugo šolo..
šejm da ni večjega=/

Za to punco pa grahek sm pa tud jst slišala... bogaaa :lol:
Uporabniški avatar
Eli**
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 7. 2008
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a Eli** » 10. Jul. 2008 12:21

Midva sva pa seksala pr men doma..js sm bla gor... in js ne vem kako se je to zgodl...ampak bla sm čist u devetih nebesih in lih k sm dožvela orgazm, mi je očitno popustila moč v rokah in sm z glavo usekala ob rob pojstle...tko počl je fuul, js sm mela pa še dva dni buško :lol: :lol: :lol:
tashykaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 7. 2008
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a tashykaa » 13. Jul. 2008 16:49

1x je moja frendica razlagala kaku sta njena frendica pa tip sexala pr njemu doma. ko sta končala , je pol počla pojstla. pol ga je pa fotr klicau č lohka to delata bolj tiho (tastari so bli doma), pol je blu pa njej ful nerodnu :eek:
Uporabniški avatar
x-girl-x
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 7. 2008
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a x-girl-x » 26. Jul. 2008 17:04

Ej ma tle so pa usekane use te zgodbice sm prebrala skor dihat več nism mogla :D :D :D

Ma k se še jst kašne moje spounem pa še jst povem sej sexala sm že lih use pousod sam takih k so tle pa še ne:):)

Lahko da se tudi meni postelja podre ko bo tip h meni spat pršu:)
Uporabniški avatar
xxwoman
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a xxwoman » 27. Jul. 2008 11:37

Enkrat sva bla v nekakšnem čudnem položaju in ga nikakor ni mogel dat not... sploh ni našel luknje :) Potem pa sem mu začela govorit toplo, toplo, ne ne, mrzlo... ledeno... ne tja, tam bo zmrznil... topleje... vroče, vroče... ajs... pazi, da se ne bo spekel... :twisted: In potem se je začel ful režat in sva lahko nadaljevala šele po desetih minutah :D
Uporabniški avatar
*Pinki*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Pinki* » 31. Jul. 2008 14:57

Tale pa tud ni lih moja, pa tud smešna ne vem če je...
Sm slišala od kolegice da sta njena znanka pa njen tip enkrat analno, no in ko je njen dragi svojga uzeu vn, se je ona (upssss) podelala kr pred njim. :eek:
Sj pravm, men ni smešn...... :steinigung:
Uporabniški avatar
_lady_bird_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 8. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a _lady_bird_ » 13. Avg. 2008 20:44

dogodek, ki se pa je meni vtisno v spomin, pa je blo med seksom. Lubi hoče sprobat nov položaj, na sredini sobe je mel vlko gumjasto žogo. Dvigno me je, neso tja in sma probala na žogi. Na enkrat se je žoga spodpelala, Jaz sem končala na eni strani žoge, on pa na drugi.

Sklep: Žoga je preveč okrogla in mehka za kakršnekoli podvige! :D
Uporabniški avatar
*nobody*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 5. 2007
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a *nobody* » 13. Avg. 2008 21:06

men je zadnč tip sred največjega uživanja med sexom prbiu: dj kj povej.!
jz kr nism mogla več... mene je vse minil. :lol:
Uporabniški avatar
Edix
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Edix » 14. Avg. 2008 16:58

:cry:
dayweed
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a dayweed » 14. Avg. 2008 17:06

*Pinki* napisal/-a:Tale pa tud ni lih moja, pa tud smešna ne vem če je...
Sm slišala od kolegice da sta njena znanka pa njen tip enkrat analno, no in ko je njen dragi svojga uzeu vn, se je ona (upssss) podelala kr pred njim. :eek:
Sj pravm, men ni smešn...... :steinigung:

očitno ne kontrolira mišice zapiralke :lol:
sospechosa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 8. 2008
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a sospechosa » 16. Avg. 2008 16:09

enkrat sm bla pr bivsmu sama doma(oce naj bi bil cew vikend uzun, njegova zena pa na eni poroki al neky podobnga dalc stran) pa sm sla iz sobe naga v kopalnico ko sm si roko umivala in je oce prsu nazaj pa hotu it na wc...:S:S hvala bogu ni nc vidu k je takoj vrata zapru pa se opravicu .....
nism si upala vn iz kopalnice dokler ni moj bivsi prsu pome pa mi povedu da je njegou oce su iz stanovanja:P:P:P cakala sm kaksih 5' ki so se mi zdeli cela vecnost :? :? sam zdj so smehi :P:P:P
Nadine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 16. Avg. 2008 21:11

a to je smešna prigoda v postelji oz. med seksom??? :? :razz:

pri nama še ni nč kej tazga razn da se jz kdaj butnem z glavo v kakšen rob postle al pa se obadva butneva z glavo :lol:
pa kakšni čudni zvoki iz tam spodaj :lol:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov