Najbolj smesne prigode v postelji (brez komentarjev)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
princes semika - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 11. 2007
stanovanje si delim s 4 cimri in z enim od njih sva bluzila, nisva dejansko hodla ampak sva bila skus skup... nato, vsa se z pomočjo omame odločila, da bova imela spolni odnos, oba v polni akciji se slačiva,... nato se on vstane in pobere moje in svoje hlače ter jih zloži in da na stol....
do seksa nisva prišla, saj je moral po hitrem postopku zapustiti mojo sobo...
do seksa nisva prišla, saj je moral po hitrem postopku zapustiti mojo sobo...
-
black_lady - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2006
mi2 nimava nevem kakih komičnih scenarijev.samo se je pa že nama zgodilo da se nama je postla zrušla pa nama je tudi blo tak smešno da nisma mogla niti nadaljevat pa je nisma mogla sama popravit tak da je mama si verjetno mislila za kaj se gre.điz res mi je blo nerodno
Kar ne zmore hudič - to zmore ženska!
- rose8
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 7. 2007
midva sva tko ležala na trebuhu in on je bil na meni... ravno sva zaključila s seksom in jaz sem skrčila nogo in se dotaknila njegove ritke, hehe fant se je tako ustrašil da je skočil s postelje... rekel je da je ravno tuhtal če sva zaklenila vrata in je mislil da je v sobo prišel moj ati in ga prijel za rit...
heheheheh, kolkrat se smejiva zaraed tega...
- _t'mala_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 11. 2007
to kar se je nama zgodl se mogoče še ni nobenmu....
mi2 lepo se spravlama k stvari in jst lepo se uležem pa tak moj začne pa tak sj veste..in jst sm kr glasna ...ene 2sobe stran pa splnica ...in pol moja mat pride pa sm potrka mi2 tih ratava pa prav da nej bol potih da nemorta spat..če že morva da nej manj stokam...mi2 sva se sm smejala....mat pa tut še pol ceu tedn..hehe
mi2 lepo se spravlama k stvari in jst lepo se uležem pa tak moj začne pa tak sj veste..in jst sm kr glasna ...ene 2sobe stran pa splnica ...in pol moja mat pride pa sm potrka mi2 tih ratava pa prav da nej bol potih da nemorta spat..če že morva da nej manj stokam...mi2 sva se sm smejala....mat pa tut še pol ceu tedn..hehe
- ninčika***
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 10. 2007
ja mojm j pa enkrat počla kožca na tiči, k sm se preveč nabila gor, k kožca š ni bla dost raztegjena ...tko da punce previdno
-
*lady bug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 6. 2007
- Kraj: Maribor
rose8 napisal/-a:midva sva tko ležala na trebuhu in on je bil na meni... ravno sva zaključila s seksom in jaz sem skrčila nogo in se dotaknila njegove ritke, hehe fant se je tako ustrašil da je skočil s postelje... rekel je da je ravno tuhtal če sva zaklenila vrata in je mislil da je v sobo prišel moj ati in ga prijel za rit...
joj tle sem se pa toook nasmejala da ga je ati za rit prijel.. mi2 pa nimama nekih ful smešnih situacij. No standard je že, da se on vedno z glavo v mojo omaro zaleti pa moj mlajši brat naju je že kr enih parkrat skoraj zaloto..vrata so bla zaklenjena, mali pa mislo not prit pol je pa kr neki začel kaj sva delala pa neki, mi2 pa ful smeh
- rose8
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 7. 2007
še eno sm se spomnila, in sicer. jaz imam sobo pod spalnico svojih staršev! in najina postelja je na začetko zelo škripala in se je slišalo k njima v zgornje nadstropje. ampak fora je v tem da tudi njima škripa postelja in se je slišalo k nama.
in potem se pritožujemo in zafrkavamo drug drugega.
pa seveda gremo se kdo bo hujši...
kmalu potem sva posteljo popravila da ni več škripala namreč mami ni mogla spat!
in potem se pritožujemo in zafrkavamo drug drugega.
pa seveda gremo se kdo bo hujši...
kmalu potem sva posteljo popravila da ni več škripala namreč mami ni mogla spat!
-
tejchaaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
hmm velik prigod je, ampk tale ni bla v postelji. bla sva v kampu, šotor, oba totalno razgreta, laufafa gor v šotor. sva si dala duška, v šotoru notr čist mokro, po stenah šotora dol tekl, ful vroče. stopva vn iz šotora, okol pa ljudje in naju postran gledajo in pripomba "tale šotor se je pa tresu še huj kt d bi burja pihala"
-
**majcy** - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 10. 2006
- Kraj: Okolica Lj.
Js pa te drobne "nesreče " sploh ne jemlem tok resno, vedno se pol začnem sama seb smejat če kej narobe nrdim .
Tko kot včeraj zvečer; glih na postli sva se mečkala, pa sm rekla da morem nujno lulat, pol me je pa kr s pojstle na tla porinu( ne grobo !), hh - kaj mu ni blo jasn.
enkrat sm se z glavo v strop butnla, ko sm bla na njemu( strop je bil poševen ), enkrat sm se z glavo v rob postle udarla.
Tko kot včeraj zvečer; glih na postli sva se mečkala, pa sm rekla da morem nujno lulat, pol me je pa kr s pojstle na tla porinu( ne grobo !), hh - kaj mu ni blo jasn.
enkrat sm se z glavo v strop butnla, ko sm bla na njemu( strop je bil poševen ), enkrat sm se z glavo v rob postle udarla.
-
**majcy** - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 10. 2006
- Kraj: Okolica Lj.
Spomnla sm se še tega;
Bla sm pr bivšem doma, pil smo ga in spoznala nej bi njegove prjatle.
Šla sva v sobo in začela sexat. Kar naenkrat pridejo 3 je frendi v sobo in se postavjo okol postle in začnejo pet in igrat na kitaro. Tip pa glih na men, hvala bogu se me ni kej dost vidl k sm koute nase vlekla k nora.
Bla sm pr bivšem doma, pil smo ga in spoznala nej bi njegove prjatle.
Šla sva v sobo in začela sexat. Kar naenkrat pridejo 3 je frendi v sobo in se postavjo okol postle in začnejo pet in igrat na kitaro. Tip pa glih na men, hvala bogu se me ni kej dost vidl k sm koute nase vlekla k nora.
- MonaLisa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 1. 2005
Midva sva se eno zimo odločila, da bova v avtu. In sicer ob eni cesti, ki pelje na hrib, na mjhnem parkirišču, pozno zvečer. Se odpravva, z dekco pa musko, parkirava in začneva... In se kar naenkrat za nama ustavi en drug avto!! Midva pa seveda panika, se hitr oblečeva in gledava kaj se dogaja. So bli pa eni tipi k so zgleda pohal Pa sva se hotla čim prej pobrt od tm, je blo pa vse poledenel in sm komej spelala rikverc! Bi šla kmal dol med drevesa... Je mogu jt fnt vn avto porint
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov