Najbolj naravna kontracepcija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
in silikonskih joškov...
hahahah
čeprow jst jih čutim včasih.
PV, a je to nehormonska zaščita? kako pa veš da si si to prav dala noter in ne narobe? sam če ma tip dolgega, pol lahko to premakne?
hahahah
čeprow jst jih čutim včasih.
PV, a je to nehormonska zaščita? kako pa veš da si si to prav dala noter in ne narobe? sam če ma tip dolgega, pol lahko to premakne?
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Mene so kondomi prisli okoli 350 eur na leto.positive vibration napisal/-a:In glede na to, da itak rabim pregradno zaščito nekje 7 dni v mesecu, bi porabla več paket kondomov na mesec, kar bi me prišlo cca. 6€ na mesec, na leto je to 70€.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
metoda umika je najbol naravna.se bol drzi,ce sta vzdrzna v casu plodnih dni.(tudi v predsemenski tekocini so LAHKO spermiji)
- Dola
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 5. 2011
White_Widow napisal/-a:metoda umika je najbol naravna.se bol drzi,ce sta vzdrzna v casu plodnih dni.(tudi v predsemenski tekocini so LAHKO spermiji)
Baje, da če punca ni v plodnih dneh in pride malo predsemenske tekočine v njo- kot da ni nič. Da ni verjetnosti, da bi zanosila.
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
Dola ponavad v predsemenski ni not spermijev. lahk se pa zgodi da so, pocakajo par dni, na ovulacijo in eto, punca je noseca.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Dola napisal/-a:White_Widow napisal/-a:metoda umika je najbol naravna.se bol drzi,ce sta vzdrzna v casu plodnih dni.(tudi v predsemenski tekocini so LAHKO spermiji)
Baje, da če punca ni v plodnih dneh in pride malo predsemenske tekočine v njo- kot da ni nič. Da ni verjetnosti, da bi zanosila.
Če punca ni v plodnih dneh, lahko na polno svrši not, pa ni nič
Plodni dnevi so dan ovulacije in 5-7dni prej, ki se štejejo za plodne ravno zaradi preživetja semenčic.
Meni umik ni všeč, zaradi tega, ker sma oba prikrajšana za užitek. Meni največkrat pride ravno takrat, ko njemu - oziroma mislim, da je obratno - da njemu pride, takrat ko meni, ker ga pač...kk bi se izrazla...stimuliram z mišičnim krčenjem zaradi orgazma? In bi se mi zmešalo, če bi ga glih sredi mojega orgazma ven vzel.
Delusional, to ni hormonska zaščita. Veš, ker maš navodila zraven, kak mora bit obrnjeno Premaknit s tičem po moje ne more, lahko se pa malo "zaleti" not če ti ga do konca not tišči v kakem doggyu...kar pa jaz itak ne dovolim, ker me boli v jajčnikih, če bi to delal.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
- Dola
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 5. 2011
positive vibration napisal/-a:Dola napisal/-a:White_Widow napisal/-a:metoda umika je najbol naravna.se bol drzi,ce sta vzdrzna v casu plodnih dni.(tudi v predsemenski tekocini so LAHKO spermiji)
Če punca ni v plodnih dneh, lahko na polno svrši not, pa ni nič
Plodni dnevi so dan ovulacije in 5-7dni prej, ki se štejejo za plodne ravno zaradi preživetja semenčic.
Meni umik ni všeč, zaradi tega, ker sma oba prikrajšana za užitek. Meni največkrat pride ravno takrat, ko njemu - oziroma mislim, da je obratno - da njemu pride, takrat ko meni, ker ga pač...kk bi se izrazla...stimuliram z mišičnim krčenjem zaradi orgazma? In bi se mi zmešalo, če bi ga glih sredi mojega orgazma ven vzel.
Delusional, to ni hormonska zaščita. Veš, ker maš navodila zraven, kak mora bit obrnjeno Premaknit s tičem po moje ne more, lahko se pa malo "zaleti" not če ti ga do konca not tišči v kakem doggyu...kar pa jaz itak ne dovolim, ker me boli v jajčnikih, če bi to delal.
Okej, nism bla dovolj natančna
Mislim, da je umik edina, sploh naravna zaščita.
Tip nej se pa mal zadrži, de bo še punci prej pršl, pa bo
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Sorry, čist spregledala tvoje vprašanje, Kali...
Menstruacijo imam zelo redno, poleg tega si še merim temperaturo. Delamo pa tako, da prvi teden ciklusa (imam zelo kratko menzo) brez zaščite, potem par dni z zaščito, potem nekje 5 dni (do ovulacije) sex prepovedan (plodni dnevi). En dan po ovulaciji, ko vidiš sluz in se temperatura dvigne, pa lepo do menstruacije spet na polno brez zaščite
Menstruacijo imam zelo redno, poleg tega si še merim temperaturo. Delamo pa tako, da prvi teden ciklusa (imam zelo kratko menzo) brez zaščite, potem par dni z zaščito, potem nekje 5 dni (do ovulacije) sex prepovedan (plodni dnevi). En dan po ovulaciji, ko vidiš sluz in se temperatura dvigne, pa lepo do menstruacije spet na polno brez zaščite
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]