Najbolj naravna kontracepcija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
caty07 - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 10. 2007
hm...poznam tri (obdobje ovulacije, temperaturna metoda in umik spolnega uda pred izlivom ), jim pa niti malo ne zaupam...
več na: http://www.intimatemedicine.si/zdravje- ... racepcije/
več na: http://www.intimatemedicine.si/zdravje- ... racepcije/
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Sliši se zanimivo. Bom malo počakala na odziv uporabnic in mogoče zamenjala, ko bodo bolj razširjene, ker sem šele pred kratkim menjala prejšnje.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
- rebelgirl
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 4. 2008
punce, tole stran si preberte. upam da razumete angleško. nobena oralna kontracepcija NI naravna in nobena NI zdrava.
http://www.virginiahopkinstestkits.com/ ... ntrol.html
pri tej tabletki so isti stranski učinki kot pri ostalih... padec libida, povečanje možnosti kapi, itd... guglajte malo
http://www.virginiahopkinstestkits.com/ ... ntrol.html
pri tej tabletki so isti stranski učinki kot pri ostalih... padec libida, povečanje možnosti kapi, itd... guglajte malo
-
Maychy - Cosmopolitanka
Ja pa dobro no... Se mi zdi, da poznam rizike, če sem se že odločila za KT, se ti ne zdi? Ker imam ravno izbiro, se bom pa rajši odločila za tiste KT, ki imajo najmanj stranskih učinkov, ne tiste, ki jih imajo največ. Je pa tudi logično, da besedna zveza naravni estrogen ne pomeni, da ga pridobivajo direktno iz narave.
O stranskih učinkih pa bi se morala vsaka ženska pozanimat PREDEN začne s KT.
O stranskih učinkih pa bi se morala vsaka ženska pozanimat PREDEN začne s KT.
-
*arabic_girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Nova Gorica
ne poznam....kaj bi pa to bilo? nove tabletke?
Zadnjič spremenil *arabic_girl*, dne 12. Nov. 2009 16:10, skupaj popravljeno 1 krat.
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
... deluje kot zavajajoč oglas v smislu izpostavljenega slogana (prva kontracepcija, ki posnema naravo ženske oz naravna kontracepcija) ... potem pa se izpostavi, da ima enake stranske učinke kot vse ostale kt.
Zadnjič spremenil puma, dne 12. Nov. 2009 16:12, skupaj popravljeno 1 krat.
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
A potem je tudi vse drugo o priporočanju tega in onega oglaševanje? Sicer pa sem ravno danes brala o tem in me stvar ni prepričala.
- rebelgirl
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 4. 2008
ja, marketing zelo zavaja glede sestave tabletke.
jst sem oni link prilepila ravno zato, da ne bi ble punce preveč navdušene da bodo zdej uporabljale kao naravno kontracepcijo. in tut oglasi, ki jih najdeš na netu so povsem neprimerni in zelo zavajajoči.
drage deklice, če bi mele rade svoje telo, bi nehale s tabletkami. posledice se vam bodo poznale čez leta, desetletja, takrat bo pa žal že prepozno. konc OT
jst sem oni link prilepila ravno zato, da ne bi ble punce preveč navdušene da bodo zdej uporabljale kao naravno kontracepcijo. in tut oglasi, ki jih najdeš na netu so povsem neprimerni in zelo zavajajoči.
drage deklice, če bi mele rade svoje telo, bi nehale s tabletkami. posledice se vam bodo poznale čez leta, desetletja, takrat bo pa žal že prepozno. konc OT
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
Sem mislila, da je bilo mišljeno kot prikrit oglas. My mistake. Sicer pa ne zaupam tej stvari tako kot ne marsikateri drugi.
-
*arabic_girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Nova Gorica
drage deklice, če bi mele rade svoje telo, bi nehale s tabletkami. posledice se vam bodo poznale čez leta, desetletja, takrat bo pa žal že prepozno.
zelo pretresljiv stavek...vsaj zame no....kaksne so pa te posledice, ki se pokazejo cez leta ce smem vprasat?
-
Maychy - Cosmopolitanka
ti povem posledico, ki se bo pokazala prej kot v 1 mesecu, če neham tabletke jemat - nezaželjen otrok
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Maychy napisal/-a:ti povem posledico, ki se bo pokazala prej kot v 1 mesecu, če neham tabletke jemat - nezaželjen otrok
To ni posledica KT, sej so še druge metode npr. kondom.
Ene ženske majo težave s zanositvijo zaradi predolgega jemanja KT, se pravi 5 let in več, ene imajo težave ker so prezgodaj začele jesti KT (pri 14-ih). O teh novih tabletkah še nisem slišala, sej sem komaj 1 mesec nazaj začela s tabletkami Yaz, ki pa vsebujejjo 24 tabletk in 4 brez hormonov, zanimivo, vidim da zej povečujejo št. hormonski tablet na 26. Ne verjamem pa temu da gre za naraven estrogen, to je samo marketinški trik, sej so vsake KT škodljive, noben me ne more v nasprotno prepričati. vse imajo stranske učinke, odvisno od posameznice. se pa že dolgo sprašujem kako ene punce jejo tabletke 7, 8 let ali tut več, res so pogumne, še zlasti če želijo imeti otroka potem. Jz sine bi upala več kot eno leto jemati KT v enem kosu, pa lahko ginekologi rečejo kar hočejo, gre za moje telo in moje zdravje...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]