Najbolj naravna kontracepcija

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 17. Maj. 2011 23:07

in silikonskih joškov...
hahahah :D
čeprow jst jih čutim včasih.
PV, a je to nehormonska zaščita? kako pa veš da si si to prav dala noter in ne narobe? sam če ma tip dolgega, pol lahko to premakne?
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 18. Maj. 2011 9:52

positive vibration napisal/-a:In glede na to, da itak rabim pregradno zaščito nekje 7 dni v mesecu, bi porabla več paket kondomov na mesec, kar bi me prišlo cca. 6€ na mesec, na leto je to 70€.
Mene so kondomi prisli okoli 350 eur na leto.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 18. Maj. 2011 10:46

^^podjetje Durex ti je hvaležno!:respekt:
tanF
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a tanF » 18. Maj. 2011 14:53

350€ in če je ena škatlica nekje 8€ v njej pa 10 kondomov pomeni, da si sexal 450x. Skoraj dvakrat dnevno :top:
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 18. Maj. 2011 15:00

Če je mel latex free kondome, se številka več kot dvakrat zmanjša.
Because I can.
Dola
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Dola » 18. Maj. 2011 17:14

Najbolj naravna kontracepcija?

Brez kondoma...
Brez tabletk...
Brez ostalih kontr.pripomočkov...

Najbolje je, da punca & fant seksata... pol ji pa tazadn cajt uzame vn,
in mu pride zunaj.

Toj še najbl naravn.

:razz:
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 18. Maj. 2011 17:22

metoda umika je najbol naravna.se bol drzi,ce sta vzdrzna v casu plodnih dni.(tudi v predsemenski tekocini so LAHKO spermiji)
Dola
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Dola » 18. Maj. 2011 18:49

White_Widow napisal/-a:metoda umika je najbol naravna.se bol drzi,ce sta vzdrzna v casu plodnih dni.(tudi v predsemenski tekocini so LAHKO spermiji)

Baje, da če punca ni v plodnih dneh in pride malo predsemenske tekočine v njo- kot da ni nič. Da ni verjetnosti, da bi zanosila.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 18. Maj. 2011 18:57

Dola ponavad v predsemenski ni not spermijev. lahk se pa zgodi da so, pocakajo par dni, na ovulacijo in eto, punca je noseca.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 18. Maj. 2011 20:31

Dola napisal/-a:
White_Widow napisal/-a:metoda umika je najbol naravna.se bol drzi,ce sta vzdrzna v casu plodnih dni.(tudi v predsemenski tekocini so LAHKO spermiji)

Baje, da če punca ni v plodnih dneh in pride malo predsemenske tekočine v njo- kot da ni nič. Da ni verjetnosti, da bi zanosila.

Če punca ni v plodnih dneh, lahko na polno svrši not, pa ni nič :wink:
Plodni dnevi so dan ovulacije in 5-7dni prej, ki se štejejo za plodne ravno zaradi preživetja semenčic.

Meni umik ni všeč, zaradi tega, ker sma oba prikrajšana za užitek. Meni največkrat pride ravno takrat, ko njemu - oziroma mislim, da je obratno - da njemu pride, takrat ko meni, ker ga pač...kk bi se izrazla...stimuliram z mišičnim krčenjem zaradi orgazma? :D In bi se mi zmešalo, če bi ga glih sredi mojega orgazma ven vzel.

Delusional, to ni hormonska zaščita. Veš, ker maš navodila zraven, kak mora bit obrnjeno :D Premaknit s tičem po moje ne more, lahko se pa malo "zaleti" not :lach: če ti ga do konca not tišči v kakem doggyu...kar pa jaz itak ne dovolim, ker me boli v jajčnikih, če bi to delal.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Dola
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Dola » 19. Maj. 2011 18:54

positive vibration napisal/-a:
Dola napisal/-a:

Če punca ni v plodnih dneh, lahko na polno svrši not, pa ni nič :wink:
Plodni dnevi so dan ovulacije in 5-7dni prej, ki se štejejo za plodne ravno zaradi preživetja semenčic.

Meni umik ni všeč, zaradi tega, ker sma oba prikrajšana za užitek. Meni največkrat pride ravno takrat, ko njemu - oziroma mislim, da je obratno - da njemu pride, takrat ko meni, ker ga pač...kk bi se izrazla...stimuliram z mišičnim krčenjem zaradi orgazma? :D In bi se mi zmešalo, če bi ga glih sredi mojega orgazma ven vzel.

Delusional, to ni hormonska zaščita. Veš, ker maš navodila zraven, kak mora bit obrnjeno :D Premaknit s tičem po moje ne more, lahko se pa malo "zaleti" not :lach: če ti ga do konca not tišči v kakem doggyu...kar pa jaz itak ne dovolim, ker me boli v jajčnikih, če bi to delal.

Okej, nism bla dovolj natančna :)

Mislim, da je umik edina, sploh naravna zaščita.
Tip nej se pa mal zadrži, de bo še punci prej pršl, pa bo :)
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 20. Maj. 2011 4:25

positive vibration, a ti uporabljas zascito samo med ovulacijo in tistih nekaj dni prej? imas menstruacijo zelo redno, da lahko natacno izracunas te dni ali si zraven meris se temperaturo itd.?
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 28. Jun. 2011 10:48

Sorry, čist spregledala tvoje vprašanje, Kali...
Menstruacijo imam zelo redno, poleg tega si še merim temperaturo. Delamo pa tako, da prvi teden ciklusa (imam zelo kratko menzo) brez zaščite, potem par dni z zaščito, potem nekje 5 dni (do ovulacije) sex prepovedan (plodni dnevi). En dan po ovulaciji, ko vidiš sluz in se temperatura dvigne, pa lepo do menstruacije spet na polno brez zaščite :razz:
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov