Naj se vrnem k bivšemu?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Girl25
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 4
Na forumu od: 21. 1. 2021

Neprebrana objavaNapisal/-a Girl25 » 21. Jan. 2021 23:39

Zdravo,
ker res ne vem kaj naj naredim, sem se odločila da vam pišem. Opisala vam bom celotno zgodbo, da me boste lažje razumeli. Rada bi slišala vaše mnenje. Stara sem 25 let, bivši dve leti starejši.V zvezi sva bila leto in pol. Pred tem sva bila dolgoletna prijatelja. 

Začeli smo se družiti proti koncu srednje šole, ko me dodal na fb. Pred tem sem ga bežno poznala, ker prihaja iz iste občine. Preden smo se začeli družit vem da je imel dve kratki zvezi (par mesecev). Je zelo družaben, ves čas je dodajal nove ljudi na fb, imel je okrog tisoč prijateljev (med njimi veliko žensk). Ves čas mi je bil precej nadležen in vsiljiv, saj vsakič ko sem prišla na fb me je kliknil in pisal kako sem, me povabil tudi na pijačo. Jaz sem čisto nasprotje, sem bolj mirna, na fb skoraj ne dodajam, še tistih ne, ki jih v živo spoznam. Večina mene drugi dodajo. Kljub temu, smo se počasi začeli družit. Jaz, moja sestra, njen fant in on. Velikokrat smo šli skupaj žurat, skoraj vsako leto na morje, za novo leto smo bili skupaj. Imel je tudi druge hobije in nekaj drugih prijateljev, ampak za te stvari se je vedno dogovoril z nami. Večkrat je namigoval, da bi med nama bilo kaj več, ampak jaz sem ga več let zavračala, ker sem si mislila, da verjetno tako klika več punc in dejansko nisem verjela, da bi mu bila res tako zelo všeč. Motilo me je tudi, ker je vedno polajkal čisto vse slike punc na fb, tudi moje (napisal še kakšen komentar v smislu, da sem luštna). Moji sestri je večkrat omenil, da bi bila prava zanj. Dolgo sem se mu upirala, potem sem pa sem ga počasi začela spuščati k sebi, ker sva imela tudi veliko skupnih stvari (zelo rada sva se športala, šli smo v hribe, na kolo, igrali odbojko), večkrat smo se šli tudi družabne igre. Ko sem si potiho vedno več želela in mi je bil že všeč, pa je on pripeljal punco. Zelo me je prizadelo. 

To je bilo ravno nekje tri tedne pred tem, ko smo imeli rezervirano za morje. Mislila sem si, da bo šla sedaj ona zraven, kar je logično. Presenetilo me je, ker sta rekla, da sta se že dogovorila, da ni problema, da ona ne bo šla, naj gremo kar sami kot vedno. Bilo mi je čudno. Res me je zanimalo koliko časa bo ta zveza sploh trajala. Zelo mi je bilo hudo, zavedala sem se, da ne bom imela več njegove pozornosti, da mi ne bo več vsak dan pisal kot prej. Nisem se želela vmešavati in sem se zato tudi umaknila, da bi čimprej lahko pozabila. Odločila sem se, da bom tudi sama nekje drugje skušala najti fanta. 

Kljub vsemu mi je na par dni pisal kako sem, zakaj se nič ne oglasim, me povabil na pijačo, če sem šla v hribe je rekel zakaj ga ne povabim zraven. Jaz sem se umaknila, ker se nisem hotela sama z njim družit, ker je imel punco. On je rekel, da ona itak veliko dela in zakaj se ne bi mogli družit kakor smo se prej. Nekje po treh mesecih mi je povedal, da jima ne gre in prav hitro sta potem končala. Takoj po tistem me je povabil kam na izlet, na pijačo itd. Jaz sem bila takrat v zelo težkem obdobju, imeli smo težave doma, nisem imela nobene druge družbe, ves čas sem bila doma in so me ta povabila malo razvedrila, tako sem se tudi sprostila od vseh skrbi.
 
Nisem sploh vedela kaj bi takrat. Malo sem mu zamerila, ker je imel vmes punco, čeprav je prej govoril moji sestri, da bi bila jaz res prava zanj. Vem, da sem ga več let zavračala in mu verjetno ni bilo prijetno, zato sem mu odpustila. Odločila sem se, da se bom prepustila in kar bo bo. Vedno več sva se družila sama in po nekaj mesecih me je začel vedno bolj osvajat in tako sva pristala skupaj. 

Prvih nekaj mesecev sva se imela prelepo, zelo sem mu zaupala, saj sva se že toliko časa poznala. Zdelo se mi je, da sem začela živeti. Bila sem čisto nora nanj, sploh nisem mogla verjeti kako sem ga vzljubila. On mi je večkrat rekel, da se je splačalo toliko časa trudit zame in da mu pomenim vse.

Seveda pa so se začeli pojavljati problemi. Mene so začela motit družabna omrežja. Mislila sem, da sedaj ko je po njegovih besedah dobil tisto pravo, da ne bo več tako lajkal vseh punc in tudi ne dodajal novih žensk na fb (tega je bilo veliko manj kot prej, ampak še vedno je dodajal kar ene punce, ki jih sploh ni poznal). Zaradi tega sva se večkrat skregala. Sčasoma se je z lajkanjem umiril, za dodajanje ne vem točno, ker je imel skrite prijatelje. Po prepirih sem imela vedno pokvarjen dan. Nisem želela z njim komunicirat in sem bila doma, on pa je ta čas hodil s kolegi na kavice, enkrat se je celo menil za žur. Meni v takem primeru sploh ni pasalo žurat, če sva bila skregana, on pa je rekel, da se mora tako sprostit. Skrbelo me je tudi s kom vse klepeta, ker je bil veliko dosegljiv in tudi veliko mu je pisakal telefon. Rekel je da s kolegi in tudi kakšnimi kolegicami, da se že od prej poznajo. Zelo pa me je prizadelo, ko sem enkrat pogledala na njegov telefon za uro in videla sporočilo ene punce. Vprašala sem ga če lahko preberem in je dovolil. Nič nisem videla, samo zadnje sporočila, saj je ostala zbrisal. Kot razlog je navedel, da je čistil telefon. Seveda mu tega nisem verjela in po ne vem kolikem času je priznal, da ni želel, da bi bila ljubosumna. Te punce nisem poznala, nikoli mi jo ni predstavil. Rekel mi je, da se poznata iz hobija in da sta se pogovarjala čisto splošno in se menila za kavico. Verjela sem mu in se trudila, da pozabim na to, čeprav mi je skrhal zaupanje. Čez nekaj dni sem bila pri njem in je spet dobival neka sporočila. Ni mi dalo miru in sem ga prosila, če lahko malo preverim njegov telefon. Dovolil mi je. Videla sem, da se pogovarja tudi po snapchatu. Imel je odprte pogovore z različnimi puncami. Nobene mi ni nikoli predstavil, za eno sem vedela, da je iz njegove vasi. Večina so bili običajni pogovori, kako si, kaj počneš, malo od službe, nekje je še omenjal mene. Potem sem pa našla pogovor z isto osebo kot na fb od katere je brisal sporočila in sem šla brati tudi za nazaj. Večinoma ni bilo nič spornega, nekje pa je bilo napisano "uu kakšna lepotička" (komentar na sliko) in potem se mu je ona zahvaljevala, on pa je še pisal da kar je res je res. Naprej ji je spet pisal, da bi šla lahko kdaj na pijačo in sta se potem tudi zmenila. Priznal mi je, da sta šla enkrat po službi oz.parkrat na leto (enkrat tudi ko so bili nekje zaradi hobija). Zelo me je prizadelo, ker nič nisem vedela za to, niti ne poznam teh njegovih prijateljic pa še briše sporočila, kar mi je sploh sumljivo.. Tako me je prizadel, da sem takrat rekla, da končajva, čeprav nisem resno mislila. 

Nekaj dni se nisva slišala, potem mi je pa pisal, da ne more tako, če se lahko pogovoriva. Seveda sem si tega zelo želela in sem pristala na to. Obljubil mi je, da bo to zmanjšal oz. ne bo več počel, da so samo prijateljice, da imajo vse partnerje. Prosila sem ga naj mi še enkrat pokaže telefon, da vidim če je potem že kaj drugače. Spet sem dobila pogovor s tisto punco iz vasi, kateri je vse povedal od najinega prepira, da sem mu brskala telefon in da sem bolana pa ljubosumna, na koncu jo je še povabil na sprehod.(rekel je da nista šla). Mene je to še dodatno prizadelo in sem ga samo odslovila.
 
Bilo mi je gorzno težko, ker sem videla da je očitno res konec. On mi je ves čas pisal, da ne more brez mene, da je rabil samo pogovor, da ni bilo nič, da naj mu dam še eno priložnost. Odločila sem se da je dovolj in se nekaj časa nisem pustila prepričat.

Potem pa sva se spet po parih tednih dobila, ker nisem mogla brez njega. Vse sva se dogovorila, nobenega brisanja več, vse kolegice mi predstavi, govori mi po pravici. Vse je obljubil na kar pride sms in ga želim pogledat. Bila je spet ena tretja prijateljica, prvič sem slišala za njo in spet samo zadnje sporočilo. Zelo sem se zjezila, se zjokala in rekla da sedaj je pa res konec. Pisal mi je sporočila, se opravičeval, še tej prijateljici je dal mojo tel. da mi je pisala, da je bila ona prva, ki mu je napisala, on je samo odgovarjal. Ampak mene je spet zmotilo, ker je bilo vse zbrisano. Zakaj, če ni nič spornega. Tokrat se res nisem več pustila in sem vztrajala na tem, da je konec.

Zelo me je bolelo, nisem vedela kako bom jaz to prebolela. Zelo sem mu zamerila, ampak po drugi strani sem ga imela še vedno rada. Vztrajala sem pri odločitvi, da je konec, čeprav mi je še vedno vztrajno pisal da mu pomenim vse. Potem se je za en mesec umiril in meni je bilo grozno brez njegove pozornosti. Tisti dnevi so bili polni joka, shujšala sem skoraj 10kg, slabo sem spala, bilo je grozno.

Po enem mesecu pa se spet oglasi, da me ne more pozabit. Od takrat naprej mi je spet začel pisat čisto vsaki dan. Vmes sva se kdaj tudi dobila, šla na sprehod se pogovarjala, rekel mi je da bi vse naredil zame, tudi družabna omrežja bi zbrisal, da bi bila mirna. Nisem se pustila prepričat, čeprav bi najraje popustila. Še vedno sem ga imela rada. Vmes sem se trudila spoznavat tudi nove ljudi, šla sem v novo družbo, spoznala tudi nekaj fantov. Ampak nikoli se ni razvilo kaj več. Povsod me je kaj zmotilo, ves čas imam pred sabo bivšega, ker če odmislim te njegove napake, mi je bilo z njim neverjetno lepo. Skupaj sva tudi že opremljala stanovanje, imela sva isti okus, želela sva si podobne stvari. Vse lepe stvari so se mi odvijale pred očmi in noben ni bil tako dober kakor on. To se dogaja že eno leto in jaz si ne morem najti nobenega drugega. Trenutno sem v kontaktih z parimi fanti, ampak se mi še vedno pojavlja isti problem. Z enim res mislim bolj resno, ampak se mi zdi, da mi ne bo dal takih stvari kot bivši, da sem bila z njim res srečna in da s tem ne bi bila tako. Pri bivšem mi je bilo všeč, ker mi je veliko pisal, skoraj vsak dan sva bila skupaj, veliko je sam znal narediti v stanovanju in sva skoraj sama celega prenovila, veliko sva se skupaj športala. Pri tem, ko ga sedaj spoznavam pa opažam, da nad hribi ni tako navdušen, je bolj delaven človek. Imava pa zelo podoben način življenja in podobne želje za prihodnost, ampak imam občutek, da mi ne bi posvečal toliko časa. Kljub vsemu na koncu vedno pridem do bivšega.
 
Začela sem razmišljat, ali je bivši res tisti pravi zame? Ali res ni bilo nič spornega v teh pogovorih, kavicah in sem res zagnala preveliko dramo in zvezo zaključila po neumnem, v nekem afektu? Pričakovala sem tudi, da bo kmalu po koncu zveze šel z drugo, ampak vse do sedaj nisem nič slišala da bi katero imel, tudi sam mi tako pravi. Rekel mi je, da me ne more pozabit, da mu še vedno po enem letu nisem šla iz glave in da ne more naprej. Kar težko mu verjamem, ker vem da mi je za bivše govoril, da jih je pozabil v parih tednih. Tudi enkrat sem našla nek pogovor, kjer sem izvedela, da v tistih parih mesecih, ko je končal z bivšo in začel z mano, imel eno. To me je še dodatno šokiralo, ker očitno gre on zelo hitro naprej. Sedaj pa mi je čudno, da meni že eno leto piše in mi skoraj toliko časa govori, da bi me rad nazaj in da vmes nobene ni imel. Ampak on mi trdi, da jaz sem bila res drugačna in da mu ne grem iz glave in da sem očitno tista prava zanj. 

Eno leto sem se mu upirala, ampak mu sedaj počasi že začnem verjeti, ker eno leto je res že neka doba in da se toliko časa trudi okoli mene, ali je res nekaj na tem? Zadnje dni se ukvarjam samo še s tem, me ima res tako zelo rad, ali bi res še enkrat poskusila z njim?. Bojim se, da se ne bom z nobenim drugim tako ujela kot sem se z njim in ne bom z nobenim tako srečna kot sem bila z njim in mi bo nekoč žal. Po eni strani mi je bilo všeč, ker je bil družaben in sem toliko novih stvari z njim izkusila. Boli me, ko ga vidim kako z novo družbo uživa v športu, v hribih, ko bi lahko še naprej to počela skupaj. Boli me, ko vidim kako naprej ustvarja stanovanje, ki sva ga skupaj začela in uživa v njem in če bi želela bi lahko to doživljala skupaj. Zdi se mi, da sem trmasta in da ne popustim, čeprav me srce vleče nazaj.

Res ne vem kaj mi je, mislite da bi se morala res vrniti k njemu? Po vsem kar sem napisala mislite, da je res problem samo moja trma in da me ima res tako zelo rad?

Lp
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1972
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 22. Jan. 2021 11:17

Neee.

Dejanja, ne besede.
Boris22
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 17
Na forumu od: 30. 10. 2020

Neprebrana objavaNapisal/-a Boris22 » 22. Jan. 2021 11:28

izbrisan citat


Živjo,

resen problem je v tvoji glavi in ne trmi. Zakaj hudiča misliš, da je to edini tip na svetu in da je ednini tako sposoben? Mislim kot si že sama ugotovila je brisal pogovore z razlogom! Dobro jutro ane ;D. Ta tip ni vreden pol p.... mrzle vode ti pa še kr siliš tja in si delaš utvare, da ni po drugih rudaril. Stavim na bet at home bonus, da je pravi žigolo... Tip vidi kako si naivna in kaj je lepšega ko imet zagotovljen sex če občasnega ni.... Lej naredi kar misliš, ampak vsaka knjiga je drugič, tretjič 100krat hitreje prebrana...

Lp
Zadnjič spremenil Boris22, dne 25. Jan. 2021 10:30, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 4433
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 22. Jan. 2021 15:37

1) Prosim ne odpiraj vec enakih tem, ker jih moram brisati
2) Prosim ne citirajte taksnih klobas, lahko se odgovori tudi brez citata.

''Ampak on mi trdi, da jaz sem bila res drugačna in da mu ne grem iz glave in da sem očitno tista prava zanj. ''

To ti govori, ker mu verjames in ker se mu pustis.

Ce citiram eno od modrosti iz friendsov ( :D ): People will believe anything, as long as it is a compliment.

Nihce danes ne 'cisti' telefona, ker so vsi pogovori online. Ce bosta nazaj skupaj, ti bo oh in sploh cudovito prvih par mesecev, dokler ga spet ne zasrbijo prsti (in kaj drugega), takrat bo spet jok in ljubosumje.

Durigm puncam govori, da si nora in ljubosumna, potem pa jih vabi na kavice in sprehod? Halo?

Manipulator in pol, pozabi ga.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov