Naj končam zvezo?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- GorazdR
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Nimaš kaj misliti. Dejstvo je, da bo s časom šlo samo še na slabše. Lahko mu poveš kako čutiš ampak po tem kar si napisala je očitno, da tip ni resen in da tudi ne bo postal. Vedeti mora kako čutiš in če se ne misli spremeniti je brez veze vztrajati.
- GorazdR
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
spuko napisal/-a:problem je ko ona mu ne da za se fukat. In on raje se pogovarja s frendi ob pivu kot da mora njo poslušat. Punca, če ne boš dajala nog narazen te noben tip ne bo hotu. Velja tut obratno, če boš mu jo dala vedno ko bo hotel, pa tut če to pomeni da boš morala si dajat olje not da ti ne zariba, te bodo tipi težko pustili, ker bi potem trpeli grozno sušo.
ti pa si en zagrenjenec. Seveda je to daleč od resnice, oz ta pravi fanti tega nikoli ne bodo zahtevali ali pričakovali.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:40, skupaj popravljeno 1 krat.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
GorazdR napisal/-a:spuko napisal/-a:problem je ko ona mu ne da za se fukat.
ti pa si en zagrenjenec. Seveda je to daleč od resnice, oz ta pravi fanti tega nikoli ne bodo zahtevali ali pričakovali.
pa daj ne seri še ti gorazd no. a v zvezi ne pričakuješ sexa? pa nehajte no! kaj pa je to takega. v zvezi je sex ena najpomebnejših reči, tu se pa eni dedci oglašate kot ene filmske figure, ki se zaljubijo na prvi pogled in potem čakajo gospodično še 5 let, vmes ji pa nosijo rože, jo vozijo na kolesu, se sprehajajo, jo žgečkajo in kupujejo rafaelote. come on! preden ne sexaš sploh ne veš, če si kompatibien v postelji, kaj šele, da bi govoril o resni zvezi. a boš čakal eno madam 3 leta, pol pa ugotovil, da sexa obupno?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- Morfej
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 4. 2011
Tamciii napisal/-a:Živjo,
stara sem 18 let in že več kot 2 meseca v zvezi s fantom(če mu lahko tako rečem). Zadnji mesec vedno bolj razmišljam,da bi končala z njim,ker on se enostavno ne zaveda,kaj pomeni imeti punco oz pomoje še sploh ni zrel zanjo. Nazadnje sva se videla pred 4 tedni,ker sem jaz imela polno obveznosti,bolana sem bila itd. Vedno se vidiva samo za vikend in še to,ko so njegovi prijatelji nabrani okoli naju. Vabim ga,da če jaz ne morem do lokala,kjer so oni,naj pride on do mene, pa mi odpiše(kliče me nikoli,samo sms),da verjetno ne bo imel časa,ker je že z njimi. In tako se ne vidiva.
Vem,kaj bi naredila,ampak ne vem kako to izpeljati,da bi vseeno ostali prijatelji(z njegovo družbo sem se perfektno ujela). Enkrat mu je moja prijateljica ob situaciji,ko spet ni mogel do mene,potožila,zakaj ne pride tja kjer sem jaz,ker jaz nimam vozniškega in je ledeno odgovoril,da je on tam kjer je in ne gre nikamor.
To je le ena od težav,ki me motijo pri njem.
Prosim za nasvete
Iskreno tenx tenx tenx
Sem se registriral samo zato, da pokomentiram tole temo
Tamciii najprej hvala, ker si me do solz nasmejala
Torej.. Če malo analiziram tole vajino zvezo:
-skupaj sta 2 meseca
-nazadnje sta se videla pred 4 tedni
-vedno se vidita samo za vikend
Se pravi, če moja matematika drži sta se do zdaj videla nekje štirikrat!?
No.. Da še odgovorim na vprašanje.. Sprašuješ ali naj končaš zvezo..
Sicer že lep čas nisem več najstnik in je mogoče doživljanje teh stvari v teh letih drugače.. Na vsak način pa predlagam, da veze nikakor NE končaš. Ker imam ravno za sabo propadlo in relativno dolgo razmerje ti lahko povem iz lastnih izkušenj, da je lahko prebolevanje teh stvari precej boleče. Še posebaj po vsem tem času, ki sta ga preživela skupaj in po vseh spominih, ki jih imata na vajino zvezo in seveda navezanost drug na drugega.
Pa brez zamere
Nisem se mogel upreti
Aja mimgrede.. Zanimiv forum.. Sem slučajno naletel nanj..
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
"Ostaaaaniii z naaaamiiii..."Morfej napisal/-a:Sem se registriral samo zato, da pokomentiram tole temo
Ne nas zapuščat zdej.
- Morfej
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 4. 2011
purple_rain napisal/-a:"Ostaaaaniii z naaaamiiii..."Morfej napisal/-a:Sem se registriral samo zato, da pokomentiram tole temo
Ne nas zapuščat zdej.
Ok.. Bom še mal ostal
Se pri kakšni temi res iz srca nasmejim..
Čeprav.. A ni ta forum bolj v domeni žensk? Se nekako počutim outsider
-
firex - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 10. 2009
- Kraj: Promorska
Morfej napisal/-a:purple_rain napisal/-a:"Ostaaaaniii z naaaamiiii..."Morfej napisal/-a:Sem se registriral samo zato, da pokomentiram tole temo
Ne nas zapuščat zdej.
Ok.. Bom še mal ostal
Se pri kakšni temi res iz srca nasmejim..
Čeprav.. A ni ta forum bolj v domeni žensk? Se nekako počutim outsider
u are not alone we are here too
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^ej, vi2, ki sta vsekakor dobrodošla - osebe nad sabo se ne citira (se delajo zoprne piramide tko).
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov