Naj končam zvezo?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:42, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Lady_Cristina - Debatorica
- Na forumu od: 10. 6. 2009
- Kraj: Graz
Haha to me na bivšega spominja... ki je bil brez čustev, ni bil sposoben izrazit nobenega čustva razen veselja in ravnodušnosti, mu je blo vseeno kaj si jaz mislim, sva se zmenla nekje ob neki določeni uri, oz. bi naj prišel do mene pa me minutko prej pokliče da ne more, pa tudi take stvari ko si napisala. stran od takih. res.
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Baš si misliš, da si frajer, a? ..Dioniz napisal/-a:Ja.
Nisem bral prvega posta in tud ostalih ne
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Dioniz itak ne verjame v smiselnost zveze, ne glede kakšen je problem ali vprašanje, to sranje je treba čimprej končat, da si lahko dalje sam svoboden in srečen.
Ampak ja, to kar avtrica opisuje sploh zveza ni, poleg tega niti seksala še nista, tako da sploh.
Ampak ja, to kar avtrica opisuje sploh zveza ni, poleg tega niti seksala še nista, tako da sploh.
- Tamciii
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 10. 2009
- Kraj: Ljubljana
Džeki napisal/-a:Punčka, s tipom si v vezi, ko se tudi on strinja, da sta v vezi. Ali te pa nekomu predstavi kot svojo punco. Če se z nekom lupčkaš parkrat, to še ne pomeni, da sta v vezi.
Papa, veš za drugič.
Veš,na začetku je bila lepa zveza. Večerje,lokali....,poljubljanje,tudi kaj bolj intimnega. Tudi načrtovanje skupnih počintnic(destinacija je bila že dogovorjena itd)
Nihče ne more trditi,da to ni bila zveza. Je bila,vsaj na začetku. Jaz sem včeraj tipu dala konec kar po telefonu,kot mi je nekaj punc tu svetovalo in njegov odziv je bil seveda presenetljiv. Je šel mojo prijateljico klicat,da je ful zaljubljen vame in bla bla bla. Čudno,da meni nikoli ni povedal,da je zaljubljen vame. Eh,nič zato. Je že konec.
Hvala vsem tistim z nasveti,ker ste mi nekako dali pogum vso to bedarijo zaključit. fsm
Tamciii
-
monique* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2009
Tamciii napisal/-a:Je bila,vsaj na začetku.
Zame dva meseca še vedno spadata pod začetek veze
In v tem času še ugotavljaš ali se vidiš s tem človekom ali ne... mislim da se vidva sigurno ne vidita sploh, kar je jasen odgovor na tvoje vprašanje.
Končaj "zvezo" in preberi knjigo he's just not into you.
- spuko
- Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 3. 2011
Tamciii napisal/-a:Džeki napisal/-a:Punčka, s tipom si v vezi, ko se tudi on strinja, da sta v vezi. Ali te pa nekomu predstavi kot svojo punco. Če se z nekom lupčkaš parkrat, to še ne pomeni, da sta v vezi.
Papa, veš za drugič.
Veš,na začetku je bila lepa zveza. Večerje,lokali....,poljubljanje,tudi kaj bolj intimnega.
da bolje razumemo situacijo nam bi morala povedat bolj natančno, kaj ste počeli bolj intimnega.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
^^Očitno, so vsi postali preleni, da vsaj preberejo zadnjo stran kaj se je zgodilo
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
floribunda napisal/-a:Dioniz itak ne verjame v smiselnost zveze, ne glede kakšen je problem ali vprašanje, to sranje je treba čimprej končat, da si lahko dalje sam svoboden in srečen.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov