Naj končam zvezo?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 31. Mar. 2011 15:34

Potemtakem je čisto možno, da bo on vmes imel že kakšno drugo, ti pa se boš še vedno štela kot zvezo.
Ene pa imate res sto in en izgovor, da ste "nesrečne"...škoda za vas :wink:
The world is as you are.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 31. Mar. 2011 16:00

Hja, če ga ne moreš zvlečt ven in dobit na samem ti drugega ne preostane kot da ga pustiš prek telefona, pokliči ga če že nočeš prek sms-a. Kaj ti bo pa pomagalo v prihodnosti, če boš vidla njegovo mimiko - nič. Naprej boš šla in našla sebi bolj primernega in za zvezo bolj zrelega tipa. Njegov problem, če se noče dobit nikol na samem s tabo. Nevem zakaj sploh po vsej siliš hočeš bit oz. ostat prijateljca z njim, če po napisanem sodeč njemu že zdaj ni do tvoje družbe.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
babygirly*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a babygirly* » 31. Mar. 2011 16:20

Mislim, da on ne ve, da je v zvezi. :lol:
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 31. Mar. 2011 16:25

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 31. Mar. 2011 16:39

A pa vidva sta dejansko dorekla, da sta par? Ker to, da ti hodiš k njemu in njegovi družbi, ko ga zvečer pijejo v lokalu, kjer se potem verjetno malo lubčkata, samo po sebi ni pokazatelj zveze.
Uporabniški avatar
KberryS
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 2. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a KberryS » 31. Mar. 2011 17:20

Js sm po dolgem obdobju spoznavanja tipov, prišla do zaključka, da tisti, ki ni toliko, da bi te poklicu, te obiskal, se mal pobrigu zate, te ni vreden, in mu tudi ni veliko, če mu sploh je kaj do tebe..

Zato tipa pusti, pa uživaj, takrat ko boš najmanj pričakovala, bo prišel tisti, za katerega boš lahko rekla samo waauuu.! :)
Tamciii
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 10. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamciii » 31. Mar. 2011 19:05

Poskušala sem končaz to kar imava preko telefona in mu še kar ni jasno. meni je in sem sama pri sebi že zaključila,on pa še itq premleva in me sprašuje nesmiselna vprašanja oz retorična.
Tamciii
Tamciii
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamciii » 31. Mar. 2011 19:07

sirova štručka napisal/-a:oz. ona ne ve, da nista :D

On je tisti,ki ne ve. Tisti,ki me dobro poznajo in vedo za naju,že dolgo vedo kako je.
Tamciii
Tamciii
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamciii » 31. Mar. 2011 19:08

babygirly* napisal/-a:Mislim, da on ne ve, da je v zvezi. :lol:

On se zaveda,da je v neki virtualni zvezi,kjer gre vse preko sms in fb.
Tamciii
spuko
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a spuko » 31. Mar. 2011 19:12

problem je ko ona mu ne da za se fukat. In on raje se pogovarja s frendi ob pivu kot da mora njo poslušat. Punca, če ne boš dajala nog narazen te noben tip ne bo hotu. Velja tut obratno, če boš mu jo dala vedno ko bo hotel, pa tut če to pomeni da boš morala si dajat olje not da ti ne zariba, te bodo tipi težko pustili, ker bi potem trpeli grozno sušo.
Tamciii
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamciii » 31. Mar. 2011 19:17

spuko napisal/-a:problem je ko ona mu ne da za se fukat. In on raje se pogovarja s frendi ob pivu kot da mora njo poslušat. Punca, če ne boš dajala nog narazen te noben tip ne bo hotu. Velja tut obratno, če boš mu jo dala vedno ko bo hotel, pa tut če to pomeni da boš morala si dajat olje not da ti ne zariba, te bodo tipi težko pustili, ker bi potem trpeli grozno sušo.

Tale tvoj komentar je čisto nepotreben in neumesen. Nisem pisala podrobnosti tukaj, da bi ti lahko pametoval s tem.
In ko smo že pri pogovorih,bolj gostobeseden je bil on.
In ko smo že pri seksu,vsakič ko sem ga zgrabila tam spodaj,je rekel,da naj še počakajva,da bo dobra priložnost,ki je pa po pravici povedano nikoli ni videl.
Tamciii
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 31. Mar. 2011 19:21

Tamciii napisal/-a:
sirova štručka napisal/-a:oz. ona ne ve, da nista :D

On je tisti,ki ne ve. Tisti,ki me dobro poznajo in vedo za naju,že dolgo vedo kako je.

Tbfh, če se on ne strinja s tem, da sta v zvezi, lahko drugi ljudje mislijo, kar hočejo, pa to ne bo nič spremenilo.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 31. Mar. 2011 19:24

roko na srce, te veze ne moreš končat...
ker žal ne obstaja.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 31. Mar. 2011 19:33

Tamciii napisal/-a:Veš,pri takem pogovoru hočem,da vidi mojo mimiko obraza in jaz njegovo.
Heh, zakaj, če mu je že itak skoraj da "muka" se vidt s tabo..

Tamciii napisal/-a:že več kot 2 meseca v zvezi s fantom(če mu lahko tako rečem). Zadnji mesec vedno bolj razmišljam,da bi končala z njim,ker on se enostavno ne zaveda,kaj pomeni imeti punco oz pomoje še sploh ni zrel zanjo. Nazadnje sva se videla pred 4 tedni,ker sem jaz imela polno obveznosti,bolana sem bila itd. Vedno se vidiva samo za vikend in še to,ko so njegovi prijatelji nabrani okoli naju.
Skratka, vidla sta se lih ene 4x, njemu do več ni. To žal res ni zveza, pa če si ti še tolk želiš - oz. si si želela. Kaj drugi pravijo o tem je res še najmanj pomembno.
Magari če mu telegram napišeš, daj mu čim prej vedet, da to pač ni to kar si si ti predstavljala od vaju in da če se ne misli več s tabo/vama ukvarjat, se zahvališ za sodelovanje - odmisliš probat bit prijateljica z njim (honestly, ker bedn prijatelj je to, skoz se treba njemu prilagajat :roll:) in greš novim zmagam naproti, kot že žnjkrat povedano v tej temi, ampak ti kar nočeš sprejet tega.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 31. Mar. 2011 22:25

Ja.

Nisem bral prvega posta in tud ostalih ne :)
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov