Na telefonu ima seksi slike prijateljic
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Shelve - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 2. 2009
tanika* napisal/-a:No nekje na začetku zveze z mojim sem mu najdla v telefonu slike ene punce in sicer na eni je ležala na pojstli v spodnjem perilu, na drugi pa scool girl obleka (kao srajčka, minika itd.)...no sama sem čisto znorela in sem bila prepričana da je to konec zveze. Potem po neštetih pogovorih, dokazih, pogovorih s to punco sem mu oprostila, bila je glupa fora, ker je ona hotla fanta presenetit in ni vedla kero naj mu pošlje je pa mojega prosila za nasvet. moj ni vedel kaj bo dobil.
Dobro sta te obrnila. Jaz nikoli ne bi poslala svoje fotke v spodnjem perilu na postelji PRIJATELJU, da mi svetuje katero naj pošljem svojemu FANTU.. Zame sta oba, tvoj fant in ta punca, nespoštljiva do tebe. Skupaj pa sta sestavila laž, ki jo še 5-letni otrok ne bi verjel. Žal.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:45, skupaj popravljeno 1 krat.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:45, skupaj popravljeno 1 krat.
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Jah laž ali ne to je bilo že tri leta nazaj tako, da če takrat nisem zvedela resnice tudi sedaj ne bom odkrila vode. Sicer moj ni mel pojma, da js vem za slikce in ko sem ga soočila s tim ni imel ravno veliko časa da skupaj z uno naplete laž. mah brezveze mi je zdej glavo razbijat s tim, priznam pa da sem bila takrat toliko prizadeta zaradi tega, da bi pomoje verjela kar koli samo, da bi nehalo bolet. Zame je bil on čisto drug človek in pri teh slikah sem šele videla za masko. mah sej pravim prepozno je sedaj....
- nepodpisana20
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 1. 2009
Kako dolgo sta pa vidva sploh skupaj? In kako je bilo med vama do sedaj?
Ker meni se zdi skrajno nespoštljivo do tebe, da ima takšne slike gor. Po mojem mnenju si te on ravno ne zasluži. Sploh ne bi smela ti njega prosit da izbriše slike, samoumevno bi bilo, da jih sam izbriše, če mu jih je katera že "slučajno" poslala.
Ker meni se zdi skrajno nespoštljivo do tebe, da ima takšne slike gor. Po mojem mnenju si te on ravno ne zasluži. Sploh ne bi smela ti njega prosit da izbriše slike, samoumevno bi bilo, da jih sam izbriše, če mu jih je katera že "slučajno" poslala.
- garview
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 3. 2009
- Kraj: Lj.
..Evelyn.. napisal/-a:Ja pa kaj še. Seksi poza je nečemu namenjena, ne kolegom temveč potencialnim jebačem. Kaj ma to delat v mobitelu zasedenega moškega, ki poleg vsega še nima VAJINE slike nobene? Ali tvoje? Yeah right, tako frko bi mu naredla, če jih neb sam zbrisu kaj šele, da bi se pizdu da sm jz kriva za prepir in da bo obdržal slike.
Se popolnoma strinjam. Jaz bi na tvojem mestu popenila, pa da nima niti same slike kako sta skupaj ali da si vsaj ti. Kaj ma on na telefonu prijateljice in to še v ˝seksi˝ pozah, pa še kakšen dekolte?!
Punca si kdaj pogledala še kaj pod npr. video posnetki lahko se najde še kaj ali pa sporočila. Jaz bi na tvojmu mestu bila tudi zaskrbljena, ter popenila. Malo preveri če se kdaj s kom spogleduje medtem, ko ti obrneš glavo (malo poškili).
Be your self and be good to nature.
- littledevil
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 2. 2007
sam poglejte upor. ime od avtorice teme. Otroci so še no....
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Uf, ko pa vidim nick littledevil pa pomislim,da blazno odraslega človeka... Nick nima nobene veze s tem kolko je kdo odrasu. Jz sm naprimer tud uradno prerasla zvezke z diznijevimi motivi pa si jih useno kupim za dušo kar pa ne pomen,da sm otrok od 10 let.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
- pumpkin_pumpkin
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 6. 2013
Jaz bi na tvojem mestu popenila, pa da nima niti same slike kako sta skupaj ali da si vsaj ti.
Juj.... jz bi tut dobila ornk pikce... in vrjetno tut kak nor/nenadzorovan izpad... slečene kolegice mi ne bi ble glih v veselje, pa tut pretiranega razumevanja na to temo ne bi pokazala....
Ma vajino/tvojo fotkico kje drugje? Morda v denarnici?... moj je ekspres hitr žical za mojo fotko pa sm dala potem nardit skupno malo fotkico
O teh slečenih kolegicah bi se sigurn mogla pogovort, ko bosta razpoložena za to svojo slikco mu lahko pošlješ preko mmsa za lepši dan al pa mu jo ob priliki daš za v denarnico al pa kam drugam pa boš vidla kaj bo delal z njo
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Tole je že prastara tema, ne verjamem, da je punca, ki jo je odprla, še vedno s tem fantom.
Ampak, ker se jo je že ravno obudilo: Meni v prvi vrsti ni jasno, kakšni ljudje imajo v lasti gole fotografije svojih prijateljev. Posebej take, v erotičnih pozah. Posebej shranjene na telefonu in se jim ne želijo odpovedat.
(Pa seveda ne govorim o tem, da gre gruča kolegov na nudistično plažo in imajo potem na računalniku slike z dopusta. )
Ampak, ker se jo je že ravno obudilo: Meni v prvi vrsti ni jasno, kakšni ljudje imajo v lasti gole fotografije svojih prijateljev. Posebej take, v erotičnih pozah. Posebej shranjene na telefonu in se jim ne želijo odpovedat.
(Pa seveda ne govorim o tem, da gre gruča kolegov na nudistično plažo in imajo potem na računalniku slike z dopusta. )
-
panthol - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 11. 2010
- Kraj: logatec
*Abby** napisal/-a:Meni v prvi vrsti ni jasno, kakšni ljudje imajo v lasti gole fotografije svojih prijateljev. Posebej take, v erotičnih pozah. Posebej shranjene na telefonu in se jim ne želijo odpovedat.
Se strinjam s tabo Abby!
Take slike je treba obesit na internet in ga deliti s širnim svetom. Vsaj moje mnenje je tako. Edino tako se bodo take avše skulirale.
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Mhm ... in to naj naredi punca, ki je fotografije našla pri svojem fantu ali fant, ki jih noče izbrisati iz mobitela? Samo informativno me zanima tudi in predvsem v primeru naj bi fotografije objavila punca, kaj naj s kretenom, ki na takšne avše prazni svoj falus.
(Jaz bi ga pustila, punce bi pa soočila eno z drugo. )
(Jaz bi ga pustila, punce bi pa soočila eno z drugo. )
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov