Na telefonu ima seksi slike prijateljic
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
To ni nekaj, kar bi morda vodilo do nezvestobe temveč je znak nespoštovanja. Če si v zvezi, si v zvezi.
It was forever..but it didnt last long..
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:45, skupaj popravljeno 1 krat.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Že samo to dejanje, da noče zbrisat teh fotk je nespoštovanje, torej se ne gre za neko prepoved, da do tega ne pride, ko je do tega že prišlo. Kaj tebi bi bilo fino, če bi tvoja ženska imela v mobitelu fotografije prijateljev zgoraj brez(navsezadnje je to primerljivo z ženskim dekoltejem in zapeljivo pozo, mislim, da nekako ločimo žensko in moško oprsje), ki se držijo za telo in npr.pošiljajo kvazi poljube? Skratka, "seksi" slike.
It was forever..but it didnt last long..
- Horus
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
nevem moraš tipu pustit neko svobodo...
ampak mu probaš na lep način razložit, da te to moti, pa da se boš ti boljš počutla, če nima teh slik gor
Če pa ne gre, pač ne gre... gre zveza zaradi takih malenkosti, ki kažejo da ga boli k. nekam...
Mene moti, če ma slike od nekih žensk, ki jih pozna osebno, pa se vidi kdaj z njimi... In isto če o teh ženskah reče da so sexy ipd., če bi mel pa od neke xx manekenke, mi je pa res vseeno
ampak mu probaš na lep način razložit, da te to moti, pa da se boš ti boljš počutla, če nima teh slik gor
Če pa ne gre, pač ne gre... gre zveza zaradi takih malenkosti, ki kažejo da ga boli k. nekam...
Mene moti, če ma slike od nekih žensk, ki jih pozna osebno, pa se vidi kdaj z njimi... In isto če o teh ženskah reče da so sexy ipd., če bi mel pa od neke xx manekenke, mi je pa res vseeno
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
marypa napisal/-a:nevem moraš tipu pustit neko svobodo...
Jaz se s tem popolnoma strinjam. Vedno se mi je zdelo neumno, ko sem tu na forumu teorije, da se nima tip kaj družit z drugimi ženskami, če ima punco.
Mislim pa, da seksi fotografije niso element prijateljskega odnosa, ampak nečesa več. Ampak naj avtorica teme res pove, kakšne so te slike, pa bom potem še enkrat povedala svoje mnenje, ko bom bolj natančno vedela, o čem pravzaprav govorimo
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
buubbika napisal/-a:julia, kako ti definiraš to druženje? Da gre na kavo s sošolko ali da gre zvečer od 23-6h ven z neko kolegico, sam, al pa npr. "poparčkani"; 2 punci, on in njegov frend?
Ga ne definiram
Načeloma take zadeve presojam po sebi. Včasih se s kolegom dobim sama na kavi/pivu/..., včasih nas je skupaj več, v večji družbi se tudi zgodi, da smo kao "poparčkani", čeprav je delitev po spolu naključna.
Pa so vsi ti moji odnosi povsem platonski, zato se mi zdi, da s tem ne delam ničesar narobe. In isti kriterij potem vsaj poskušam preslikat še na tipa in se s tem izognit dvojnim merilom.
Ti zunanji znaki se mi ne zdijo najpomembnejši, ker se drugače vidi, kdaj odnos postane preveč intenziven.
Lahko je 20 ljudi na pikniku, ampak če se bo tip cel dan intenzivno ukvarjal samo z eno frendico, se mi bo to zdelo precej bolj moteče, kot če bosta šla pač sama na kavo.
Je sicer res, da v bistvu ne veš, kaj na kavi počneta, ampak to je pa problem, če človeku ne pustiš druženja z žensko, da ne bo varal.
Zato so me pa tele slike zmotile do te mere, da sem verjetno pol foruma presenetila z odgovorom, da avtorica teme ne pretirava
-
borboletta - Debatorica
- Na forumu od: 19. 8. 2006
..Evelyn.. napisal/-a:To ni nekaj, kar bi morda vodilo do nezvestobe temveč je znak nespoštovanja. Če si v zvezi, si v zvezi.
S tem stavkom je problem rešen. Ne levo in ne desno, točno to kar je napisala!! Vsak partner, ki misli resno v zvezi, more spoštovat svojega partnerja (pa nej gre za žensko ali moškega). Gre se samo za SPOŠTOVANJE in nič drugega!
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
-
*LooBika* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 5. 2008
Povedal ti je,da jih ne namerava izbrisati..vprasanje je tudi kaksne slike so zdaj to... kaj so za tebe sexy slike in s kaksnim namenom jih ima gor?! verjetno ima nek razlog.. Glede tega ne mores veliko narediti (ocitno), ker ti je povedal, da jih ne bo izbrisal, in da jih tudi ti ne smes (v tem primeru bi verjetno naredil druge)... Tak da imam obcutek, da tukaj nimas kej velik storiti, se manj pa ti tukaj lahko pomagamo me.. Lahko izrazimo svoja mnenja, ampak to na odlocitev (glede slik) tvojega fanta ne bo vplivalo..saj se tvojega mnenja ne uposteva...
- čokolešnik
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 2. 2009
- Kraj: vse povsod
Hvala za mnenja. Mene tud ne mot ,če ma slike od Osenerce gor al pa kire druge slavne... sam ko pa vidm tiste slike od njegovih frendic ko so v hlačkah pa v modrcu, ko ji po možnosti pol joške gleda iz modrca pa popizdim. Razloga še dans ne vem kr ko ga vsakič vprašam mi reče vsak ma svoj razlog , doda še če te pa to mot pa ne glej mojih slik , da to ni nč tazga.
Aja Horus kr se pa tiče seksi pozicije v zvezi z mano sm pa mal zadržana kr njegov telefon potuje do njegove sestrične ko je stara 12 let, do njegovga fotra, frendov... ne vem če bi se ti sliku, kr mene bi blo to v sramoto... sm takega mnenja ,da intimnost je med dvema osebama ki se imata rada.
Aja Horus kr se pa tiče seksi pozicije v zvezi z mano sm pa mal zadržana kr njegov telefon potuje do njegove sestrične ko je stara 12 let, do njegovga fotra, frendov... ne vem če bi se ti sliku, kr mene bi blo to v sramoto... sm takega mnenja ,da intimnost je med dvema osebama ki se imata rada.
carpe diem!
-
snezinka* - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2008
uf...tole mi je res čudno. a drugače use štima med vama in nimaš feelinga, da bi on s kero od teh punc imel kake namene? mislim, ja, sej dokler gre za manekenke al pa podobne zadeve, ki mu najverjetneje v realnem lajfu niso dosegljive je ok, sam ko pa gre za punce, ki jih pozna pa je to mal čudn. še bolj čudn je to, da ti noče povedat razloga...nekaj prikriva. okej, ne poznam ga, sam js bi se nad svojim fantom v tem primeru mal zamislla. sej okej, dokler gre sam za slike kot take, ne pa na pol nage!
- Horus
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov