Na potrebo med sexom

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 23. Nov. 2008 23:37

pismo, men se tut to dogaja.. samo se mi zdi da je to od draženja.. ne ker bi me dejansko tiščalo, ker skoraj vedno prej skočim na wc.. sam se pa kr ne morem sprostit, ker mi ni najbl prijetno, da bi naredila celo lužo na postli, neglede na to od česa je ta lužica.. :) me prou zanima kakšni so moški pogledi na to, k mora pol na mokri postli spat.. morm mal mojga povprašat :D
kkšni predlogi, kaj narest, da je čim manj packarije po postli? brisačo pod rit, kej takega? enkrat moram res probat do konca zdržat.. me ful firbec matra če je res tako fino :)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *ka!a* » 03. Feb. 2009 13:46

No ja, med samim "dejanjem" me ne tišči nikamor, po seksu pa morem takoj lulat :oops:
Uporabniški avatar
**medyka**
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 12. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a **medyka** » 03. Feb. 2009 13:55

Mene je enkrat pritisnilo med seksom lulat. Pa sem zadržala in se mi je zdelo, da je bil orgazem bolj intenziven, kot drugače :D Ima katera podobno izkušnjo?
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a bik » 05. Feb. 2009 10:08

hehehehehe

Vse kar pravite je čisto normalno. To je že dolga zgodba in seveda če bi prebrale kako knjigo več bi otem ble bolj sproščene in bi uživale tako kot si nihče ne more mislit.
Mam že kr nekaj let in ne bi reku da star ku noe je pa abraham šel mimo.
Pa sn v mojih mladih letih slišal ko je stric reku. Ga ni sexa če se baba ne polula. To se mi je zdelo grozno. In na koncu sem sam prišel do tega da je tako. Večina žens pri draženju čuti potrebo po uriniranju ko se jim draži G točko ali pa točko For Niks ki je enak občutljiva in prinaša enake užitke. Pri tem se ustraši in seveda pot ki jo pelje do orgazma prekine. Dejansko je pa to čist normalno le potrebno je pri tem ustrajati in se peljat proti cilju. Pri orgazmu pa se ne izloči urin amapak sluzasta tekočina. No zdej tako popularn squirt. Občutki pri tem pa so nepopisni. Pač orgazm ki ga ponuja g točka osiroma točka For niks.

Zato vsakikrat prej ko začnete sex je potrebno v poslo vzet brisačko in jo lepo podložit, da ne bote imeli poflekane rjuhe.

Pa še to ženske majo še eno točko ki je zlo občutljiva in pripelje žensko do orgazma. To je točka čisto nad izhodom urete.

Pa veliko uspeha je treba raziskovati in v nebesa se podat.[/u]

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]