Na potrebo med sexom

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 10. Apr. 2007 8:27

Mene po sexu mudi na wc...med sexom pa glih ne.. Drgač pa sem brala, da je posledica, da te mudi na wc to, ker ko sexaš, fantov spolni ud draži mehur. Jz sm to predvsem čutila, če je bil "stanski položaj" :lol: ...pa ja...občutk je k da ti bo pršlo...sam dvomim da je to to.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 10. Apr. 2007 11:38

med seksom - skoraj nikoli. :)
pred seksom - skoraj vedno. :D
po seksu - od časa do časa. :wink:

ampak se ne obremenjujeva. to samo poveča tisto napetost.. :cool:
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 10. Apr. 2007 18:30

...
Zadnjič spremenil *hox*, dne 18. Jan. 2012 8:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 10. Apr. 2007 19:03

Ja včasih čutim to, saj se zraven draži mehur ampak nikdar ni bilo panike glede tega...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
amisu
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a amisu » 29. Apr. 2007 21:57

---------- Združena tema ----------

Mene pa med sexom ne tišči lulat, ampak imam tak čuden občutek kot da bi me tiščalo kakat :oops:
ko mi fant s penisom pritiska na spodnji del mam tak občutek kot da moram it kakat, amapak v resnici me ne tišči in zaradi tega se ne morem sprostiti. kaj naj naredim? Aja pa še nekaj, pred sexom sem vedno mokra amapak med sexom se mi pa vse posuši!! I need help! :?
Uporabniški avatar
LitLgrL.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a LitLgrL. » 24. Maj. 2007 20:00

hmm.. mene tut včasih ja.. sploh ko sm pred vrhuncem :D
wanna fuck.. now!. *
Uporabniški avatar
Teja__
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Teja__ » 26. Okt. 2008 23:13

oj.da ne bom odpirala nove teme..vidim da je tale iz leta 07.

Namreč mene tud vedno tišči lulat..zdaj ko so pa mrzli dnevi pa še tolko bolj...
in med sexom pred sexom po sexu vse:)
edino kar me moti je to.. da mi ne pride.. med sexom mi tako vdarja na mehur..ko sem že pri tistem "orgazmu" da čutim prevelik pritisk noter...in letim takoj na wc..in teče iz mene...čeprav mi fant reče..naj pustim da bova vidla kaj bo iz tega.ampak ne upam.ker vem da bom preveč lulala..

ne vem kaj naj..enx bi pa ja rada doživela orgazem..sam če mi ta mehur vedno napoto dela :roll:

mokra sem pa v trenutku...

kakšen nasvet?

Lp
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 27. Okt. 2008 16:22

Teja__ napisal/-a:oj.da ne bom odpirala nove teme..vidim da je tale iz leta 07.

Namreč mene tud vedno tišči lulat..zdaj ko so pa mrzli dnevi pa še tolko bolj...
edino kar me moti je to.. da mi ne pride.. med sexom mi tako vdarja na mehur..ko sem že pri tistem "orgazmu" da čutim prevelik pritisk noter...in letim takoj na wc..in teče iz mene...čeprav mi fant reče..naj pustim da bova vidla kaj bo iz tega.ampak ne upam.ker vem da bom preveč lulala..

ne vem kaj naj..enx bi pa ja rada doživela orgazem..sam če mi ta mehur vedno napoto dela :roll:

kakšen nasvet?

Lp

Hm, ne doživiš orgazma, če seksata, kaj pa drugače, če ti nagaja s prstom, oralno, ...?

Poskusi se sprostitit....dokler ne boš sproščena, boš težko doživela orgazem.
Uporabniški avatar
LovelyM
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 6. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a LovelyM » 27. Okt. 2008 17:11

Teja__ napisal/-a:oj.da ne bom odpirala nove teme..vidim da je tale iz leta 07.

kakšen nasvet?

Lp

Jz bi predvsem predlagala, da pojdi najprej do zdravnika, ker to ni normalno, da te stalno tišči lulat.
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 27. Okt. 2008 21:07

ne vem, sama sem tudi imela obdobje, ko me je skos lulat, preden sva začela z odnosom. potem pa sem ugotovila, da je vse to le psihične narave in ko sem se skulirala, se je tudi lulanje omililo.
bucii
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a bucii » 20. Nov. 2008 18:03

ja mene tud velikrat prime lulat ampak večinoma takrat ko sem ful vzburjena. in pol jst itak letima na wc sam moj prau da naj bi blo to takrat k ženski tok fajn pride pač izliv tko kokr pr moških saj jst ne vem če je to to. skoz me sil da naj kar spustim ker baje da je podobn občutek kokr da te na wc mudi. sam to se mi bl poredko dogaja takrat ko sm blizu da mi pride. a se keri podobno dogaja??
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 20. Nov. 2008 18:19

verjetno misliš na žensko ejakulacijo. ne vem no, se mi zdi, da to ni nek pogost pojav. verjetnejša razlaga je pač ta, da te dejansko lulat.
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 21. Nov. 2008 8:44

Veliko žensk, ki med samo penetracijo doživi orgazem in / ali ejakulira opisuje podobne občutke.
Ob tem puncam, ki opusujejo kar opisuješ ti svetujejo, da se prepustijo in naj ne laufajo na wc.
Si pod rit daš npr. brisačo in se sprostijo.

A ni škoda, da si vzburjena do konca, si skoraj tik pred orgazmom in moraš vse prekinit zato, ker te je strah se polulat?
Jaz bi enkrat že iz principa, da vidim kaj "zamujam" vztrajala do konca. :)
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 22. Nov. 2008 23:19

^^Jz pa to ne bi mogla. rajš prekinem seks, kot da se med seksom polulam
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 23. Nov. 2008 0:49

rammsteingirl napisal/-a:verjetno misliš na žensko ejakulacijo. ne vem no, se mi zdi, da to ni nek pogost pojav. verjetnejša razlaga je pač ta, da te dejansko lulat.

ubistvu pa kr je pogost pojav, sam usaka se ne upa tega narest, gre na wc, ne polula in je usega konec.Čist tko kot je napisala.

drgač pa morm jst it zmeri obvezno prej lulat in stisnt do zadnjega, ker mam ful probleme z mehurjem in sam da trikrat poribsa mimo mehurja, če mam kej notr, hoče use u momentu ven.Enkrat sem clo celo lužo nardila, sm tud že pisala na forum.Mi je pa ginekolog reku, da je to kao normalno.In je čist možno tud pr men, da bi pršlo do kšne ejakulacije, sam evo, mislm enako kot jemina, nočem tega počet. :? nekak pri njemu sploh ni primerno kej tazga, pi seb pa tud nočem ker pač nočem met pol use pomokrene sobe.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]