Na kakšen način ste izgubile svojo devištvo?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*Srček - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 6. 2006
- Kraj: Ljubljana
Z mojem lubijem, k sva bla skupi lih 7 mescev že ( kok je biu priden da je tok čaku) in sva zdj že skor 4 pa pou leta skupi...in sm res vesela da se je zgodilo tko k se je...
Kaži da me nisi voleo,kaži da si mi odoleo,kaži bilo šta al naivno, još niko me nije preboleo..
-
InToXiCaTe - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 11. 2004
- Kraj: Mb
Zgubila sem jo z bivšim fantom, s katerim je zveza kasnej trajala še mal manj kot tri leta...nikol mi ne bo žal, bil je prav čas, taprav feeling pa tud takrat taprava oseba...
- ***papilonka***
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 8. 2006
- Kraj: planet za zadet
am ja tle sm ga res mal polomla..s tipom sma hodla 3dni pa sm mu dala..ja vem..zj me je vsj mal izučil p nism več tk naivna..res pa je de je biu pol ta tipo k me je hotu ubistvu izkoristit, čist fukjen na mene, jz sm ga p lpo odjebala..
-
bella_ - Debatorica
- Na forumu od: 26. 5. 2006
- Kraj: lj
joj js mam isto iskusnjo pac, bla sm neumna pa mlada! z njem sm bla 5dni in sm sla k njemu in se je pac zgodil. najbol glupo je pa to, k mi tip sploh ni blo kul, ampak sm misnla da sm ze tok stara in da pac morm enkrat. sex je bil pa totalno bedn, ceprov tip misl da je nevem kasn jebac.
ja...ena od najvecjih napak v mojem zivljenju. koncala sva pa seveda par dni za tem, ker me je tip hotu sam iskoristit. ampak sm zdj ful bol pametna glede tega, tipi pa trpijo zravn mene k morjo tok doug cakat
ja...ena od najvecjih napak v mojem zivljenju. koncala sva pa seveda par dni za tem, ker me je tip hotu sam iskoristit. ampak sm zdj ful bol pametna glede tega, tipi pa trpijo zravn mene k morjo tok doug cakat
-
BlueGirl1983 - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 10. 2004
- Kraj: Maribor
Bilo je grozno, morda bi lahko celo rekla, da je bila zloraba. Glede na to, da sem bila prvič v življenju pijana in tako prekleto mlada! Še zdaj mi gre na bruhanje, ko pomislim na dogodek. In dan po tem.
Včasih si mislim, da je On edina oseba, ki bi jo z veseljem mučila do smrti.
Včasih si mislim, da je On edina oseba, ki bi jo z veseljem mučila do smrti.
Ti bodi Zrak in brez tebe jaz, Ogenj, ne morem goreti...
In jaz, jaz naj bom Ogenj in brez mene se ti, Zrak ohladiš.
In jaz, jaz naj bom Ogenj in brez mene se ti, Zrak ohladiš.
-
beepsi - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 8. 2004
- Kraj: Lj
Bilo je maturantskem izletu, takrat smo hodili se v Dubrovnik (ne v Grčijo
Na terasi sem ga uocila, igral je klaviature, imel dolge lase in bil izredno suh Moj tip muskontarja. Zanalasc sem se vsedla tja, kjer so po koncanem spilu nosili instrumente mimo in sem ga seveda pripravila do tega, da me je ogovoril (hehe, s pogledi seveda).
Prvi vecer sva sla samo na sprehod, se malo muckala in se pogovarjala dokler sonce ni vslo... Drugi vecer pa sem sla k njemu domov v stanovanje v starem delu Dubrovnika (njegov oce je zelo znan glasbenik, tudi njegov stric), in se je zgodilo...
Malo je bolelo, seks je bil itak brezvezen takrat, zaljubljena sem bila pa do uses Skupaj sva bila tri dni, vse dokler nismo odsli domov...tako da so me sosolci totalno zbadali, se dobro da je bil prfoks kul in ni tezil.
Dostikrat se vprasam, kako neki zgleda dandanes...
Na terasi sem ga uocila, igral je klaviature, imel dolge lase in bil izredno suh Moj tip muskontarja. Zanalasc sem se vsedla tja, kjer so po koncanem spilu nosili instrumente mimo in sem ga seveda pripravila do tega, da me je ogovoril (hehe, s pogledi seveda).
Prvi vecer sva sla samo na sprehod, se malo muckala in se pogovarjala dokler sonce ni vslo... Drugi vecer pa sem sla k njemu domov v stanovanje v starem delu Dubrovnika (njegov oce je zelo znan glasbenik, tudi njegov stric), in se je zgodilo...
Malo je bolelo, seks je bil itak brezvezen takrat, zaljubljena sem bila pa do uses Skupaj sva bila tri dni, vse dokler nismo odsli domov...tako da so me sosolci totalno zbadali, se dobro da je bil prfoks kul in ni tezil.
Dostikrat se vprasam, kako neki zgleda dandanes...
-
***TaDeKa*** - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 7. 2005
ja am jst še nism zgubila nedolžnosti se mi pa zdi da je enkrat blo d k sm pršla od bivšega domov d sm mela krvave hlačke pa ni bla menstruacija tko d pumoie je blo to tkrt da se mi je deviška dejansko pretrgala.
smile like u mean it!!
-
pikica83 - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 11. 2004
- Kraj: Celje
S fantom s katerim sem bla že dolgo časa skupaj, bilo pa je pri meni doma, na moji postelji Aja pa morem rečt da je blo ob pravem času, na pravem mestu in kar je najpomembneje s pravo osebo
Nič ni tako dragoceno, kot tisti del tebe, ki je v drugih in tisti del drugih, ki je v tebi.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]